Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 temmuzda sınav'a giricem
  • konuyu canlandırıyım biraz

istanbul küçükyalıda minibüs yolu civarında tavsiye ettiğiniz ehliyet kursu var mı ?
  • hahaha kavşağı dardan döndüm. hız sınırını geçtim. sinirlenip aracın sağından geçtim. hocalarla muhabbet ettim.
    yinede 85 le geçtim.
  • Milli eğitimden aldığımız (ehliyeti kazandıktan sonra) dosya ile emniyette gidip ehliyetimizi çıkartıyoz ya, o arada ki süre ne kadar ? kaç ayda almamız gerekiyor ve o süreyi geçirirsek ne yapmak lazım ?

ben b ehliyetin üstüne A2 aldım fakat ben sınavlara girdikten sonra sürücü kursu iflas eti kapandı Milli Eğitimden dosyamı kendim aldım fakat emniyette memurla kapıştığım için ehliyetimi çıkartmadım ama belgeler elimde hala gerçi baya uzun zaman oldu sonrasında fırsatım olmadı şehir değiştirdiğim için. Kısacası şimdi ne yapabilirim geçerliliği ne kadar bu evrakların ?
  • Kursdan alınan sertifika ömür boyu geçerli...Yalnız kursa kayıt olurken verilen sağlık raporu, sicil kaydı falan bunların geçerlilik süresi 1 yıl..yani bir yıl geçtikten sonra sertifikayı ehliyete dönüştürmek istersen bu belgeleri yenilemen gerekecek.

Bu arada 4 temmuz un sınav yerleri hala açıklanmadı sitede 18-24 haziran tarihlerinde açıklanacak diyor ama ....

Edit: 15.19 itibari ile açıklanmışhttp://www.ehliyetsinavsonuclari.com/ehliyet_sinav_yerleri.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceVenturA -- 24 Haziran 2009; 15:21:58 >
  • elbette ceza yersin hatta bir iki üç arabanı bile bağlarlar
    quote:

Orijinalden alıntı: Shopar.

arkadaşlar bi sorunum var arkadaşlar ben geçen gün ehliyet için saglik belgesi almaya gittim ve doktorun bana gösterdigi herşeyi okudum en büyükten en küçük şeylere kadar okudum... AMA bana Gözlük / Lens yazmiş.. BENİM gözlerimde herhangi bir problem yok ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR DE OLMADİ BU ZAMANA KADAR... yok diyorum çünkü ben belli araliklarla sürekli muayenelere giderim ailemle.. bugune kadar ole bişiy çikmadida o gün mü çikti.. ! sürücü kursunu aradim biz bişiy yapamayiz doktor ole görmüş ole yazmiş diyolar.. şimdi benim sormak istedigim şey polis çevirmelerinde gözlük yoksa yanimda, ceza yazabilir mi ? Ehliyette Gözlük / Lens yazicakmiş

• 24 ekimdeki sınav yerleri açıklandımı bilgisi olan varmı ?
  • Bugün açıklanmıştı. T.C. no girerek buradan bakabilirsin ---> http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/surucu/sy/2009/2009_5/Sy_surucu.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayku$ -- 22 Ekim 2009; 3:13:38 >
  • sınav sonucu ne zaman açıklanır ?
  • quote:

http://resim.donanimhaber.com/m_35288863/mpage_1//tm.htm#35360709

fikri olan var mı arkadaşlar?

Ehliyeti geç almanın bir sakıncası olur mu pek ilgi olmadı da konuya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _panzerschreck_ -- 27 Ekim 2009; 23:14:32 >
  • Kocaeli İzmit Bekirpaşa Derince civarında kendi arabasıyla özel direksiyon dersi almak isteyen kız kardeşleriniz, anneleriniz, akrabalarınız (bayan) varsa, deneyimli meb sertifikalı bayan direksiyon hocasından ders verilir.
    iletişim için bana pm atınız dersi annem vermektedir
    veya
    oz.bek1905@gmail.com adresine mail atınız
  • bugün ehliyet sınavın sonuçları açıklandı.
  • bu sınav için kaç para yatırdınız arkadaşlar..Kurs benden 90 lira istiyor.Sınav artı direksiyon için ..
  • 40 yazılı sınav için 40da direksiyon için.90 fazla istemiş
  • bende bugun gırdım sınava dizel araçLa degıL benzınLı araçLa girdim. kemer ayna koLtuk cart curt ıyıydı kaLkısımda da bır probLem yoktu sonra bana soru sordu arkamı donmedım aynadan cevap verdım ama kaLkısta soL sınyal durusta sag sınyaL vermedım U donusu oncesınde durdum yıne soL sınyaLı unuttum anLıcanız sınyaL kuLLanmadım hıc U donusumde de hata yoktu sonra 3 e gectım ibreye dıkkat etmedım fazla ama 40ı gecmısımdır 50 oLmustur yanı sonra durdum. gecermıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhn.

bende bugun gırdım sınava dizel araçLa degıL benzınLı araçLa girdim. kemer ayna koLtuk cart curt ıyıydı kaLkısımda da bır probLem yoktu sonra bana soru sordu arkamı donmedım aynadan cevap verdım ama kaLkısta soL sınyal durusta sag sınyaL vermedım U donusu oncesınde durdum yıne soL sınyaLı unuttum anLıcanız sınyaL kuLLanmadım hıc U donusumde de hata yoktu sonra 3 e gectım ibreye dıkkat etmedım fazla ama 40ı gecmısımdır 50 oLmustur yanı sonra durdum. gecermıyım?

Diğerleri problem değilde sinyalden puan kırabilirler.
  • arkadaşlar burda bana bir sürücü kursu yetkilisi çıkıpta direksyon sınav harcı adı altında toplanan paraların haklı olarak alındığını açıklasın ben yaklaşık 6 ay önce eğliyet aldım direksyon sınav harcı adı altında bendende para talep ettiler vermedim mevzuatta ve yönetmelikte direksyon sınav harcı kursiyerlerden alınmıyor benden direksyon sınavına girmeden 10-15 gün önce arayıp 80 tl harç parası ödemen gerekiyor deyip para talep ettiler nereye yatırılacaksa söyleyinyatırıyım dedim ve paranın elden kurs'a verilmesi gerektiğini belirtiler bunun üstüne internette araştırma yaptım MEB sordum arkadaşlar sizde bu konuda duyarlı olun ve bu bilgiyi heryerde paylaşın yersiz ve asılsız zarar uğramasın artık bu millet tekrar söylüyorum eğer benim bu söylemime karşı ispatlıcak biri varsa buyursun bu kadar açık ve netim.
    s.a.m.e.t.@65hotmail.com
  • son direksiyon sınavına giren varmı acaba?
  • İstop etme ,şerit ihlali yapma, sinyal ver ,kaza yapma ,saygılı ol, 2. Vitesi 3 e geç demeden geçme, ana hatlarla hoca bunları demişti
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.