Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
192.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sonunda dosyayı aldım....

şimdiki işim vergi dairesi ve trafikğe gitmek.
    kötü bir haberim var... dosya ehliyet erine geçmiyor. bilgi kurstan ve izmir polisinden alınmıştır.

bugune kadar yaptıklarımı adım adım masrafları ile anlatıyorum.

1. evreklar.
    a) ikametgah ben almadım ücretini bilmiyorum...
    b) 10 adet fotoğraf 10 ytl.
    c) sabıka kaydı 5 ytl

2. kursa kayıt.
    peşin 300 ytl kapsamı: sağlık raporu sınav ücretleri.
    3. sağlık raporu: kursa geldiler sadece göz muayenesi yapıldı(kan grubu kartı yoksa kan grubuna bakılıyor)
    4. yazılı sınav
    5. direksyon dersi: sınav yerini önceden tanımak açısından tavsiye ediyorum.
    6. dosyanın kurstan alımı
    bu aşamada evrakların fotokopsisini çektirdiler 2 ytl
    7. şöförler odasına ait 3 adet evrak 10 ytl
    2 adet fotoğrafı iade ettiler bunlar dosyaya konulcak tekrar.
    8. vergi dairesine harç 177.5 ytl
    9. trafige kart parası 32.5 ytl
    (not: dosyayı henuz vermedim ama bu yazdıklarım haricinde bişey eklenmicek dediler bakalım görcez)

yol parasıydı ıvır zıvır falan filan 550 ytl ye mal oldu.

• dosya içeriği:
    sürücü belgesi muracat formu
    POLNET sürücü belgesi bildirim formu
    trafik sürücü belgeli bildirim formu (bunda askerlik filan yazıyo)
    bu ilk üçü şöförler odasından alınması gerekenler şimdi fark ettim ki bunların oplam değeri 2 ytl ama almam gereken yer cehennemin dibi)
    sertifika almaya hak kazananlar listesi
    motorlu taşıt sürücü sertifikası
    sağlık raporu
    sürücü kursu muracaat formu
    sabıka kaydı
    lise diplaması(fotokopisi arkasındaaslı gibidir muhuru var kurs tafaından verildi)
    ikametgah belgesi
    nufus cüzdanı fotokopsi
    kan grubu kartı
    2 de fotoğraf
  • Bu işlemleri bizim kursçu yapıyor .. Bakalım ne zamana gelecek
  • Bunları ben kursa devredecem. Onlar halletsin abi. İş güç var izin alamam. Okuldan sonra gitsemde yetiştiremem. Kursa bi soruyum onlar yaparlarsa yapsınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bu işlemleri bizim kursçu yapıyor .. Bakalım ne zamana gelecek

bu 210 ytl dahilmi kurs ücretine sen ne kadar vermiştin kursa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bu işlemleri bizim kursçu yapıyor .. Bakalım ne zamana gelecek

bu 210 ytl dahilmi kurs ücretine sen ne kadar vermiştin kursa...

geçen bi 300 küsür aldı yanılmıyorsam ..
  • geçen dediğin toplammı yoksa daha öncede vermişmiyidin
  • geçen gün verdiğim toplamı .. bitsin herşey ne kadara mal olduğunu söyliyeceğim . şimdi kafa karışmasın
  • bugun kabus gibiydi öldüm bittim ama değdi sonunda aldım....

saat 1de vergi dairesine harcı yatırıp 1i5 geçe trafiğe gittim inanılmaz bir yoğunlık vardı 2 kişi çalışıyolardı ve sabahtan sıraya 60 kişi yazılmıştı... pazartesi gel dediler bi polis tanıdık sayesinde listeye eklendim... saat 4 te dosya işlelerini tamamladım adama kartı hemen basması için rica ettim ama olmaz imkansız filan dedi. tekrar torpil sayseninde komser bastırdı bu işide hallettik
    kalanlara kolay gelsin

tekrar yazıyorum yaptığım tüm masraflar: 550 ytl
  • quote:

bugun kabus gibiydi öldüm bittim ama değdi sonunda aldım....

saat 1de vergi dairesine harcı yatırıp 1i5 geçe trafiğe gittim inanılmaz bir yoğunlık vardı 2 kişi çalışıyolardı ve sabahtan sıraya 60 kişi yazılmıştı... pazartesi gel dediler bi polis tanıdık sayesinde listeye eklendim... saat 4 te dosya işlelerini tamamladım adama kartı hemen basması için rica ettim ama olmaz imkansız filan dedi. tekrar torpil sayseninde komser bastırdı bu işide hallettik
    kalanlara kolay gelsin

hadi hayırlı olsun ozzy cık trafige görsünler gercek söforu

• quote:

kalanlara kolay gelsin

Tekrar hayırlı olsun artık rahat rahat dolaşırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

quote:

kalanlara kolay gelsin

hadi hayırlı olsun ozzy cık trafige görsünler gercek söforu

sağol.
    gördüler zaten uzun zaman önce

• quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

kalanlara kolay gelsin

teşekkürler.
    üzerimden büyük bir yük kalktı
    Bide A2 almak istiyodum ama bugunku işkenceden sonra düşündürücü bi konu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

kalanlara kolay gelsin

teşekkürler.
    üzerimden büyük bir yük kalktı
    Bide A2 almak istiyodum ama bugunku işkenceden sonra düşündürücü bi konu

Darısı başıma aradım demin adamı .. Salı günü ara yönlendirecem dedi bakalım şimdi benim kabus başlayacak herhal ..

vallaha ne yalan soylıyım ehlıyette guzel bır hevesti ..

strese girmeler erken kalkıp sınava gitmeler sınav sonucunu beklerkenki stres direksiyon sınavları falan ben hem eglendım hem ogrendım dıyebılırım ..

bizden sonraki partiye başarılar dilerim.

• Ozanım gözüm hayırlı olsun ehliyetin. Biz de önümüzdeki hafta alıcaz kısmetse. Herkese şimdiden hayırlı olsun, Allah kazasız, belasız sürüşler nasip etsin. Aman dikkatli olalım, gereksiz yerlerde gereksiz hız yapmayalım, kurallara da olabildiğince uyalım, kimsenin canına, malına kastımız olmasın. Biz burdaki bikaç arkadaş örnek sürücüler olarak tarihe geçelim
  • Vallahi ben ilk başlarda oturana kadar şöförlüğüm 60~70 i geçmemeyi düşünüyorum en sağ şerit yada 3.şerit uygun benim için otobanlarda falan. Şehir içi etiler bebek oralar da korkum yok zaten rahatım Örnek Sürücüler Klubu yapalım klube gırmek ıcınde yolda en sağ şeritte 50 ile giderken çekilmiş 5 dakikalık video istiyelim. Patlamaz sa yusuf değilim. Şaka biyana gelsin şu kart koyacam resmi..

Ozan koy bakalım resmi yakışıklımı
  • Hayırlı olsun Ozan kardeşim. Kazasız belasız sürüşler diliyorum sana. Darısı bana ve diğer alamayanlara diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 23 Mart 2007; 22:25:37 >
  • Coşkun Yusuf ve Unal.
    teşekkürler.

@yusuf
    hocam ben kendimi zor tanıyorum ama senimi kırcam
    çok titrettim bozuk çıktı idare et
  • Aç bi ufak Cola Turca da keyfimize bakalım dimi. Islatalım bu anı. Pastalar benden.

• not fotoğraftaki şahsın benle bir alakası yoktur
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.