Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
192.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdırmamak lazım ya polis amcalar uraştırıyo sora bendede lens var ama muaynede sağlam dedim doktorda tamam demişti yazdırmamak en iisi sonra lazer fln yptrrsn uraşdur
  • @yusuf valla yazdırmamak isterdim ama benim gözler 5in üzerinde bizim sağlık muayenesinde sırf göze baktılar zaten bende bişey demedim...
    @berk
    aslında düşünüyorum lazer 1-2 sene içinde ama uğraşmak istemedim
    babamdada yazıyo bi sorun olmadı diye uğraşmadım...
    olmadı yenileriz kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

@yusuf valla yazdırmamak isterdim ama benim gözler 5in üzerinde bizim sağlık muayenesinde sırf göze baktılar zaten bende bişey demedim...
    @berk
    aslında düşünüyorum lazer 1-2 sene içinde ama uğraşmak istemedim
    babamdada yazıyo bi sorun olmadı diye uğraşmadım...
    olmadı yenileriz kartı

ben çizdirecem de aynen uğraşmak istemiyorum .
  • 3 büyük rakı acarsin artık ıslatmaya

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey
  • Alamadım gitti şu ehliyeti yahu.

Öğrenciliğin gözü körolsun.

quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

Kardeş kızmada bazen senin nıckı 1 s fazla görüyorum.Dumur oluyorum.
  • UP
  • Abi iki gündür kurstayım beynim şişti ya. 5 saat trafik 5 saat ilk yardım gördüm dün beynim şişti. bugünde 8 saat trafik gördük nerdeyse yaladım yuttum diyebilirim trafiği. Paliolarla direksiyon eğitimi alacaz. Kaç saat yasal süre bunun. Yani laç saat direksiyon eğitimi vermek zorunda kurs ve kaç saatin altına düşemez.

Coşkun da alıyo. Yusuf da alacak. Ozan zaten aldı. Ssabır sabır ya sabır çekmekten başka bişi yapmıyoruz şimdilik
  • Öss'ye bu kadar önem versen Boğaziçindeydin

quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Abi iki gündür kurstayım beynim şişti ya. 5 saat trafik 5 saat ilk yardım gördüm dün beynim şişti. bugünde 8 saat trafik gördük nerdeyse yaladım yuttum diyebilirim trafiği. Paliolarla direksiyon eğitimi alacaz. Kaç saat yasal süre bunun. Yani laç saat direksiyon eğitimi vermek zorunda kurs ve kaç saatin altına düşemez.

Coşkun da alıyo. Yusuf da alacak. Ozan zaten aldı. Ssabır sabır ya sabır çekmekten başka bişi yapmıyoruz şimdilik

• Ünlü düşünür, şair, yazar Serdar Ortaç demiş ki.

Kafayı yormam sonuna bakmam ben adam olmam. Üniversiteyi de bi şekilde halledecez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Öss'ye bu kadar önem versen Boğaziçindeydin

quote:

Abi iki gündür kurstayım beynim şişti ya. 5 saat trafik 5 saat ilk yardım gördüm dün beynim şişti. bugünde 8 saat trafik gördük nerdeyse yaladım yuttum diyebilirim trafiği. Paliolarla direksiyon eğitimi alacaz. Kaç saat yasal süre bunun. Yani laç saat direksiyon eğitimi vermek zorunda kurs ve kaç saatin altına düşemez.

Al bendende okadar. Şu Ehliyet sınavında çözdüğüm testleri normalde çözsem össde harbi girerdim biryere.

bana ..

Az Kaldı ünal dostum alırsın. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaman .

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

nah geçer 3.5 ay oldu
  • Dert etmiyorum o kadar zaten ya. Alacaz en nihayetinde. Uçarı kaçarı yok.

Bende çalışsaydım şimdiye ODTÜ Bilgisayar'daydım kesn. Bi sene de kaldım. Şimdiye ODTÜ bilgisayar birinci sınıfı okuyo olmam lazımdı. Ama nerdeeee.
  • quote:

Dert etmiyorum o kadar zaten ya. Alacaz en nihayetinde. Uçarı kaçarı yok.

Bende çalışsaydım şimdiye ODTÜ Bilgisayar'daydım kesn. Bi sene de kaldım. Şimdiye ODTÜ bilgisayar birinci sınıfı okuyo olmam lazımdı. Ama nerdeeee.

Benim durum daha vahim hiç anlatmayayım bile..

Coşkun 4 aya alacaz olum Ehliyet Rekoru adlı topicte buluşuruz dermişim
  • 4 ay derken hangi 4 ay. Geçmiş zamanlar dahil 4 ay mı yoksa hariç 4 ay mı?

3.5 ay şimdiye kadar. 4 ay bundan sonra. 7.5 ay abariiiii. Benle beraber alırsınız artık siz.
  • quote:

4 ay derken hangi 4 ay. Geçmiş zamanlar dahil 4 ay mı yoksa hariç 4 ay mı?

3.5 ay şimdiye kadar. 4 ay bundan sonra. 7.5 ay abariiiii. Benle beraber alırsınız artık siz.

Hayır toplam 4 ay .
  • quote:

20
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

nah geçer 3.5 ay oldu

erkenden yazılırsan kursa olur tabii okadar benim 2 aydan biraz fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 25 Mart 2007; 22:30:03 >
  • cumartesi günü girdim sınava ehliyet kemerini takmayı unuttum bir de dik bir yokuşta aracı durdur demişti hoca durdurdum aracı kaldırırken çok az kaçırdım arkaya ama yine de 93 aldım ve sınavı geçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih64

cumartesi günü girdim sınava ehliyet kemerini takmayı unuttum bir de dik bir yokuşta aracı durdur demişti hoca durdurdum aracı kaldırırken çok az kaçırdım arkaya ama yine de 93 aldım ve sınavı geçtim

Sizinkiler iyiymiş yine sertmiş. Ben emniyet kemerini takıodum adam dedi ya bırak kemeri şimdi çalıştır gazla . Daha sırada birsürü kişi var diye adamlarda bitsede gitsek havasındaydı. Kalkışta yola girerken ayna yerıne kafamı çevirdim o yuzden kırdı notumu 70 le geçtim .

• quote:

Orjinalden alıntı: semih64

cumartesi günü girdim sınava ehliyet kemerini takmayı unuttum bir de dik bir yokuşta aracı durdur demişti hoca durdurdum aracı kaldırırken çok az kaçırdım arkaya ama yine de 93 aldım ve sınavı geçtim

emniyet kemerinden 7 den daha azmı puna kırdı yani OHA
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.