Sıra bizde demekki. Yarın kursa başlıyorum bakalım. Bu kafayla nasıl ders dinleyeceksem.
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
Sıra bizde demekki. Yarın kursa başlıyorum bakalım. Bu kafayla nasıl ders dinleyeceksem.
yanlış yönlendirmek istemem ama kursa gitmene ne gerek var. kitabı oku bikere yeter.... veya direk testleri çöz oda yeter.
İlk yardımım sıfır benim Ozan. Geçen gün Şubat sınavına baktımda hep 2 3 puanla kaçırıyodum. O yüzden hep bişiler öğreniriz. Hemde ortam olsun maksat.
quote:
İlk yardımım sıfır benim Ozan. Geçen gün Şubat sınavına baktımda hep 2 3 puanla kaçırıyodum. O yüzden hep bişiler öğreniriz. Hemde ortam olsun maksat.
o zaman git tabii. bende çok korkuyordum ilkyardımdan ama yırttık (80)
quote:
İlkyardımdan çaktığım ettiğim yoktu vcd izledim . 97 mi ne geldi ilkyardımım. Acaba kargoyla VCD dağıtımı mı yapsam
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
quote:
İlkyardımdan çaktığım ettiğim yoktu vcd izledim . 97 mi ne geldi ilkyardımım. Acaba kargoyla VCD dağıtımı mı yapsam
İlk müşterin benim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
quote:
İlk müşterin benim.
Dur dostum sana yapacam bir güzellik geçirecem seni emin olda önce cdleri bulucam . Bulayım kopyaladıktan sonra adresını pm den atarsın .
Tamam. Teşekkür ederim.
Kutlayın gençler...
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Kutlayın gençler...
/>
Biz içelim Coşkun. Ozan içmesin. Onun ehliyeti var. Yasak geldi artık ona.
Gitcem tabi canım. Gitmem mi. Bi de kitap falan alırım. Onları çözerim okurum. Kursda verdiklerine de bakarım bi. Sonra gir sınava o gazla.
Yusuf sende içme Absould'dan Coşkunla ben içecem.
buyrun
quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
buyrun
Marlboro beni aşar ama Zippoya hayır demem.
Bana bu yetiyo.
Alayına İsyan Ölümüne Absolut .. Yanlız Resimlere devam etmeyelim topic amacının dışına çıkmasın kilitlenmesin çok mantıklı bir konu çünkü ..
Bence de konuyu amacından saptırmayalım. Kim saptırdı konuyu amacından.
Ünal ben de alıyorum haftaya
yusufcum pokunu çıkarmasak
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Ünal ben de alıyorum haftaya
yusufcum pokunu çıkarmasak
yok laa o posteri 2005 te hazırlamıştım koyayım dedim absolut konusunu açıldı hesabı
höyt! gonuşma lenn!!
quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
Coşkun Yusuf ve Unal. teşekkürler.
@yusuf hocam ben kendimi zor tanıyorum ama senimi kırcam çok titrettim bozuk çıktı idare et
ozzy ehliyetine operasyon yaptım okuduğum kadarı ile Gözlük veya Lens yazdırmışsın. Sağlık raporunda bunu belirttinmi bende gözlük kullanıyorum ve bana gözlük ile ilgili en ufak bir şey sorulmadı . Malum 5 Saniyede muayne ne bekliyorsunki