allah korusun ama acil bir durumda belki sorun olur. uğraşmak istemiyorsan sen üzerine düzeltme yapsan (küçük bir kağıt yapistırarak doğrusunu yazsan vs..) olmaz mı ?
ufak kagıt yapıştırarak düzeltme yaptım ama ehliyetim yine geçerli olur dimi?
hocam bence emniyete git düzelttir.ilerde sorun olabilir.fazla bi zamanını almaz.
fazla paramı alırmı?
türban sorunu varken ehliyetle uğraşmaz meclis
way be bizde geçen sene aynı bu konuda telaşlı telaşlı görüşüyorduk sorular soruyorduk , hey gidi günler heyy , herkese başarılar dilerim arkadaşlar ben aldım ehliyetimi gerçekten çok güzel bir duygu ama ne değişti pek bişey değişmedi
ilk polis çevirmesinde bilmiyorum ama ne zaman polis görsem heycanlanırım arabadada tek basımaydım, uzun yoldaydım zaten uşak denizli yolundai valla acemiydim zaten 2 saatlik sürüş dersinden sonra uzun yola gittim, ama tavsiye etmem kimseye neyse polis çevirdi allahtan gözlük ibaresini görmedi orda yoksayermiştik cezayı gözlük yok diye
adam arabadan in dedi unuttum inmeyi oda unuttu zaten bagajı torpidoyu aradılar işe soru sordu bikaç saldı sonra
çok büyük kazalarda atlattım daha acemiyiz tek gidiş tek geliş yolda gidiyorum, klimayla uğraşırken bi baktım araba nereye yoldan çıkıcak vallahı nefesm kesilmişti sonra iki gidiş tek geliiş bir yolda 2 gidiş olan bölümde ilerliyorum tam viraj var sağa doğru ve 2 tane kamyon var önümde iki gidiş bize olduğu için ortadaki şeride geçtim rampayı tırmanırken kamyon önüme geçmesinmi birden zaten 20 30 km hızla ilerliyorlar asıldım frenee eee neyi unuttum dersiniz vitesi düşürmeyi araba 2007 model dizel linea daha sıfır 500 600 km yapmış :D araba bi boğuldu allahım ilk defa böyle bieşyle karşılaıyorum düşürdüm hemen vitesi, geçtim en sola , basıyım çıkayım dedim virajo dönü geçerim kamyonu dedim ordanda araba gelmezmi yine geçtikj kamyonların arkasına adama korna falan filan kamyon geçti öbürürün arkasına adam 20 30 km hızla kamyon sollamaya calısyo ya kendide kamyon ikisinde yükli rampa ve virajda , basa basa zar zor çıktım o rapmayı , sonra zaten virajı alınca oh bi rahatadım sormayın gitsin dümdüz yol allah ne verdiyse bastık
çok maceralarım oldu bu yaz, hayati bi meseleydi gönül meselesi onun için aldım ehliyeti bastım gittim istanbuldan uşağa o bilecik yollarını sormayın gitsin bilen bilir gözümü kırpmadım yolda nasıl sağa sağlim döndüm bende bilmiyorum istanbulda arabayı aldım altıma daha kaldıramadım yolda öğrendm sürmeyi düşünün ee kanımız dikine akıyo , deli cesareti işte
not, siz denemeyin bunu
quote:
Orjinalden alıntı: JETAACK
quote:
Orjinalden alıntı: nikolas39
quote:
Orjinalden alıntı: JETAACK
quote:
Orjinalden alıntı: vct2000
allah korusun ama acil bir durumda belki sorun olur. uğraşmak istemiyorsan sen üzerine düzeltme yapsan (küçük bir kağıt yapistırarak doğrusunu yazsan vs..) olmaz mı ?
ufak kagıt yapıştırarak düzeltme yaptım ama ehliyetim yine geçerli olur dimi?
hocam bence emniyete git düzelttir.ilerde sorun olabilir.fazla bi zamanını almaz.
fazla paramı alırmı?
hocam bir 10-20 ytl hayatından değerliyse boşver gitme.
almaya hakları yok eğer sen kan grubu kartını verdin vede orda a yazıyorsa mecbur düzeltmek zorunda. allah korusun ilerde kaza yaptın kan kaybı var. götürdüler hastaneye hala yaşıyorsun. bir tek kanama durdulup kan verilcek vede iyileşeceksin. ama ehliyete bakıyorlar b yazıyor. sana b verdiklerinde işte yaşayacakolsan bile ölürsün. yanlış kan vermiş olurlar. bu açığa çıksa gitse ailen şikayet etse bile yine haksızsınız. çünkü adam orda b görmüş b grubunu vermiş onun suçu değil.
sonucta sen öldüğünle kalırsın. 2.sayfada polisin haberi çıkar. 2 gün sonra utunulur ztn. kimsenin umrunda olmaz. geriye yüreği burkulmuş bir aile bırakırsın.
şimdi istersen bir daha düşün.
beyler sınav yaklaşıyo 12 gün kaldı daha hiç çalışmadım biraz çalışıyım bari
son 2 gün kaldı
yarınki sınava gircek olanlara başarılar ztn kolay geçersiniz
Ben gireceğim 100'e oynuyorum
Var mı başka sınavı bitirip gelen? Sorular çok kolaydı yahu, yaklaşık 1 saat sonra çıktım salondan, bakalım sonuçlar nasıl gelecek.
evet sorular çok basitti 40dk sürmedi
daha önceki sınavlara çalışmışda bu sınava giren varmı? soruyorum çünkü soruları değiştirmişlermi diye
çünkü normalde sene ortasında veya sonunda olunan sınavlarda o yılki soruların yerleri değiştirilerek veya 1-2 kelimesi oynanarak ama soru kalıbı aynı oalrak soruluyor
ben bu soruyu işte 2007 nin sınav sorularında görmüştüm diyen varmı
bu arada geçmiş olsun inş demiyorum ki bir çoğunuz kolaylıkla geçmiştir. direksiyonuda atlattınızmı hadi hayırlı olsun
2004 senesininbir sınavını çözmüştüm ben, ondan birkaç soru çıktı hatırladığım kadarıyla. Bir de "Trafik" bölümünde bir sorudan şüpheliyim. Bir soruda "Aşağıdaki davranışların hangisi yanlıştır" diyordu, A şıkkında "yolun ortasında yolcu indirip bindirmek" vardı, D şıkkında da "ani hareketler yaparak yayaları şaşırtmak" vardı. Boş geçmeyim dedim, D şıkkını işaretledim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
quote:
Orjinalden alıntı: 0nur!
2004 senesininbir sınavını çözmüştüm ben, ondan birkaç soru çıktı hatırladığım kadarıyla. Bir de "Trafik" bölümünde bir sorudan şüpheliyim. Bir soruda "Aşağıdaki davranışların hangisi yanlıştır" diyordu, A şıkkında "yolun ortasında yolcu indirip bindirmek" vardı, D şıkkında da "ani hareketler yaparak yayaları şaşırtmak" vardı. Boş geçmeyim dedim, D şıkkını işaretledim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
O soru daha değişikti galiba.. Sanırım bende D şıkkını işaretledim.
quote:
Orjinalden alıntı: [dodo]
quote:
Orjinalden alıntı: 0nur!
O soru daha değişikti galiba.. Sanırım bende D şıkkını işaretledim.
Hayır vallahi böyleydi. B ve C şıklarında herhangi bir terslik yoktu da diğerleri aynen bu şekildeydi.
Tam hatırlayamadım ama bazı soruların hatalı ve iptal olması olağan birşey birkaç kere oldu..
ben sorularda bir yanlışlık görmedim basitti ama motor biraz zordu calışmadım için oda
Direksiyon sınavı ne zaman bilginiz var mı?
Sınavın resmi açıklanma tarihi 3 Mart. Direksiyon sınavı da büyük ihtimalle 8-9 martta olur..
quote:
Orjinalden alıntı: [dodo]
Sınavın resmi açıklanma tarihi 3 Mart. Direksiyon sınavı da büyük ihtimalle 8-9 martta olur..
Nasıl yani 3-5 gün sonra açıklanmayacak mı yahu? Meraktan ölürüz artık.
3 Mart olduğuna şükret bence. 1 ay bekleyenler oluyordu..