Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ver gitsin ben 200 kursa 50 sınava girmeden önce kursa 35 sınav harcı 50 de direksiyon sınavı öncesi vermiştim.kurslar saçma sapan bahanelerle böyle paralar alıyor.Ben ekstra verdiklerimi haram ettim.
  • nisan sınavı için en son basvuru ne zaman acaba?
  • ya ben ankaradayım. direksiyon sınavı ne zaman biliyormusunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

dostum kalman için 1 kaza falan yapman lazım

kaza falan yapmadım birkere kalkarken stop ettirmiştim ve hızım bi ara 50 ye cıktı 55 almışım.
    ne yapmalıyım
    normalde gayet sağlıklı bir şekilde sürüyorum ama multitronic bir araçtan düz şanzımanlı bir araca binince böyle şeyler yaşanıyor sanırım.
    arabada clio aman aman bence biraz paranın olduğunu anlaşıldığı an kurs sizi birkere daha 40 yeni türklirası karşılığı sabahın köründe binmeye iğrendiğim bi araca davet ediyor zorunlu bir şekilde!!!
    cıldırdım bu gece uyuyabilirmiyim bilmiyorum

• Sınav çok kolay geçti kemer bile bağlatmadılar tın tın gittik geldik çok şükür hiçbir vukuat olmadan. Yalnız arabayı ben değilde neredeyse yanımdaki hoca kullandı ben sadece direksiyonu yönettim.. Gıcık bir durumdu ama
  • Sonuç geldi: 100
  • bu sınavıda geçen arkadaşlara tebrikler bnm sınav haftaya :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

nisan sınavı için en son basvuru ne zaman acaba?

28 mart
  • ya arkadaşlar şu sınav stresini heyecannı nasıl yenebilirim bana bi akıl verin yha (:
    normal şartlar altında yolda panter kesiliyorum ama gelde sınavda debriyajdan ayağını kaldırırken titremesin
    ne yapabilirim nasıl yenebilirim bu heyecanı?
  • arkadaşlar 15-16 martta direksiyon sınavına gircem acaba ehliyet tahminen ne zaman elimde olur??
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer_impreza

arkadaşlar 15-16 martta direksiyon sınavına gircem acaba ehliyet tahminen ne zaman elimde olur??

istanbuldaysan 2 hafta içinde
  • kursa yazılıp derse hiç gidilmese birşey olur mu acaba arkadaslar?
  • quote:

kursa yazılıp derse hiç gidilmese birşey olur mu acaba arkadaslar?

hiçbirşey olmaz takma kafana
  • quote:

kursa yazılıp derse hiç gidilmese birşey olur mu acaba arkadaslar?

ben gitmedim hiç calışmadım ilk yardımdan kalmışım bi tek 63 almışım ver işte 7 puan daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

ya arkadaşlar şu sınav stresini heyecannı nasıl yenebilirim bana bi akıl verin yha (:
    normal şartlar altında yolda panter kesiliyorum ama gelde sınavda debriyajdan ayağını kaldırırken titremesin
    ne yapabilirim nasıl yenebilirim bu heyecanı?

hocam valla ne desek boş.bende aynı senin gibiydim.direksiyon sınavında bi kere hoplattım arabayı ama bi şey olmadı aldım ehliyeti sonuçta.

• Heyecan yapacak bişey yok ya. Otobüs ya da tır sürdürmeyecekler size. Bildiğiniz araba sürdürecekler. Araba ya Clio'dur, ya Getz'diz, ya da Palio'dur. Ya LPG'li ya da dizeldir. Hocalarda insan neye korkuyosunuz. Normal trafikte aslanken hocalar arkanızdayken mi kedi oluyosunuz.
  • quote:

arkadaşlar 15-16 martta direksiyon sınavına gircem acaba ehliyet tahminen ne zaman elimde olur??

kursun bana söylediği çarşamba yada perşembe dosyamı alabilecekmişim. çorluda ehliyetimi 1 günde alırım diye tahmin ediyorum. fabrikadan izin alabilirsem tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sky_

quote:

kursun bana söylediği çarşamba yada perşembe dosyamı alabilecekmişim. çorluda ehliyetimi 1 günde alırım diye tahmin ediyorum. fabrikadan izin alabilirsem tabi

ok sağol arkadaşım.
  • arkadaşlar bgn direksiyon sınavına girdim 88le geçmişim 12 puan nerden kırıldı bilmiyorum ama 100 almayı hakediyordum.. bi yerde bana göre gayet normal heyete göre tehlikeli bi geçiş (iğne deliği) yaptım sanmıyorum bi orası için 12 puan kırılsın

neyse hadi ıslatalım ehliyetleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

arkadaşlar bgn direksiyon sınavına girdim 88le geçmişim 12 puan nerden kırıldı bilmiyorum ama 100 almayı hakediyordum.. bi yerde bana göre gayet normal heyete göre tehlikeli bi geçiş (iğne deliği) yaptım sanmıyorum bi orası için 12 puan kırılsın

neyse hadi ıslatalım ehliyetleri

Selam arkadaşlar, konuyu az önce fark ettim. Bende siz sınava girdiğinizde arkada not veren öğretmenlerden biriyim. Ankaradayken çok girdim sınava ama gebzeye tayinim çıktıktan sonra senede 1 anca görev gelmeye başladı. Sadece bu sayfayı üstünkörü okudum ama aklımda kalan bir kaç serzenişe cevap verebilirim. Öncelikle şunu söyleyeyim Ankara' da bu iş iyi yapılıyordu. Özellikle etlikteki sınav parkuru çok iyiydi.

Şunu söyleyeyim bizim elimizde matbuu bir form vardır belki görmüşsünüzdür. Burada yapılan hatalar ve karşısında puanlar vardır. Örneğin "genel olarak heyecanlı görüldü" 10 puan, vites geçirme ve doğru viteste gitme konusunda sıkıntı 5 puan gibi. En fazla 10 puanlık hata var en az 2. Size bizim taktiğimizi söyleyeyim. Bizim için o kağıt üzerindeki hataların inanın pek önemi yoktur, adamı bırakmak istersek 3 tane 30 puanlık hatayı işaretleriz yanına da 2 tane diğer hatalardan işaretleriz. Yani 65 le bırakmışlar! gibi serzenişler aslında yersizdir. Şöyle söyleyeyim 68 ile kalanda 2 ile kalanda aynıdır. Bir sonraki sınavda hiç bir şey fark etmeyecektir. Aynı şekilde 70 ile geçende 100 ile geçende aynıdır. Bende 98 yılında almıştım ehliyeti ve o zaman 98 almıştım. İnsan hırsına ynik düşüyo nerden kırdılar puanı diye ama şöyle söyliyeyim öğretmenler genelde 100 ile o sınavdan geçirmiyorlar! :) (ben eğer hak etmişse veririrm ama hayatta şimdiye kadar 100 vermediğini bildiğim emekliliği gelmiş öğretmen arkadaşlar tanıdım)

Şunu da söyleyeyim benim için en önemli etken hayatı tehlikeye atıyor mu atmıyor mu? Ehliyet alınca yarın benim karşıma arabasıyla çıkacak acaba bunu hak ediyor mu? diye yaparım değerlendirmemi. Örneğin arabayı çok iyi kullanmasına rağmen bıraktığım adam vardır. (Adam sınav arabasıyla makas attı). Size şunu söyleyeyim heyecanlı görünmemeye çalışın. dediğim gibi en yüksek ceza 10 puan ve bunlardan biri heyecan! Yani arabayı stop ettirmek falan bırakmak için yeterli değildir...

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.