Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftaya tekrar varmıs değil mi telafi direksiyon sınavı. ben kacırdım da girmeyi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

ya arkadaşlar şu sınav stresini heyecannı nasıl yenebilirim bana bi akıl verin yha (:
    normal şartlar altında yolda panter kesiliyorum ama gelde sınavda debriyajdan ayağını kaldırırken titremesin
    ne yapabilirim nasıl yenebilirim bu heyecanı?

Bu normal birşey yapabilirim de. Ve en samimi arkadaşlarınla araba gezmesine çıkacağını düşün.
    Derin nefes al.Ve arabaya bin...

• Öncelikle herkese mrb bu konunn baya bi sayfasnı okudum gecen sene acılmıs halada devam ediyor güzel muhabbet ögretici seyler cok hosuma gitti hemen kayıt oldum...

Gelelim soruya:
    Ben 11.06.1990 dogumlym 5 temmuzda sınav var ama 9 haziran ve öncesi doganlar icin gecerliymis yani bu sınava giremicem mi ?

2 günle kacırmıs olucam bilgisi olanlar paylassn lütfen kursa erken kayıt falan olayı var mı ?

Öyle bi durumda 5 temmuzda ki sınava girebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tasud0

Öncelikle herkese mrb bu konunn baya bi sayfasnı okudum gecen sene acılmıs halada devam ediyor güzel muhabbet ögretici seyler cok hosuma gitti hemen kayıt oldum...

Gelelim soruya:
    Ben 11.06.1990 dogumlym 5 temmuzda sınav var ama 9 haziran ve öncesi doganlar icin gecerliymis yani bu sınava giremicem mi ?

2 günle kacırmıs olucam bilgisi olanlar paylassn lütfen kursa erken kayıt falan olayı var mı ?

ne yazık ki 5 temmuz sınavına giremeyeceksin. geçen sene temmuz sınavına bnm bir arkaşdaşım bir günle kaçırdığı için girememişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

quote:

Öncelikle herkese mrb bu konunn baya bi sayfasnı okudum gecen sene acılmıs halada devam ediyor güzel muhabbet ögretici seyler cok hosuma gitti hemen kayıt oldum...

Gelelim soruya:

ne yazık ki 5 temmuz sınavına giremeyeceksin. geçen sene temmuz sınavına bnm bir arkaşdaşım bir günle kaçırdığı için girememişti.

off ya desene 2 ay daha beklicem ehliyet icin anlamıyorum valla 2 gün ya cıldırmamak elde degil

• quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

quote:

ya arkadaşlar şu sınav stresini heyecannı nasıl yenebilirim bana bi akıl verin yha (:
    normal şartlar altında yolda panter kesiliyorum ama gelde sınavda debriyajdan ayağını kaldırırken titremesin
    ne yapabilirim nasıl yenebilirim bu heyecanı?

Bu normal birşey yapabilirim de. Ve en samimi arkadaşlarınla araba gezmesine çıkacağını düşün.
    Derin nefes al.Ve arabaya bin...

bugun aynısını dusundum biraz yağlama yaptım komiteye attım kontağı 5 mt gittim gitmedim tmm sen bu arabayı suruyosun al geri
    içimden dedim tabi ee bir haftada ne değişti :D
    bakalım bugun birde acıklanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 22 Mart 2008; 11:47:42 >

• Hadi hayırlısı...
  • 95 ile geçmişim hıhı
  • quote:

quote:

Gelelim soruya:

walalha bende temmuz 2 dogumluyum bende agustosta girebiliyomusum ondan 2-3 gun once dogsaymısım diye hayıflanma biz dogduk bi halt olmadı

• quote:

95 ile geçmişim hıhı

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetyusuf

quote:

quote:

Gelelim soruya:

walalha bende temmuz 2 dogumluyum bende agustosta girebiliyomusum ondan 2-3 gun once dogsaymısım diye hayıflanma biz dogduk bi halt olmadı

yanlız benm dogum günüm 11 haziran 9 haziran ve öncesi girebilioms o yzden cıldrcam :)

• arkadaşlar ya kafayı yicem kurs dosyamı 1 haftadır vermiyo yok sertifika kalmamış boyuna salıyolar beni..
    acaba 16 şubat sınavına giripte ehliyetinin alan varmıdır acep?
  • Ben 1 hafta önce aldım.
  • yoğunluktan dolayıdır nisanın ilk haftası yada nisanın 10 una kadar ehliyetin elinde olur.
    benimkide büyük ihtimal senden bir hafta sonra.
    hayırlısı olsun geç olsun güc olmasın
  • 23 nisan 1990 dogumluyum ne zaman ehliyet sınaıv ve kayıt için basvurabilirm bir bilginiz var mı?Galiba Mart ta varmış onu kacırdım ve yas tutmazdı baska ne zaman var acaba?
  • arkadaşlar merhaba,
    bende nisan 19 da sınava giricem.derslere gitmiyorum.
    sınavdan önce giriş yerimizi nasıl öğreniyoruz?giriş belgesi falan lazım mı?
    forumu okudum ama bunların cevabını bulamadım.yazılı sınava girenler bu konu hakkında bilgi verebilirmi?
    teşekkürler...
  • sınavdan önce kursundan sınav giriş belgesini alıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: liarda

23 nisan 1990 dogumluyum ne zaman ehliyet sınaıv ve kayıt için basvurabilirm bir bilginiz var mı?Galiba Mart ta varmış onu kacırdım ve yas tutmazdı baska ne zaman var acaba?

5 temmuz sınavına girceksin
  • quote:

quote:

23 nisan 1990 dogumluyum ne zaman ehliyet sınaıv ve kayıt için basvurabilirm bir bilginiz var mı?Galiba Mart ta varmış onu kacırdım ve yas tutmazdı baska ne zaman var acaba?

Bu 5 temmuzda girmek için kurslara ne zaman kayıt yaptırmam lazım pek bi bilgim yok yardımcı olursanız cok ii olur.
  • quote:

quote:

quote:

Bu 5 temmuzda girmek için kurslara ne zaman kayıt yaptırmam lazım pek bi bilgim yok yardımcı olursanız cok ii olur.

şimdiden kayıt yaptır bence hem birazda indirim yaparlar erken kayıt dalgasına.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.