Şimdi Ara

direksiyon sınavında en başta kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha arabayı kaldırırken stop etti adam direk in dedi moralim çok bozuk rezil oldum kendime güvenimi kaybettim ygs öğrencisiyim lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha yaşın küçük üzülme
  • saçmalık ya amaçları para ÇALMAKtan başka bir şey değil o zaman ygsdede heyecandan daha ilk soruyu yanlış yaparsak sınavımız geçersiz sayılsın ÇALMAKTAN başka yaptıkları bişey yok bu kadar basit olmamalı sınavdan kalmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

saçmalık ya amaçları para ÇALMAKtan başka bir şey değil o zaman ygsdede heyecandan daha ilk soruyu yanlış yaparsak sınavımız geçersiz sayılsın ÇALMAKTAN başka yaptıkları bişey yok bu kadar basit olmamalı sınavdan kalmak

Trafikte 1 hata insan ölümlerine sebep olabilir verdiğin örnek çok mantıksız. Trafik hata kabul etmez bu yüzden geçiş zorlaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

saçmalık ya amaçları para ÇALMAKtan başka bir şey değil o zaman ygsdede heyecandan daha ilk soruyu yanlış yaparsak sınavımız geçersiz sayılsın ÇALMAKTAN başka yaptıkları bişey yok bu kadar basit olmamalı sınavdan kalmak

Trafikte 1 hata insan ölümlerine sebep olabilir verdiğin örnek çok mantıksız. Trafik hata kabul etmez bu yüzden geçiş zorlaştı.

Eyvallah da adam kirmizi isikta mi gecmis herhangi birini tehlikeye atacak bi hareket mi yapmis hayir daha arabayi hareket ettirmemis yok istop ettirmiste yok par ederken ladtigi degdirmiste bunlar basit seyler benim babamin 1 haftada kazamdigi parayi 1 saniyede almak pardon CALMAK bu kadar basit olmamali
    Sende haklisin ama bu yaptiklari gercekten asiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigsby -- 18 Ocak 2015; 14:44:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstop ettirmeyle hemen kalmayı bende saçma buluyorum, herhangi bir tehlike yok sonuçta karşı taraf için. He bunun limiti olabilir, 3 gibi. 3 kere istop ettirirsen kalırsın örneği.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Eyvallah da adam kirmizi isikta mi gecmis herhangi birini tehlikeye atacak bi hareket mi yapmis hayir daha arabayi hareket ettirmemis yok istop ettirmiste yok par ederken ladtigi degdirmiste bunlar basit seyler benim babamin 1 haftada kazamdigi parayi 1 saniyede almak pardon CALMAK bu kadar basit olmamali
    Sende haklisin ama bu yaptiklari gercekten asiri

Bu şekilde doğru oldu ama hiç arabayı kaldıramayan birinide sınavdan geçirmemek gerekli. Ben 2 hafta önce sınava girdim hiç hatam yoktu sınav güzergahını bitirdim. Son olarak park etmeye geldik. 2 Duba arasına girdim sonra debriyajdan ayağımı çekince istop ettim. Zoruma gitti bu yönü para dolabı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.