Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama eğitimi s 320 ile verdiler,sınavda s 600 kullandırttılar
  • ben daha yeni girecem.corolla veya yaris ile.bakalım hangisi gelecek.inşallah corolla gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 12 Haziran 2006; 0:26:43 >
  • Doğan görünümlü Şahindi
  • Sene 96. İlk bindiğim lpg'li araçtı hacı murat 124. Sürücü kursunda epey test ettim hacıyı :) 0-100 performansı 27 saniye gibiydi ihtiyarın 100-0 performansını can güvenliği nedeniyle değerlendirememiştim Bir iki fayton solladığımı hatırlar gibiyim. Sınavda Serçe modeli denk gelmişti. Attan inip eşeğe binmiş kadar oldum. Serçede turbo var deseler yok demezdim hacı murattan sonra Ne günlerdi bea

• 2004 başında Clio Symbol 1.4 8V ile kursta çalışma yapmış ve sınava da diğer Cliolardan biriyle girmiştim.Hatta ilk gün pistte 20 cm karda kullanmıştık arabaları.Bir seansta 3 kişi derse giriyorduk,ama diğer ikisi trafikteki derslerin sadece birine geldiler,3 gün kendim çalıştım.Bu yüzden normalde 4.5 km'lik parkurda iki saatte 3'er tur atmayıp 6 turu 45 dakikada atıp bitiriyordum.Ben altıncı turu atıp bitirdiğimde diğer kurslardaki kursiyerler üçüncü turu bitirmemiş oluyordu,bu yüzden benimle aynı saatte çalışıp da benden sol yemeyen yoktur. Yanlış anlaşılmasın,ben çok deli kullanmıyordum,diğerleri 70 km hız sınırı olan yerde 40 ile gittikleri,ben 80'le gittiğim içindi.

• 2004 yılında bilmem kaç model bir uno'yla hem de ankara'dan
  • 91 senesinde murat 131 ile aldım.Bu arada gülmeyin ama yazılı sınavı 5. girişimde kazandım neredeyse dosya yanıyordu peder atlatırdı o zaman.
  • Eski kasa Yaris ile almıştım...
  • 1974 model koldan vites malibu (kendimize aitti rahmetli) ile ilk sınava girdim. (O zamanlar kurslar yeni açılmıştı bizde Ankaranın bi ilçesine müracaat etmiştik. Kursa gitmeyelim diye). Hafif viraj bi yerde dur dedi memur beyefendicazım bende durdum. Burda durulmuyacağını bilmiyonmu dedi vermedi. İkincisinde de 1994 skoda ile girmiştim arabayı sıfır almıştık. Aldığımızın ertesi günü sınava onunla girdim. Sınavdan önce sadece 1 saat alıştırma yapma şansım oldu. Koldan vitesten yerden vitese, (daha önce hiç yerden vites kullanmamıştım) offfff offff bak hatırlayınca gene bi tuhaf oldum, iyi almışım ben bu ehliyeti yavvvv.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 21 Haziran 2006; 23:41:27 >
  • Palio debriyaj tamamen bitmişti berbattı
  • 1970 küsür model Murat 131 4 ileri 1 geri Yıl 1993
  • fiat albela.1.2 olduğundan basamıyodum ama iyi geçmişti.Acaip benzin yiyomuş yeni olmasına rağmen hoca söylemişti.
  • fiat albea.
  • EN SONUNDA BU SENE ALDIM EHLİYETİ.
    ARTIK TAHAMMÜL EDİLMEZ OLMUŞTULAR....
    BU ARADA KENDİ ARABAMLA(FOCUS) GİRDİM SINAVA.
  • palio 1.4tü sanırım
  • 93 senesinde sıfır toros du.. kamyon gibi arabaydı yaw. test sürüşündede bir kere anadol vermişlerdi. bu araba için yorum yapmayacam. Ama el frenini aradım arabanın bulamamıştım. adama rezil oldum. El freni sol tarafta yanı kapının dibindeymiş. Anadola binerseniz eğer el freni kapının dibinde
  • Hyundai Getz'le girdim sınava klimalı güzel bi araçtı.
  • gecen cumartesi opel corsa(2004) eco'yla gırdım sınava 93 almışım. bugun mebden dosyalar ımzalanıp gelecekmiş onu beklıyoruz hafta sonuna ıns. ehlıyetım olurda bi tatile gideriz keyifle..
  • en acaibi bnmkidir sınav arabasını sınava ilk giren ondekine vurunca kurs sahibinin arabasıyla sınava girdim araba ne miydi? coupe megane
  • 2007 Ocak ayında getz ile girdim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.