Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vitesleri direksiyoınu oldukça yumuşak bir arabaydı skoda favorit zaten bana direksiyon derside vermediler git işine dediler oysa arabayla çok iyi anlaşıyorduk çok seriydi.. garibim emektar kullana kullanana yumuşamıştı iyice
  • 2006 yazı kırmızı nissan micra villalevent kullanımı çok kolay çok güzel bir araçtı çok beğenmiştim o zaman hatta şuanda özlüyorum
  • FIAT PALIO 1,6 HL - B SINIFI ALIRKEN
    IVECO M23 - E SINIFI ALIRKEN

2 SINAVDANDA 100 PUAN
  • doğan görünümlü şahin
  • Hatırlamıyorum sarhoştum ( 1989da volvo 244 )
  • Skoda
  • banada broadway verdiler araba dökülüyordu bi kerede aldım allahtan vitesi zor geçiriyordum
  • hala ehliyetsiz kullanıyorum ama as kaldı bi alayımda hangi araba olursa olsun farketmes
  • reno clio
  • siena
  • 2005 kasımda ankarada 1992 model toros (binek) la aldım ehliyeti. zaten ilkinde kalmıştım çok komikti ya.. araba neredeyse hurda.. kursun önünde lastikleri patlak paslı olarak duruyordu. ben de gülüyodum arabaya. buna kim biner die.. o da ne sınavda bu arabaya bindim. hem 92 model hem toros hem ben acemiyim.. neyse kalkışı yaptım güzelce sonra 2. vites, hızlandım birazcık daha tamam dedim vitesi üçe atıyım. attım (!).. araba tuhaflaştı birden.. arkamdaki hoca araba sanırım sana mesaj veriyo.. bi şeyler yapman lazım değil mi dedi.. kafam karıştı.. ula dedim arabaya noluyo.. meğper arabanın şanzuman dağılmış 3 yerine araba 1 e geçmiş öyle kaldık işte.. sonra da aynı araba geldi ama bu sefer hazırlıklıydım.. arabayı tanıyodum artık:)

• Hyundai Accent 1.5 crdi.
  • palio 1.3 multijet sıfır dı. allahtan dizeldi basamadım yoksa ehliyetten ollacaktık
  • sınava girdigim arac albea idi.. şimdiki arabamda o.. sebep fiyatının ucuz. kullanımının rahat olması ve bana şimdilik yetmesi sanırım.. sınavda benden onceki arkadas el frenini cekmiş bende kaldıramadım aracı hehehehe.. sonra farkettimde indirdim.. allahtan stop ettirmedim..
  • palio ben ön koltuğa sığacam diye arkadaki not tutan elemanın pestili çıkmıştı o yüzden 2 dakika bile sürmedi pes edip bana tam not vermeleri
  • dandik bi palio ile aldım
  • peugeot 207 ile aldım. Bi kaç ay önce. Biz eskilere göre daha şanslıyız heralde.
  • Beyaz Şahin
  • tekerleri gabak palio da aldım.
  • sümbül
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.