Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi palio ile aldım rezaletti koltuğu ayarlarken arkadaki hocanın ayaklarını ezdim. araba yarım eşşek gücündeydi sanırım, çok hafif rampada arabada 4 kişiyi zar zor kaldırdı takır takır ederek.
  • he bide yanımdaki hoca ben arabaya binince arabanın ön göğüslüğüne kapı kolçağına sıkı sıkı tutunmuştu ne yapıyosun hoca dedim biraz relax
  • palio 1.4i
  • bir tane külüstür uno verdiler. yagmurda yagıyordu. camlar hep buhar sür dediler bişe görünmüyorki dedim. sen çarpana kadar git dediler iyi dedim bende. bir elimle camları sill . offf çok gıcık bir arabaydı. hayatımda hiç o kadar kötü arabaya binmemiştim.
  • 93 model renault spring te aldım ehliyeti ama yıl 1993 tü
  • tabii ki şahin . Arabanın ebesini şeyetmişler, çok ince debriyaj ayarı gerekiyordu kavramak için, gazı iyi tutturamazsan stop ediyordu. allahtan sınavda stop etmedi, çok korktum ama
  • yıl 93 ve 93 model brodvay.hoca sağolsun.vitesleri falan değiştiriken kenditarafındaki pedallardan yardımcı oldu.son anda 3.vitese atacağımı düşünmediği için gacırdattım ve bana biraz daha çalış dediler.bende 2.seferde aldım ve 3 e atmadan.
  • Ben fiat uno'yla almıştım
  • 2004 Ford Fusion 1.4i TDCi Comfort Metalik Gri
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

corolla.1e aldım kalktım 2ye alırken görevli dur dedi.100le geçtim

senin sınav da pek kısa sürmüş.. bana 2-3 km sürdürdüler..
  • 2005 yılında yepyeni, bakımlı bir 206 HDI ile aldım.. 20 saatlik derste de aynı arabayı kullanmıştım. Komisyondan korktuğum için (Adapazarı) Serdivan bulvarında 2. vitesten yukarı çıkamamıştım. (neredeyse tüm parkuru - tümsekler dahil)
    Şimdi aynı yolda bi elim direksiyonda, öbür elim açık camdan sarkmış 4. vites gidiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoseyhan -- 9 Temmuz 2007; 21:45:30 >
  • şahin 89 model (HURDA)
  • 91 Toros. Tahminen 300.000 küsür km de. Hatırlamak istemiyorum
  • sene 98 araba da serçe..

13 yaşından beri araba kullandığım için şoförlük sorunum yoktu..(doğru birşey değil tabiki ama çok fazla trafiğe çıkmadım ve çeşme taraflarında gözlerden uzak yerlerde kullandım)

bir elim direksiyonda diğer elim viteste...komisyon aynen şunu dedi sürücü kursunun adamına.."arkadaş dolmuş şoförü mü" dedim gitti alamıcaz ehliyeti..90 vermişler
  • Şahin ,çok hızlanmıştım yanımdaki yavaş yavaş demişti

Bir de iki sınav sürücüsü birbirine çarpmıştı süper komik bir görüntüydü
  • 1.2 tüplü Palio... 4 kişiyle de bir gidiyordu ki... üüüfffff....
  • ehliyetimi 1971 yılında ilk girişte 1959 model 0pel rekord olympia ile aldım....
    o yıllarda 3,4 seferden önce ehliyet vermiyorlardı....

eğer ehliyeti alamazsam kız arkadaşım beni terkedecek dediğim için verdiler.....
    yoksa 3 kez stop ettirdim...geri geri yokuş yukarı gidip 90 derece park vardı o yıllarda....kaldırıma çıktım...aynaya bakmadım...sınav sonunda yine stop ettirdim...ama sağolsun kız arkadaşım beni kurtardı......
    kimbilir şimdi nerelerdedir???
  • havnitekin ne günlerdi desene şimdi otomobil profosörü oldun bende reno broadway de almıştım 2001 de
  • geçen sene fiat palio ile...fren pedalı acayip 1 arabayadı...ama gidişi fena değildi...ladadan sonra acayip rahat viteslere geçen ve hidrolik direksiyonu çok rahat olan 1 arabaydı... ama araba kullanmak adına bana hiç zevk veren 1 araba değildi...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.