Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BX4TC

Palio veya Siena garanti geliyor. Zaten başka araba yok. Biraz tüyo alsam. Hayatımda sadece Toros kullandım. Kavrama noktasından tutun da işe yarayacak her tür bilgi olur.

sınava ders aldığın arabayla giriosun
  • 2005 Model Albea'ydı
  • Tüplü, döküntü bir Accent la girmiştim.
  • İlk kasa Palio' lardan biriyle derslere giriyorum. 270000kmde, 2. vitese atarken debriyaja parmak ucuyla kuvvetlice basılmayınca ses çıkaran bir otomobil. Tavan aynası da kırıktı. Araç aynı model Siena' nın yanında diri görünüyor. En azından rot ayarı iyi gibi gözüküyor.

Sınavda da o araba çıkar herhalde.
  • bende 1.7 flash ile girdim ilk defa flash kullanıyodum biran sınavda oldugumu unutup 3.viteste kökledim araba iyi gidiyodu 100 ile
    geçtim çok şükür
  • Murat 124.
  • 2004 Hyundai Accent MPI Giç unutmam sınavda 2 yerine 4 e atmıştım
  • Doğan Slx kırmızı
  • mavi citroén c3 dizel, kursta birde c2 vardı onu kullanmak istediğimi söyledim ama tutmadı.. isteyenin bi yüzü kara
  • albea beyler hemde lpg li 90-100 bastım basılıyo oyle pek bi durumu yok 95 almıştım tuh tuh tuh
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

2004 Hyundai Accent MPI Giç unutmam sınavda 2 yerine 4 e atmıştım

Ben onu ilk zamanlar bizim Toros' ta yapmıştım. Rampada olduğum için araba tekleyerek stop etmişti ama rampa aşağı sorun olmaz. Zaten Accent, Palio falan tepki verecek arabalar. Tırmanışta neredeyse 4' e alacaktım. Getzler falan kesilirken Palio ile atağa kalkıyordum.
  • Palio ile girdim. Ama bi sürücü kursu reklam için kiraladığı LandRoverı sınavda kullanıca bayağı bi kişi direksyondan kalmıştı
  • Palio 1,4 lpg'liydi
  • Fiat Palio 2004 1.4 multijet
  • citroen saxo, boyum 1.90 dizlerim direksiyona değdiğinden direksiyonu çevirmem çok zor olmuştu. 2003
  • Ben uno ile girmiştim sınava, sınavda bi ara gazdan ayagımı çektim baktım araba hala gidiyor megerse arabayı hoca sürüyormuş
  • Slm

Ben Porsche Boxter ile sınava girdim.

Araba hakkında görüşlerim: Çok güçlü bir motoru vardı. Gaza anında tepki veriyordu. Seri ve kalkışları çok iyiydi.

230 KM/H Yİ aşınca 85 aldım.

Ama benim murcielagoya göre çok güçsüz ve yavaştı.

Herkeze selamlar.
  • Eski kasa opel corsayla girmiştim. Sınava kadar kullandığım tek araba renault 9'du. Renault'dan sonra corsa rahat gelmişti bana. Yalnız gaz pedalı renault'a göre çok yumuşak geliyordu. Azcık dokununca araba bağırıyordu Ama sonradan alıştım
  • lpg li murat 131
  • 2005 te almıştım opel corsa sürdüm...hoş astra sürcektim şansa corsa geldi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.