babam hacı murat kullanmış ben ne kullanırım acaba 2010 yılında nasipse kullanacağım
pejo 307 le giricem martta sınavı kazanırsam tabi
inşallah kazanırsınız..benim daha iki senem var 2010 da allah nasip ederse bende girecem
fiat palio eski kasa iğrenç bi araçtı debriyaj kaçırır direksiyon da 1 tur boşluk
2006 senesi mart ayında direksiyon derse girmiştim hiç unutmadım hocayla aramız çok iyiydi. kullandıgım araba fiat panda hemde kırmızı 1.2 motor benzinliydi sanırım.. araba 1200 kmdeydi yeniydi. ilk başta şüphelendi zaten 6 yıl araba kullanmışlığım vardı. sürekli babamınki toyota 2.0 avensis duz vites vardı . hoca anlayınca ilk seferde goztepeye gittik taa altaydan 2.ci gun eşrefpaşa 3.cü çankaya 4.basınsitesi 5.sahilevi ve narlıdere ne gezmişiz ya hocayla sigaralarımızı içerdik sınav gununde aynı arabaydı fakat araba küçük oldugu için arekada 2 polis ve gozetmen zor sıgmışlardı
ilk once bayanlara verildi 1 saat bekledik sonuçta bayan işte
hey gidi gunler
yaw dostla hyundai getz benzinli versiyonuu.. araç benzinli yani sanayici olduğumuzdan alıştık dizel aaracaa benzinli arabanın tek alışamadığım şeyii gaz pedalıı dizel olsun taştan olsun yawww benzinlide gaza dokununca eşşek gibi anırıyooo
ben anlatim:)) anlatmiim ya bosvern ama neyse:)aslında sanslımyısım baya clio III tu sakaryada en iyi surucu kursu aracı:)) direksiyon sınavında bindim araca aynalara baktım emniyet kemeri nedir ole bisimi var:) bastım gidiyorum hoca soyledi giderken taktık bide:)) sonra gittim inat diilmi rampada dur bida nereye kalkyon arkada bi yıgın trafik e sonunda araya bi atladım dolmsuun onune az kala carpıyodu:) sellektor filan sonra gittim gittim adamlar takmamaya basladı bana 3.vites 50 yi gecme dediler hee gorursem solerim:)) 4 5 100 u buldm ısıklara geldik sol tarafa yanasmadım bile ortadan dondum direk:)adamları yemek yicekleri yere kadar bıraktırtılar kendilerini sonra en son bendim kursa ben dondum arabayla:)
benimkide lpg li albea...araba 40 la giderken 3. vites istiyodu...
Lpg li Palio .güzel arabaydı.Temiz bakımlıyı.Zaten direksiyon eğitiminide aynı araçta almıştım çalışmaya ilk başladığım gün 130 gördüm ibrede acemilik işte hocada hiç ses çıkarmadı.
ne olabilir şahin
Sene 98, Döküntü bir Murat 131. Emniyet kemerini takacak yeri bile yoktu, takar gibi yapmıştım :))
2000 Model Toyota Corolla İle girdim.Harika bi araçtı gerçekten 1.3 olmasına rağmen çok seri bir arabaydı.
Fiat Punto Multijet
2005 yılı Ford Fiesta sıfır km idi
sınava çengelköy tarafında suzuki grand vitara ile girdim... el frenini indirmek için polis akademisindeki hightower gibi güçlü olma gerekliliği dışında sorun yaşamadım, grand vitara kullanmak epey zevkliymiş :)
Hyundai Getz
toyota corolla terra yanlız debriaj balatası bitiktiaraba zor kalkıyodu yerinden
dogan l
bizim direksiyon sınavı mahşer yeri gibiydi.bütün sürücü kursaları vardı.hatta otobüsler bile vardıbizim sürücü kursunun arabaları palioydu.bana da multijet gıcır gıcır bi araba denk geldi.yaz sıcağı felaket vuruyodu ve tek klimalı araba benimkiydirahat rahat kullandım araba sıfır gibiydi