Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiat Palio. Ehliyet kurslarının vazgeçilmez arabası. Zaten benim hocada lisede öğretmenimdi, zor olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meskisehiri -- 12 Haziran 2008; 3:27:12 >
  • hyundai GEtz
  • 2008 Getz di
  • ısızu otobustu benimki. Stop ettirsen bir daha çalışmayanından
  • difarensiyel sesi motor sesi derken içinde fabrika çalışıyormuş hissine kapıldığım kartal ile direksiyon sınavına girdim.bir araba bu kadar mı ses çıkarır Allahım
  • valla ilk b sınıfı aldığım zaman külüstür bir Şahin. E sınıfına çevirdiğim zaman ise Hurda Modeli belli olmayan kuru direksiyonlu bir İveco otobüs. 1. vites bozuk 2 ile kalkıyorduk ama oda bazen geri vitese gidiyordu. Şoförü bile bıktım bu hurdadan geçenm ileri kalkayım derken ışıklarda geri gidip bir arabaya vurdum diyordu. :S
  • Getz ve accent
  • benm kullandığım araba yaris ti.ve benm hoca aynı zamanda ralli hocasıydı.adam pistten dönüşte direksiyona geçti ve harikalar yarattı.adam yarislle ralli yaptımuhteşem bi arabaydı.ama arkası biraz dar.buu avantajınıda araayı kullanamayan arkadaşlar gördü.iki gözetmende arkakoltuklarda git-gel telef olmuşlardı.herkes geçmişti sanırım.
  • valla ehliyet sınavını kazanırsam bende giricem direksiyona o zaman görücem günümü inşallah eski bir araç denk gelmez bu arada sürücü kursu ÖZEL GÜLŞAH SÜRÜCÜ KURSU..
  • 2006 Albeayla girdim geçen sene..Bir gün önceden kurstaki hoca uyardı 4e atma arkadakiler korkuyor diye ama bu bünye dururmu vites küçültüp araba bile solladım..88 verdiler emniyet kemerini takmayı unutmuşum..Bu arada Albeanın direksiyonunun hidrolik oluşuna yanayım kazık gibi
  • HUYUNDAI GETZ CRDI
  • 207 ile aldım 2007 modeldi sanırım
  • 1986'da
    Golf I '79 model
    Kawasaki 440LTD
  • bana zamanında hyundai accent geldi yeninin 2 eskisi...o zamanlar bizde şahin vardı...mercedes gibi gelmişti bana accent:D:D:D:D
  • ilk direksiyon dersinde hyundai accent ikincisinde şahin direksiyon sınavında manager veya reno 19.en kötüsü sonuncusuydu.resmen dağıldıydım
  • tofaş şahin.
  • [Deleted by Admins]
  • fiat palio
  • Hyundai Getz denk gelicek sanırım bunun geri vitesi nasıl bi fikri olan varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.