Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sınava 2007 de girdim, e sınıfı, araç komşumuzun 93 model mutsibishi kamyonet 2. viteste kaldırdım, her şey çok güzeldi ama en son park yerinde vites boşa geçmemiş, ben dahil ve iki hoca kafaları ön cama vurduk. sıavı geçtim puana, bakmadım.
  • Toyota Yaris le qirdim arkamdada 2 tane şişman vardi :D
  • benim 2006 model 206ydı kırmızı güzel bişeydi sınavda benden önce sürenlerden biri kaza yaptı arabanın sol far kırıldı ben o şekilde sürdüm.Tam durdum arabadan incem elim kornaya çarptı adamlar gülem krizine girdiler nedense
  • dayımın sürücü kursundan almıştım ehliyeti.sınava girdiğim araçta bu. hala aday çalıştırıyo..yaw küçükken az mı kaçırırdım bu arabayı.gerçekten çok sağlam araba hummer niyetine kullanıyolar.dağ bayır tepe dinlemiyo araç

direksiyon sınavındaki arabanız?
  • fiat palio sole di güzel bi araçdı!!!
  • Ben yeni Clio ile girdim. Güzel araba ya, çok kıvrak ve çizgileri çok güzel. Sürüşü de çok güzel
  • nissan micra
  • Dizel bir Peugeot 207 idi.
    Hatta benim şansım direksiyon derslerindede aynı arabayı kullanmıştım.
    İlk direksiyon dersimde arabaya bindiğimde benzin ışığı yanıyordu.Yanımdaki hocada bana aynen şöyle demişti.
    "Bende bozuk kalmamış 10ytl lik eurodizel koydurtsana sen"
    Neyse sonuç olarak o gün direk sınavında etrafımdaki diğer arabalara baktığımda şanslı olduğu düşünüyorum.
  • 67 model BMC kamyon.Anahtar yok, tornavida ile çalışıyor.
  • benim araçta opel corsaydı
  • benimkide 2004 palio idi.
  • Palio'ydu sanırım hatırlamıyorum modelini
  • benim araç eski bir hacı murat 124 tü
    vitesler geçmiyordu.Bir de yağmurlu havadaydı sınav.cam sileceği yerinden çıkıp yola düşmüştü.Sinyal kolları da çalışmıyordu.kendi arabamla gireyim demiştim kabul etmediler.95 puan aldım.O 5 puanı nerden kırdılarbi bilsem.
  • BENDE HACIYA BİNDİM AMA GÜZELDİ.GERÇİ DİĞER KURSLARA GİDENLER SIFIR PALIO CORSA YARİSLERE BİNİYOLARDI.Bİ KIZI EMNİYET KEMERİNİ TAKARKEN GÖRDÜM ÇOK İMRENMİŞTİM BİZİMKİNİ BAYA PANTALON KEMERİNDEN YAPMIŞLARDI GİTTİ 300 MELYON BOŞA
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

valla ben ehliyet alırken 2003 modelden aşşağı araba verirlerse harp çıkarırım.

bişey yapamazsın

bizim test aracıda 90model flaştı.çalışan tek yeri motoruydu
  • fiat palio (= o gün ilk defa kullanmıjtım çok heyjanlıydı (=
  • palio
  • dün girdim Peugeot 207 idi.
  • ilk B sınıfı ehliyetimi alırken eski bir kartal sürdüm. sonra E sınıfı için kaportasının yarısından fazlası çürümüş 50NC'den bozma yarım otobüs, D sınıfı için tarihi eser scania bir tır, A2 için adayların düşe düşe dengede bile durmakta zorluk çeken bir scooter, G sınıfı içine sıfır cillop gibi JCB kepçe kullandım.
  • 2008 model opel hb ya corsa ya astraydi mutisti :D 84 aldim kemeri bıde sola donerken sınyal vermeyi unutmusum :d kemeri sonradan taktim okuldan cıkarken :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 20 Kasım 2008; 8:04:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.