Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araç: Renault Clıo III Siyah
  • 1993 yılında girdim sınava. "93 model bordo TOROS kullandım. Sedandı.
  • 1995 SERÇE.EMNİYET KEMERİ YOKTU.SELAM
  • Hiç unutamıyorum sürdüğüm arabayı(!)

Bir adet siyah şahin idi. Bu kısmı normal fakat içine oturdum kemeri takçam ayağına elimi arkaya götürmüştüm ki yanımdaki adam "araba sürmeyi biliyo musun" dedi, bırak kemeri filan dedi.

Neyse biliyorum dedim, dedi şuraya kadar git(gösterdiği yer 15m uzaklıkta). İyi dedim.

Debriyaja bastım, dibinde takıldı pedal. Hoca dedi vur iki tane düşer

Neyse vitesi 1e attım gaza basıyodum ki vites kendini boşa aldı, adeta Şahin yerinden hareket etmemek için çaba gösteriyodu

2 kere vites 1den boşa kaydı.

Neyse sonunda sürmeyi başardım da 90 aldım :)

• yesil renk 2009 model ford fiesta ile gircem 14 martta insallah gecerim..
  • eğitimde çalıştıgımız arabayla mı sınava giriyoruz arkadaşlar? yoksa değişebiliyor mu? biz eğitime yeni başladık da..
  • palio'ydu çok garip gevşek bir debriyajı vardı yaa
  • 3 gündür clio ile çalısıyoruz. süper araba. çok rahat kalkıyor hareketleri de o kadar kontrollü. 2006 modelmiş. araba alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ırmak09

3 gündür clio ile çalısıyoruz. süper araba. çok rahat kalkıyor hareketleri de o kadar kontrollü. 2006 modelmiş. araba alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.

dizel versiyonu mu benzinli mi?
  • bugun girdim nissan note diye bi araba kullandım ilk defa duydum gördüm. debriyaja alışana kadar yol bitti. inş alırım ehliyeti ama vermezlerse de hak veririm hadi artık hayırlısı
  • 1.0 opel corsa club.
    ben 110 hocam 100 gözetmenler de 80 90 civarıydı, araba neye uğradığını şaşırmıştı :D
    debriyajı ayar etmişti arabanın, bas bas bitmiyordu mübarek, arada sac olmasa defransiyele kadar giderdi heralde ayağım
    bir yokuş çıkışımız vardı ki evlere şenlik, hoca ikiye atsana oğlum diyor, hocam çekmez diyorum, at diyor, devir 4 5 bine geldi hızlıca ikiye çektim, 3binden ağır ağır indi devir, hocam ben demiştim dedim, kızdı bana
    gözetmenler de acayip acayip sorular soruyordu zaten, paso ters cevaplar veriyordum, adın ne ? elinizdeki belgede yazıyor gibi :D
    sanırım önümdeki adayın ehliyet almasına mani oldum, o ikiyle çıkılmayan yokuşun sonundaki ışıklarda dibine kadar girdim de , kalkarken o da benim arabaya girdi azcık

• palio
  • Hyundai Accent Era

rengi ilk resimdekinin aynısı.. Kum Beji diolar.. kullanımı gercekten cok ıyı bır araba.. cok saglam kacıo.. kurs sahıbının arabasıydı.. konusmustuk arabayı acmıs oldugunu soylemıstı.. 220 gordugunu fılan anlatmıstı.. otobanda.. 100 metre ıcınde 5 cı vıtese gırebılıcek bı araba oldugu soylemıstı.. bunu gerceklestırebılır.. gercekten cok serı..

direksiyon sınavındaki arabanız?

direksiyon sınavındaki arabanız?

• benim elime 1996 şahin verdiler debriyaj baskı balata yeni değişmiş 10 cm debriyaj boyu vardı allahtan bnm kullandıgım arabada 1986 eski kasa kartal oldugu için zorlanmadım 2 mt gittim tamam yeter dedi millet 1 km sürdü öle geçti:)))
  • eminim benim kullandığım aracı daha önce kullanan pek yoktur.ben sınawa eski kasa daihatsu terios ile girdim.araç beklediğimden çok küçüktü.ama jip sonuçta

nese arabada debriyaja basıcam baktım yok ortalıkta.debriyaj gömülü kalmış.yanımdaki adam diyorum ki yoksa bu manuel görünümlü otomatik mi
    adam'' yok yok sen bas gaza diyo'' nese aldık işte bi şekilde. . .
  • 2005 model 307 kırmızı
  • Benimde palioydu. Zaten çok kısa sürmüştü adam ilk soldan dön yeter sıkıldım demişti
  • 2007 model hyundai getz dizel açık mavi. gaza basmadan yarım devriyajda gidiyodu zaten araç
  • Bende palioyla girmiştim. Ayağımın debriyajın üstündeki boşluğa takılması hariçinde bir sorun olmamıştı. Araba da yeniydi zaten
  • emektar bir şahindi ama iyi arabaydı 1992 senesinde..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.