Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1997 yılında aldım beyaz hundayi accent idi
  • toros (91de)
  • nissan note

• Fiat palio vardı sınavda güzel araç sayılır daha kötüleri var sonuçta ama freni çok sert ti beee...

Direksiyon dersini şahinle almıştım sınavda palio ya binin ce yabancı kaldım arabaya ... Yokuşu çıktıktan sonra ışıklara geldim ve frene basim dedim tabi şahin sandım bunu ... Olan oldu, arkadaki adamları ön koltuğa yapıştıracaktım nerdeyse
  • dizel bi fiat palio ydu çok iyi araba kullanırım diye geçinen ben ilk kullanışta 5-6 kez stop etmiştim arabayı herhalde
    a2 de de kanuni popcorn wardı
  • şahin di benim kaç model bilmiyorum ama
    beyaz renk direksiyon sınavında hatalı sollama yapacaktım az daha
  • Bmc Fatih'ti..

Direksiyon sınavınada babamın kamyonuyla gelmiştim,kamyonu yüklü olarak bıraktım,direksiyon kursuna girdim.
    Kursu bitirdikten sonra binmiştim kamyonumuza yola gitmiştim,herkez bana bakıyordu,ayrı bir eğlenceydi..
    Nerde eski günler..
  • fiat albea 1.3 multijet daha yeni oldugu için gayet güzeldi.Direksiyon sınavında emniyet kemerini takmayı unutup yola çıktım arka koltuktan bi ses gitti 5 puan neyse canın sagolsun falan kendi kendime takim bari kemeri yolda 40 km ile giderken kemeri takmaya calıştım arkadan yine ses öldürücekmisin bizi gitti 10 puan ölürmüsün üldürürmüsün 40 km hızla gidiyoruz.Az daha geç ben sana öğretim kullanmayı dicektim.
  • 90 küsür model bi iveco minübüstü. Direksiyonda yarım devir boşluk vardı.
  • Direksiyon derslerinde şahin ve doğan kullandım. 2005 te kursa başlamıştım. Daha önceden pederin arabasında kullanmayı öğrendiğim için, hoca fazla kullandırmadı bana. Hatta senin bir sonraki direksiyon dersine bile gelmene gerek yok dedi. Ama ben araç kullanmayı sevdiğim için yine oradaydım. Arabaya 4 öğrenci 1 hoca olmak üzere 5 kişi balık istifi bindik. (Şahinlerin kaderi bu olsa gerek XD) Sıra bana geldiğimde hoca "bas bas senle işimiz yok" diye gaz verdi, bana ve dolaylı olarak arabaya :) ışıklara geldik kırmızı yandı, tam yavaşlarken, hoca; bas bas ne duruyosun dedi. Kırmızı ışıkta, araba çökmüş vaziyette yokuş yukarı bir çıkışımız var, sınav alanı olduğu için sadece sınav araçları var ve yavaş gidiyorlar. Arada topuklamış vaziyette bizim araba fark edilince gözler bizim arabay döndü. Sonra ilerdeki göbekten dönüp arabayı diğer arkadaşa verdim ve arkaya geçtim. Arkadaşta hocanın bana verdiği gazdan etkilenmiş olsa gerek, bir heyecanla sürmeye başladı ve gazı kökledi. Hoca bunu sonra azarladı, "sana kimse sınavda hız yap demeyecek" dedi. Sonra çocuk ertesi günkü eğitim modunda kullanmaya başladı.

Sonunda direksiyon sınavının günü geldi. Kursta sabahın 7 sinde toplanmaya başladı herkez, mahşeri bir kalabalık ve kurs müdürün ağzından çıkan laf ;" direksiyon smilatöründe direksiyon eğitimi (daha doğrusu oyun oynamaktan başka bişe değil) Almadan kimse sınav yerine gitmesin dedi. Ben smilatör kullanmamıştım ama o kalabalığı bir smilatör için bekleyecek değildim. Ben smilatör kullandım dedim ve sınav yerine gidecek otobuse bindim. Otobusden indik ve orası da diğer kurs öğrencilerinin gelmesi ile mahşer yeri gibi olmuştu. Yağmur yağıyor ve yolun kenarında sığınacak hiçbir yer yok. Otobusden de indirdiler e sınıfı ehliyet alacakları sınav yapmak için. 2 saat net sıra bana gelmesi için yağmurun altında bekledim ve sıra bana geldi sonunda. Direksiyona geçtim sınav kimlik kartını montun iç cebinden çıkardım. Kağıt sucuk gibi olmuştu ıslanmaktan. Arkada ki hocaya uzattım. Bana "bu ne yaa " tarzında bişey söyledi. Arkamı döndüm ters ters baktım, bişe diyecektim ama not vereceklerini düşündüm. Sustum. Herkezin heyecandan ayakları titrerken, benim yorgunluktan ve üşümekten ayaklarım titriyordu. Sınav yerinde 1 tur attık, ne sinyalim ne kemerim ne koltu ayarım hiç bir şeyim eksik değildi. Stop ettirmedim efendi gibi kullandım, Ama ıslak kağıad uyuz olsa gerek, 75 puan aldım ve geçtim sınavdan. Ukalalık gibi algılanmasın ama, çocukluktan beri otomobil hayranı olduğum ve bu konularla senelerce yakından alakalı olduğum için, kurslarda verilen eğitimin yeterli olmadığını ve trafik canavarını ilk önce kursların piyasaya saldığını düşünüyorum. Kursta, öğrencinin arabayı kaldırmasına ve kurallara uymasını öğretiyolar, Oysaki bir ehliyet sahibi insanın virajlarda arabası savrulunca ne yapması gerektiğini bilmemesi, öğrencinin suçu değil, trafiğe çıkmasına ehil gözüyle bakan ve ona ehliyet verenlerindir...

• doğru kardeşim bu ehliyet bu kadar kolay alınırsa magandada cok olur acemide
  • FİAT SİENA 1,4 EL ARABA İYİYDİ AMA COK YAVAŞ KULLANDIM 98 PUANLA GEÇTİM
  • ESKI ACCENT Dı cok eskı :D ılk gelen seri sonra da bi ust modeliyle ehliyet sınavına girmistim yıllar once sımdı ne sular aktı ustunden...
  • geçen sene yaz girdim, yeni getz crdi idi...
    Hocalardan biri amcamdı 100 vercekti kıralım biraz dedi ama zaten araba kullandığım için mecburen sürdük yani...
  • Honda Jazz Çok güzeldi sunrrof felan ama niyeyse Bip adamın teki 70 verdi???
  • 2005 model toyota corolla ile girdim
  • fiat 131 di. ayrıca el freni yoktu ve 1. vitese girmiyordu 2 ile kaldırıyorduk.
  • ben 93 şahin le aldım arkadan müfettiş diyoduki arkadaşda baya hızlıymış dedim la ne diyo bu ama vermişler sagolsunlar.
  • 1.6 Toyota Corolla...Fena araba değildi aslında
  • clio idi 2005 de 3 saat ğüneşin böğründe bekledikten sonra , sondan ikinci mi neydim, yarı yoldan çevirdi 100 ü verdi gittik sonunda.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.