Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banada söylenenlere göre sürücü kursu demişti opel corsa denk gelecekmiş herhalde derslerde daha bir ay var.
  • sınava palio ile girdim. ama araba öğrenemeyi polo 6n2 kasada öğrendim.arabayı ilk aldığımızla ailemle sürücü kursu pisitine gidip öğreniyordum. sınav günü çok komikti zaten. turu tamamlamadan hoca dur dedi. geri vitese tak dedi. bende gazı bi kökledim adam çok korktu. 90 la geçirdiler. bu arada paliolar çok komik arabalar. debriyajı bıraktın mı kakıyorlar
  • 1999 senesiydi.87/88 broadwaylara yeni tüp takılıyordu.kullandıgım aracın gaz ayarı bozuktu.
    sınav esnasında teklemeye başladı,arkada oturanlar hoca ya sordu ne yapıyo bu diye..
    Hocamda emekli polisti,Allah razı olsun anlattı durumu,sınav esnasında sanayii bölgesine
    gaz ayarı yaptırmaya gitmiştik.Hayatımın en uzun sınavıydı.
    birde hocamın elimi viteste bıraktıgım zaman ki çimdikleri..:)
  • Doğan görünümlü şahindi. Allah'tan hoca gaz pedala yandan ayar verdi yoksa 1-2-3-... serisi şeklinde devam ederdi
  • geçen ctesi 2008 clio III dci la girdim sınava araba yağ gibi gidiyordu
  • 1993 şahin
  • PALİO.hocam yaşlı sayılırdı,çok vede boş konuşurdu,yoldaki kızlara bakmaktan bize bişey anlatmazdı.direksiyon sınavı için arabaya bindim ayna,koltuk vs. herşeyi hazırlarken arkadakilerle bişeyler konuşuyordu ve bi anda bana "hadi gidelim artık" dedi. bende zaten heyecanlıyım,debriyajı bırakıp gaza basıyorum arabanın arkası oturuyor,bidaha deniyorum araba zıplıyor ama gitmiyor ve hocamın "el frenini unutmadınmı" sözüyle arabada gülüşmeler oluyor.ben kendi kendime söylenirken arkadakilerin "olur heyecandan böyle şeyler" demesiyle rahatladım ve geçtim.ama benden önceki o el frenini öyle bir çekmiştki,indirmek için yukarı tek tık kaldırabilmek için acayip şekilde bi kuvvet uygulamıştım
  • Plio
  • bugün girdim sınava eğitim boyunca kullandığım araçtı gene sınava denk gelen..
    neyse ilk iki eğitmde direksiyon zayıf ve heyecan vardı ondan sonrada gaza yükleniyordum çok..

neyse dedi heyecana gerek yok direksiyonlada oynama rahat ol yeter demişti yanlız ikiye at bırak daha uğraşma dedi..
    neyse tamam dedik.

sınav saatindede baya bir bekledikten sonra sıra bana geldi..
    heyecan yapma sakin ol..
    geçtik arabaya.
    ayna hazır,dikiz aynaları tamam,koltukları ayarladım.
    enmiyet kemeri ile sinyale gerek yok dedi bende bişe demedim..
    çalıştırdım aracı viteside bire aldım.. debrijdan ayağımı çekip başladım yürümeye hafif hızlandımı hafif gaz verdim..
    ikiye aldım neyse tam düz gidiyoruz kritik bölüme girdim.
    arkadaki kursiyer bastı soruyu
    -sizin arabayı öyle böyle?
    bende ilk başta cevaplamadım yoluma devam ederken düz alanda cevapladım..
    direksiyon iyidi ama hafif heyecandan 10 puan gitmiş.
    neyse tam taktık ikide gidiyoruz baktım hızlanıyor.. 50 ye yaklaşıyor gazdan çektim ayağımı..
    sola yaklaşacam sinyal verecem çarptı elim oraya kol direk yukarı neyse bir daha çektik aşağı..
    durdum ve indim..(el frenini hoca çekmişti ama bende vitesi boşa alıp stop ettirmeden bıraktım.)
    tabi bu arada araba opel corsa 2006 modeldi ve 44500 kmde idi.
    ve puanı açıklamışlar sonuç 85-seksenbeş..
    ama bir tanede şahin vardı o denk gelebilirdi ama hararet yapınca kurtulduk.
    ama şimdi atlattık onu ehliyetide aldım ne zaman verirlerse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 9 Ağustos 2008; 22:04:10 >

• Serçedes... Arkada tıkış tıkış oturan 3 tane asık suratlı görevliden biri: ''Şu otobüs durağında dur, geri geri kaldırıma yanaş'' dediğinde içimden yemezler uleyn dallama deyip, kendimden emin bir ses tonuyla ''ama hocam otobüs durağında duramam, biraz daha ileride dursam'' dediğim gün aklıma kazınmış unutmuyorum hiç.

Vay beee 12 sene oldu...O Serçe halen kullanılıyomu aceba
  • opel corsa yeşildii iyiiydi baya
  • 7 yasımdan berı broadway kullanmıstım.araba surmeyı bıldııgmden kurs bana hıc on egıtım vermeden sınava soktu.
    araba MULTIJET ALBEA idi ama motorunda bır sorun vardı gazın ucuna dokununca oce delı gıbı ıvmelenıyor sonra ayagı gazdan cekmıscesıne araba sallanıyordu.1-2 dakıka sonra araca alıstım ve onumdekı krsıyerlerın arasında makas atmaya başladım.arkada oturanlar az daha kusacaktı hoca ne kadar frene bassada benı yavaşlatamadı 150 ye kadar cıkmıştım o dokuntu arabada.sonra arabadan ınınce hoca kulagıma sanırım sana ehlıyet vermeyecekler dedı.bende bır daha gelırız dedım.ama sag olsunlar 95 vermişler.allah duşmanın başına vermesın o albeayı broadway kullanmak bıle daha kolaydı onu kullanmaktan....
  • hyundai getz
  • Albea
    Hissiz fren
    Geri vitesten sonra 1 e atarken 2-3 kere debriyaj isteyen araba!!(yada şansıma öyle denk geldi)
  • fiat pandaydı oyuncak gibi bişey işte araba diye bindirmişlerdi
  • hyundai getz ii bi arabaydi ilk kez sürmüstüm
  • benim kullandığım araba fiat albea ydı ama araba güzeldi sınavdan bir gün önce derse gitmiştim 130 140 bastım hoca olum sen napıyon rallidemisin demişti yarında böle yaparsan ehliyet alamazsın demişti ben de hemen yavaşladım ertesi gün komisyon bana rampa yap dedi benim onumdeki dallama arabayı kaldıramıyodu geri salınca ben de bi ara bulup çıktım az daha geri geri bana vuruyodu ama 95 le geçtim
  • Toyota Yaris...1.0 Motor , Yokuşu 2. viteste çık çıkabiliosan
  • Peugeot 207 dizel.
  • fiat gp olacak
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.