Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahin.. 2. vitesi yoktu.. 1de hızlanıp 3e atıyorduk
  • Ben de 98 senesinde girmiştim ama hafızamdan tamamen silmişim :) Sanırım Şahin gibi birşeydi, ama hocanın "Şöförlüğün var mı" dediğinde Vectra 2.0i'mizi göstererek "Şununla geldim buraya deyince" sınav çok kolay geçmişti...
  • fiat idea diye bir şeydi. araçla çok yakın ebatlarda olduğum için binerken arkadaki hocalara ' ben bu koltuğu sonuna kadar geriye çeksem puan kırmazsınız di mi? ' dedim, sempatik başladık =) sonra hafif yokuşlu bi kırmızı ışıkta kalkarken aracı stop ettirdim, hemen çamura yatıp yandaki eğitmene ' siz niye pedala basıyorsunuz, işte karıştı' dedim hoca kemküm kaldı, sonra geçirdiler saolsunlar =)
  • Bende kısmetse bu cumartesi günü renault clio dizelle giricem.
  • 2009 accent era 1.4 team LPG
  • accent admire idi. direksiyonu filan çok hafif gelmişti. kullana kullana alışmıştım.
  • Tabikide Sahin S
  • Şahin S
  • Hyundai Accent Admire mi ondan işte. 1-2dk sürdüğü için sınav pek anlatmaya değer birşey yoktu. Oturduk çalıştırdık yürüttük göbekten dönüp geldik bitti.
  • Yuvarlak farlı Corollaydı herhalde 99 modeldi. Sürerken tüpü bitmişti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J
    Hyundai Accent Admire mi ondan işte. 1-2dk sürdüğü için sınav pek anlatmaya değer birşey yoktu. Oturduk çalıştırdık yürüttük göbekten dönüp geldik bitti.

t.özal, töre market civarı o zaman : )
  • doğan
  • cliodu devir gostergesi yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buroz -- 16 Kasım 2009; 20:34:05 >
  • 72 model reno ts
    baskı balata sıyrık frenler bitik şanzumanı dağıtmış güzide bi araçtı vitesi tekme yardımıyla 2 ye takabilmiştim
     direksiyon sınavındaki arabanız?

• getz
  • eski mi eski bir hyundai accent idi güzel araç tı ama kalas gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

Kullandıgım araç Fiat palio
    Başımdan geçen ilginç bi olay sadece arkada oturan 2 lavugun bana sordugu direksiyon dersine kaç saat geldin sorusuna 45 dk geldigim yanıtını verdigim zaman surat larındaki yüz ifadelerinin degişmesi olmuştu ..

Not: Bu arada normalde ehliyet alan bir kişi 20 saat kullanması gerekiyor ..

ben kursa bir evrak götürmek için bir de direksiyon sınavının yerini saatini öğrenmek için ayak bastığımı hatırlıyorum.
    ne derse uğradım ne de gidip direksiyon dersi aldım.

tek hatırladığım kursun sekreteri; oldukça tatlıydı, birkaç yaş küçük olsa giderdim derslere de, kısmet değilmiş.

• benimki de multijet palioydu zorlanmadım acıkcası
  • Hyundai Getz . . .
  • Hyundai Getz :) ehliyeti alali 1 bucuk ay oldu henüz..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.