Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda bindiğim en kötü araçtı,şahin !!Ehliyet almadan önce bizim Vectra ve Transporter ımız vardı ve boş arazilerde hep bu araçlar ile çalıştım,sınavda şahin gelince biraz falladım.Gaza basıyorum gitmiyor,frene basıyorum durmuyor tam bir işkence.85 ile geçmiştim
  • 2010 Renault Fıorina ama u dönüşünde stop ettirdik.
  • Benim daha geçende aldım ekimde 2009 da :D palio aldılardı yeni onlarla girmiştim :) 3 dane wardı kursun hepsine bindim ama sen işi biliyon demişlerdi :) galiba 95le geçtim sınavı oda yol duzdu hızı geçmişim heyecandan ibreye bakmadım :)P
  • Renault Clio' ydu.
    ne hatırlıyorum, pedalları yumuşaktı debriyaj + fren onu hatırlıyorum... toplasan iki dakika sürmedim zaten sonra öğrendik sağolsunlar 100 vermişler direksiyondan. bi gururlandım ki sormayın.
  • Lada Samara ydı araba akıyordu be
  • Biraz önce Şahin ile girip geldim.

İşin ilginç yanı iki yıldır otomatik, son 6 aydır falanda farklı araçlarda Corolla-206-megane 3 vs. düz kullanmıştım. En rahat kullandığım araç bu oldu.

80-85 ile geçmişimdir diye tahmin ediyorum. Ben sinyal verdiğimi zannediyordum meğerse farları açmışım arkada ki hoca bu araba sinyal sesi çıkartıyor mu diyene kadar durumu farketmedim. Gerçi versem de sonuç değişmeyecekti arka sinyaller çalışmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alayunt

Biraz önce Şahin ile girip geldim.

İşin ilginç yanı iki yıldır otomatik, son 6 aydır falanda farklı araçlarda Corolla-206-megane 3 vs. düz kullanmıştım. En rahat kullandığım araç bu oldu.

80-85 ile geçmişimdir diye tahmin ediyorum. Ben sinyal verdiğimi zannediyordum meğerse farları açmışım arkada ki hoca bu araba sinyal sesi çıkartıyor mu diyene kadar durumu farketmedim. Gerçi versem de sonuç değişmeyecekti arka sinyaller çalışmıyordu.

Ses çıkmıyor deyip bozuntuya vermeseydin, pratik olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

Orijinalden alıntı: Alayunt

Biraz önce Şahin ile girip geldim.

Ses çıkmıyor deyip bozuntuya vermeseydin, pratik olmak lazım.

Ben yok çıkmıyor derken yandaki hoca çıkıyor bakın gösterge de var diye atladı.
    Neyse tek hatam o olduğu için ondan 5-10 puan kıracaklarını düşünüyorum.

• Ocak 2009'da Fiat palio ile sınava girdim.
  • reno clio..hayatımda bindiğim en iğrenç araba
  • Hyundai Getz, memnun kalmıştım
  • dizel puntoydu. seri güzel bir araç :)
  • 2010 yılında Fiat uno
  • hyundai accent 1.3 lpgli fena bişeydi...ayrıca sınav sırasında arkamdan ambulans geldi yol verdim ama şaka yapıyolar falan sandım :)
  • Palio
  • Getz.

Rahattı bence
  • 2008 model hyundai getz gayet güzel bir arabaydı...
  • 8 mayısta hayırlısıyla 2005 hyundai getz 1.5 crdi ile giricem. testlerde araba roket gibi :D gzl kaçıyo..
  • palio girdik sınav günü araba sınav yerine gelirken arzalandı iktirerek sınav yerıne götürdük arabayı birde o arabada sınav olduk 85 geçtim herhalde akü alakalı bir sorun vardı arabayı kapatınca bir daha çalışmıyordu.
  • Renault 12
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.