Ankarada FIAT palio 1.2 16v ile girmiştim. 200 m filan sürdü galiba bindim 1,2,3. vitese attım, tamam yeterli dediler ve bitti. Toplam 5 dk bile sürmemişti.
SerçeDireksiyon dönmüyor, vites geçmiyordu.
Yolda kalınca Uno'ya geçtikama eğitimin büyük kısmını Serçe ile aldım
Renault spring.Felaketti direksiyon kazık gibi,vitesler geçmiyor,debriyajın sonuna kadar basmak bacak kası gerektiriyor. Hani şu sağ dikiz aynası olmayandan.Buna sonradan takılmış
dizel palio 2005 model falandı sanırım. daha yeni 8 mayısda girdim sınava. derslerin birinde şahin kullandım paliodan daha rahat geldi araba yolda hız sınırı 50ydi ama şahinin göstergeler çalışmıyordu hocada bişey demedi 90la falan gidiyorduk bigün de palioyla çalışırken hoca siz müziği hakettiniz deyip teybi açmıştı müzik dinleye dinleye geziyorduk sınavdada arkadaki adamlar sürekli aralarında sohbet ettiler ben öncedende bildiğim için gayet düzgün kulladım hiç bir detay atlamama rağmen 85 verdiler sohbetten pek bakmadılar sanırım neyse yine de ehliyet aynı ehliyet
sıkota favorit 1e aldım 5-10 metre gittim in tamam dedi hatta 1'e bile tam olarak almadım yan koltuktaki pedallardan hoca bastı ben 1'e aldım 5 metre sonra in arabadan aşağı baktım 100
Sene 94 araçta r 9 spring di.
Bizdeki toros'a göre, bana baya güzel gelmişti araba...
Ben kangoo sürmüştüm.Debriyajı sağa sola sallanıyodu arabanınNeyseki kazasız belasız 95le geçmiştim sınavı
bu sene ocakta girdim palio ile bindiğim ilk hidrolik araçtı
bende palio soleyle girmiştim çok soru sormuşlardı dikkatim dağılıyo mu acaba diye herkesi 15-20 dk test ettiler sıra bana geldi surdan dö hemen çaya gidicez dediler :) 85 almışım u dönüşü yaparken aynı zamanda sorulara cevap vermeye calıstıgım için kavşaga biraz tereddütlü girmiştim.
Eski kasa hb corolla idi.
Corsa Swing'di. Sınava girmeden önce sabah tur atarken debriyaj yarım kalkıyordu tam geri gelmiyordu sınavda iyiden gitti. : ) Kavşakta dönerkern arabayı 1e aldım debriyaj geri gelmeyince ayağımla alttan tutup çektim : )
benimde toyota idi eski modellerinden ama dersi dacıa ile görmüştüm hoca bayırda kaldıramamıştı arabayı enayi işte bide bize diyodu kaldırın die kalkmıyorki araba yerinde
getz di bidaha da kullanmadım kullanmakta istemiorm
Micra ydı denetlemeye gelenler arkaya sıkıs sıkıs 3 kişi sıgmıstı aynadan arada bi bakıodum cok komikti ya :D:D:D
Yıl 1996 yaz ayları ağustos falan araba 1973 model bmc kamyonet çift dingil.Debriyaja basabilmek için koltuğa sırtımı iyice dayayıp kuvvet almam gerekmişti.Direksiyonu çevirmek için iki elle iyice yüklenmiştim
96 Şahin
sene 2005 te aldım ehliyeti
sürdüğüm araba sienaydı ben arabaya bindim bir aynalara baktım hurra kalktık uykusuzdum bir an önce bitse de gitsem diye düşünüyorum emniyet kemeri koltuk falan hakgetire kalktık falan bizim kursun hocası bas evladım dedi hocalarımız korkmuyor ,gülerek aman hocam dedim bas oğlum dedi ben dip gaz yapmıştım hız 90, sağdan bi kamyon çıktı aman oğlum amannn diye hopladı bizim kursun hocası bende de anlamlı bir gülüş sonra 90 puan almıştım ehliyet kemeri koltuk falan ayarlamadığımı da eve giderken farketmiştim
2009 opel corsa
Ben megane motorlu getzle sınava girdim araba harbi gidiyordu güzel araba rahat bi araba bence ama çok küçüktü bizim arabadan inip ona binince kendimi çok küçük hissetmiştim