palio ile girmiştim. Herzaaman nasıl kullanıyosam sınavdada öyle kullandım. Arkadaki görevli adamım şehir içi hız sınırı kaç dedi 50 dedim o zaman 50 ye düş istersen demişti.Bide dar yolda solladım. 85 le geçmiştim.
hundai accent le girdim vitesleri berbattı geçiş yolları hiç belli değil atamamıştım vites w
Hacı Murat 131 3.00 GT quattro
geri fitese gecmeyen serce ile girdim ama gecirdim zorla......
Afedersiniz ama benım kı kıçı kırık suzuki altoydu. araba ya basıyordum kendini bişey sanıp kalkıyordu. tabi motor yok arabada zorluyodu kendını şapşal araba :D kayseride usta sürücü kursunun.
Clio Symbol'dü zaten araba kullanmasını biliyordum ama biraz garip bir debriyajı vardı,hoca U dönüşü yapacağım yerde (ki U dönüşü sınavda olan tek aksiyondu,başka birşeye bakmadılar) arkaya bakmadan "geçsene neyi bekliyosun" diye ayar çekip benimde "arkadan araba geliyor,aynaya bakıyorum" diye terslememle arkadaki heyetten tam not aldım
Fiat Palio 2002 Model Fıstık Yeşili. ;)
getz kullandım. pedalları o kadar yumuşaktı ki basıp basmadığımı bile anlamıyordum. 90 ile geçmişim. büyük konuşmayayım ama getz almam herhalde. bana pedalı sert olup basıldığında tepki verecek araba lazım.
2010 Model Toyota Yaris'ti, Nisan ayında aldım.
2005 Ford Fiesta tdci
peugeot 206 ıle gırmıstım.direksıyonu bı tuttum hoca sen kaç yıldır araba kullanıyosun demıstı bende 10 demıstm arkadan oha sesı gelmıstı ahahaha hic unutmam
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Renault 12 (Toros bıle degıl dı )
Toros'tan Ferrari'ye
quote:
Orijinalden alıntı: Oyalanirolduk
72 model reno ts baskı balata sıyrık frenler bitik şanzumanı dağıtmış güzide bi araçtı vitesi tekme yardımıyla 2 ye takabilmiştim
sana ehliyet vermesinlerde daha kime versinler. benimde unoydu.
ankarada aralıkta yağmurlu havada titreyerek sıra beklerken geri kaçıranlara gülüyorduk. sıra bize gelince ayağımı bile hissetmiyordum. nitekim geri kaçtı ibn-i uno.
Peugeot partner yeni kasanın blr öncesl araç çok rahattı beşik gibi yaylanıyordu 2010 eylül
reno 12 vites 2 ye geçmiyordu,1den 3e atmıştım. bir de sağ veye sol tam hatırlamıyorum dikiz aynasının biri yoktu.çok garipsemiştim