Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • palio ile girmiştim. Herzaaman nasıl kullanıyosam sınavdada öyle kullandım. Arkadaki görevli adamım şehir içi hız sınırı kaç dedi 50 dedim o zaman 50 ye düş istersen demişti.Bide dar yolda solladım. 85 le geçmiştim.
  • hundai accent le girdim vitesleri berbattı geçiş yolları hiç belli değil atamamıştım vites w
  • Hacı Murat 131 3.00 GT quattro
  • geri fitese gecmeyen serce ile girdim ama gecirdim zorla......
  • Afedersiniz ama benım kı kıçı kırık suzuki altoydu. araba ya basıyordum kendini bişey sanıp kalkıyordu. tabi motor yok arabada zorluyodu kendını şapşal araba :D
    kayseride usta sürücü kursunun.
  • Clio Symbol'dü zaten araba kullanmasını biliyordum ama biraz garip bir debriyajı vardı,hoca U dönüşü yapacağım yerde (ki U dönüşü sınavda olan tek aksiyondu,başka birşeye bakmadılar) arkaya bakmadan "geçsene neyi bekliyosun" diye ayar çekip benimde "arkadan araba geliyor,aynaya bakıyorum" diye terslememle arkadaki heyetten tam not aldım
  • Fiat Palio 2002 Model Fıstık Yeşili. ;)
  • getz kullandım. pedalları o kadar yumuşaktı ki basıp basmadığımı bile anlamıyordum. 90 ile geçmişim. büyük konuşmayayım ama getz almam herhalde. bana pedalı sert olup basıldığında tepki verecek araba lazım.
  • 2010 Model Toyota Yaris'ti, Nisan ayında aldım.
  • 2005 Ford Fiesta tdci
  • peugeot 206 ıle gırmıstım.direksıyonu bı tuttum hoca sen kaç yıldır araba kullanıyosun demıstı bende 10 demıstm arkadan oha sesı gelmıstı ahahaha hic unutmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Renault 12 (Toros bıle degıl dı )

Toros'tan Ferrari'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyalanirolduk

72 model reno ts
    baskı balata sıyrık frenler bitik şanzumanı dağıtmış güzide bi araçtı vitesi tekme yardımıyla 2 ye takabilmiştim

sana ehliyet vermesinlerde daha kime versinler. benimde unoydu.

ankarada aralıkta yağmurlu havada titreyerek sıra beklerken geri kaçıranlara gülüyorduk. sıra bize gelince ayağımı bile hissetmiyordum. nitekim geri kaçtı ibn-i uno.

• Peugeot partner yeni kasanın blr öncesl araç çok rahattı beşik gibi yaylanıyordu 2010 eylül
  • reno 12
    vites 2 ye geçmiyordu,1den 3e atmıştım. bir de sağ veye sol tam hatırlamıyorum dikiz aynasının biri yoktu.çok garipsemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZéuS

Fiat Palio 2002 Model Fıstık Yeşili. ;)

aynen
  • Kırmızı renkli fiat palio multijetti.
  • Bordo Palio
  • 2007 Pug 206 Hdi..
  • peugeot 206
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.