Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyundai Getz 2004 model..fena araba değil sınavdan önce 4-5 kere kullanma şansım oldu
  • 1995 yılı renault 12 binek tipiydi. Zaten araba kullanmayı 78 model renaultumuzda öğrenmiştim.
  • 1999 yılında kırmızı renault spring araçla girmiştim sınava
  • fiat siena
  • 08 Ocak 2011 Cumartesi günü Fatihte sınava girecek olan varsa, arabanın arka koltuğunda oturanlardan biri ben olabilirim...
  • 2010 model Kia Picanto başkaları 207deyken hiç sinmedi bu araca binmek ama
  • Palio
  • 1987 yılında eski kasa şahin ile İstanbul Maslakta aldım. Öğrencilik yıllarımda.

O zamanlar ne kurs ne de komisyon falan yoktu. Trafik polisleri veriyordu ehliyeti. Arabalar yarış atları gibi yan yana 8-10 sıra diziliyordu. Her arabaya bir polis biniyordu. Polis önce mesleğini soruyor, suratına bakıyor, akılı irfanlı adam olduğuna kanaat getirirse 10 metre ileri, 10 metre geri kullandırıp ehliyeti veriyordu. Hatta sınava girmeden önce söylemişlerdi, "polis sana dur dedikten sonra pulu yala derse sınavı kazandın demektir" diye.
    Malum akşama kadar her polis yüzlerce kişiye ehliyet verdiğinden, sınav evrakına yapıştırılacak pulları da kendisi yalasaydı zehirlenme riski oluyordu. O nedenle pullar sınava girip kazananlarla yalatılırdı.

Pazartesi dosya açtırıp cuma ehliyeti elime almıştım. O zaman epey hızlıydı devlet işleri ..
  • Kasim 2010 da girdim 2008 getz ile aldim 18 yildir bekledigim karti
  • efsane kasa bordo 1.3 xl tuplu corolla:)
    efsane kasadan insanı sogutacak kadar bakımsız bir arabaydı...sene 2003 te 93 model arabayla sınava girmekte bir ayrıcalıktı.
    ucuz olsun diye kursu dandik seçmistim bilmislik yapıpta direksiyon derslerine de gitmedim. nihayetinde aldık 100 tam puanla cok sukur:)
  • 98 Şahin'di. Araba yolda zor duruyordu :D
  • 4 palio ve 1 şahin vardı.
    Tahmin edin bana ne denk geldi
  • 2002'de Renault 19 (tüplü) kullanmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: AXU

4 palio ve 1 şahin vardı.
    Tahmin edin bana ne denk geldi

RÖNO 12

Polis memuru iniş aşağı giderken durdurdu, "şimdi anarya geri geriye git" dedi... AUTO-HOLD mu? HILL-HOLDER mu? Nereeedeeeeeeeee...!!!!!!

• 2004 senesinde girmiştim sınava.Sınav aracı frenleri ayarsız Renault 9 Spring .Az kalsın öndeki aracın tamponun tozunu alıyordum.
  • Güncel olarak güzel arabalar olması lazım artık. Ben 2008 yılında peugeot 206yla almıştım . Gecen yolda kia cerato gördüm sürücü kursu arabasiydi .
  • Peugeot 308 1.6 vti 120hp comfort + lpg
  • 106 ile sınava sokmaya çalışmışlardı ama baskılarım sonucu 1.4 lpg'li getz ile girdim.
    Hangi akla hizmet 106'yı sürücü kursu aracı yapmışlardı bilmiyorum ama fena kaçıyordu araba
  • mitsubishi colt
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.