Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1997 da Fiat Uno ile almıştım ama araba ozamanın iyi arabalarındandı. Ufak tefek ve tam acemiye göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoze78 -- 30 Kasım 2010; 8:26:52 >
  • Döküntü bir şahindi, hoca bile kullanmakta zorlanıyordu o derece yani :)
  • 2000 yılında 1977 model renault 12 ts.
  • 1999 yılı... 1997 model Renault 9 Broadway
  • yağlı kavrama.1954 model plymouth.Bican abinin arabası.(profesyonel)
    ağır vasıta(E)bedford midibüs(25 kişilik)yıldızda büyük binanın olduğu yer o zaman pistti.
  • skoda favorit 135 l idi ilk defa bindim araca arkada 3 kişi direksiyon hocası yanımda ama hocaylada ilk defa karşılaştık ben ehliyet aldığımda yıllardır aktif araç kullanıcısıydım. Hocaya sessizce araç kullanmayı bıldıgımı ve ayağını fren ve debriyajdan cekmesını soyledım. tamam dedı. aynayı koltugu ayarladım emnıyet kemerımı taktım marşa bastım araç çalışmıyo hurdamı hurda tekrar denedım yıne almıyo ındım hemen actım kaputu baktım bısey yok hocaya dondum bu arabada daha oncede boyle bısey varmıydı diye sordum tekrar araca bındım bır ıkı marstan sonra calıstı ...yolun solundan bir harfiyat kamyonu yola cıkmak ısttedı ben sellektör yaptım ..yol benım lutfen kamyona yol verın dedıler ama yol benım dedım tamam ama sız yol verın dedıler ok. dedım sonra sol sınyalımı verdım kamyonu sollucam lütfen sollama yapmayın dedıler ... yolun yarısından döndürdüler beni aracı aldığım noktaya geri bıraktım... sonuç 96puan

• 2007 opel corsa :)
  • 2008 megane kullandım.benim normalde kullandığım araba palio du ilk başta debrajı kaldırdım araç harekete geçmedi meğer çok yukardaymış bunların debrajı, rezil olduk anlayacağınız.
  • 203 boylauno evet evet uno sonuç 98 puan hiç anlamadım neden kırdılar o 2 puanı benden
  • Benzinli Palio
  • Debriyajdan bir haber olan Hyundai Atos.
  • Fiat Palio 1.4
  • Peugeot 206+ idi. Tavsiye etmem.
  • 89 yılında Murat 124 ile almıştım.
    1999 yılından beri de arka koltukta oturup sınav komisyon üyesi olarak sınavlarda görev alıyorum.
    Aradan geçen zaman içerisinde sınav araçlarında önemli gelişmeler oldu.
  • dlzel getz
  • 98 yılında 98 model Şahin S..

Beşiktaş sürücü kursu.. Arabaları o zamana göre güzeldi..
  • Eylül ayı.sınavı olacağımız piste gitmek için bir peugeot j9 a hoca ve arkadaşlarla doluştuk.15 dk sonra piste gittik 3 tane palio duruyor orda.bizi liste den alfabe sırasına göre 3 erli şekilde çağırdılar. 2 3 grup sonra sıra bana geldi.direksiyon alıstırma derslerinde gördüğüm gibi arabanın etrafını 1 kez dolandım ve bindim hemen emniyet kemerini taktım. Ayna koltuk ayarı yaptım.pistte tur atmaya başladım.meşhur kavrama yokuşuna geldim ve ortasında durdum ve devam ettim tabiki geri kaçırmadım.dikkatli bi şekilde sürdüm.pistte turum tamamlanınca normal yola çıkmam istendi. Emir büyük yerden arkamdaki kişilerden geldi :) yola çıktım 400 500 metre gidip geri piste döndüm.benim olayım 5 dk da bitti.asıl zevkli olan benden önce ve sonra sınav olanları izlemekti. Arabayı istop edenmi dersin arabayı geri kaçıran bagırtan pati çeken mi dersin. Komediydi. 1 hafta sonra sonuçlar açiklandı 98 almışım o 2 puanı nerden kırdılar bi anlamadım.en kusursuz süren kişi bendim.Aklıma 2 sayısı geldikçe o hocaları anarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodgebro -- 20 Aralık 2010; 22:34:37 >

• hyundai Matrix dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905ARMADA -- 27 Aralık 2010; 13:54:44 >
  • palio yıl 1994
  • diğer arçların çoğu palio idi bir kaçtane serçe vardı
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.