Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Palio Sürüş denemelerine hiç gitmediğim için sınav gününde 1.85'lik boyla epey zorlanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 4 Aralık 2009; 17:14:29 >
  • Renault clio 2006 dizel.
  • sene 1992..

Doğan L

direksiyon sınavındaki arabanız?
  • Emektar TofaşLar YAa
  • dizel palio,
    sınav sırasında öndeki aracı geçmek için sinyali yaktım, gazı sona dayadım öndeki kamyonu geçmem baya bi süremi aldı
    yanımda direksiyon hocasıda diyoki sinyali verdin hadi geçsene
    gitmiyoki araba
  • Multijet Palio ile ders aldım bu ayın ortalarında giricem sınava 10dk sürdüm gerçi ders derken araba sürmeyide çok severim hoca dedi tamam sana gerek yok bidaha gelme diyince tüh felan demiştim sınavada o araçla giricem sanırım
  • Benim sınav arabam 50 NC idi ..
  • şahin.. Allah bir daha göstermesin
  • torpidodan vitesli şahin di
  • bembeyaz bir Murat 124 idi. ondan sonra da 2007 ya kadar,15 yıl,hiç araba kullan(a)madım.
  • Siyah bir Hyundai Getz ile girmiştim sınava
  • Bildiğimiz dizel 206 ile girmiştim 2 sene önce sınava...
  • Ben Ekim 2009'da girdim Dizel 1.4 Peugeot 207 idi, zaten bütün direksiyon derslerini onla almıştım... :) Ben de tam sollama yapacaktım ki baktım arkadan araba geliyor bi de kursun bulunduğu yere yaklaşmışız vazgeçmiştim. Bu vazgeçiş sırasında sanırsam öndeki arabaya biraz fazla yaklaşmıştım o yüzden 85 almıştım :) Ben de son sırada olduğum için sınav yapan MEB'ciler bitse de gitsek modundaydılar hatta arabadan inerken gördüm bitanesi arka camı aralamış perişan bi şekilde dışarı bakıyodu kravat falan gevşemiş vaziyette :D Ankara Etlik'deki sınav alanını bilenler bilir adamlar dönüp durmaktan dolayı artık fena olmuşlardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucak_muhendisi -- 26 Ocak 2010; 21:02:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyalanirolduk

72 model reno ts
    baskı balata sıyrık frenler bitik şanzumanı dağıtmış güzide bi araçtı vitesi tekme yardımıyla 2 ye takabilmiştim

bu R12 lerin TOROS olanından vardı bizim kursta ehliyet sınavına onunla girdim. Yıllardır araç kullanıyor olmama rağmen düz yolda arabayı kaldıramayacağım diye korktum. gaza basıyorum ilerlemiyo debriyajı biraz daha bırakıyorum yine faydası yok zar zor kaldırabildim

• fiat palio ile girdim sınava araba idare ederdi ama saat sabah 7 de gittim sınav yerine saolsun hoca bn en iyi sürüyorum diye beni en sona almış 12 de otrdum direksiyon başına 3 dk mı ne sürmüştü toplamda sınav,bi otobüsü sollamak zorunda kalmıştm 95 verdiler
  • grande punto :)
  • Heralde en kekeç araba benimkisiydi Ankara/Ulus ta bir sürücü kursuydu arabayı ilk defa sınav günü gördüğümde şok olmuştum. Diğer kurslar Yaris, 206 vs. kullanırken bizimki çok sırıtıyordu.

Sene 2006

Daewoo Nexia

• hyundai getz gecen yaz aldım:) 95 le gectım bıtek hatam ise ılk kalkısta el frenı cekık kalkmam ve arabanın acı bagırışı yanımdakı hocamın bakışını hala unutamıyorum
  • fiat palio
  •  direksiyon sınavındaki arabanız?

1977 Magirus

ehliyet E sınıfı Yılı 1998

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.