Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direksiyon sınavına girdiğim araba Murat 124'tü. Ve 2.vitese attığımda elimi vites topuzunda tutmazsam vites geri atıyordu. Sınavı geçtik çok şükür!
  • SİENA İLE GİRDİM BENDE SINAVA DERSLERDEKİ ARABAMDA SİENAYDI Bİ ARA AZ KALSIN TOROSLA GİRECEKİK SINAVA ŞANS SİENA GELDİ.
  • altımda bi tane fiat palio vardiler multijetlisinden biraz iri yarı olduğum için direksiyona oturtmakda çok güçlük çektim herhalde direksiyonun ayarını en aşşağıya aldılar ki böyle bi problem yaşadım sonuçta geçtim:)
  • ben hundai acsent le girmiştim.çokta güzel gecmişti.kısmet ya ilk arabamda acsent oldu.aslında güzel reklam heeee..
  • fiat palio 2000 model olması lazımdı takoz araba az daha hoplatacaktım arabayı
  • 0303 görünümlü 4. vitese geçmeyen eski bir magirus'dü.Hocanın ısrarla 3. viteste gidin demesine rağmen 4.vitese geçmeye çalışan ve gart gurt şanzumanı öttüren kimse sınavı geçememişti.
  • pejo 206ydı 2006 modeldi araç çok hoşuma gitmişti ama şerrefsiz hocalar ilk dönüşten geri dönderdiler

(aslında sınava kendi arabamla gitmiştim mercedes sprınter ne bilim o zamanlar arabayı arka sokağa saklamıştım nedense )
  • 2001 yılında sıfır wv bora, araba dehşetti ama hava soğuk ve benim önümde 30-40 kişi vardı. o havada beklediğimden dolayı 1 hafta yorgan döşek yatmıştım
  • 98 yılında efsane kasa corolla ile girmiştim ehliyet sınavına ama sınav yerine de babamın arabası skoda forman ile gitmiştim sınav bitmek üzereyken hoca "sen dolmuş şoförü mü olacaksın" demişti. siz düşünün nasıl kullandığımı
  • Bakalım bugün kaydolduk kursa. Dersler Toyota Yaris ile veriliyormuş herhalde sınavdaki arabamızda o olacak.
  • MURAT 124 DAHA SONRA C SINIFI AS 600KAMYON SONRA MERCEDES302
  • Doğan Görünümlü Şahin LPG sene 2004 :D
  • 78 model murat 131 sene 98.haşat bişeydi
  • hyundai accent ti walla ben kartalda öğrendiğim için ondan sonra mercedes gibi gelmişti
  • Yengeç gibi yan yan giden eski bir Magırus Otobüs'te E sınıfı ehliyet almıştım.
  • hyundai getz açık mavi renkteydi..zaten ilk uzun yolculuğumu getzle yapmıştım...hep bi sempatim vardır bu yüzden getz'e
  • füme bi palioda aldıydım. hoca bn ii biliom die en sona bırakmıştı beni. saat 8.30ta sınawa die gttk. bn arabaya oturduğumda saat 12ydi ki yarım tur attırdılar bana adamlar yemee gitçek die 98 vermişlerdi hey gidi
  • benim2004 model citroen c4 le hiç güzel deyildi.ama olsun sonuçta geçtikya o yeter bize
  • b ENIMDE 92 MODEL BI SAHINDI BAKIRKOYDE GIRDIM TEKLEMEYE BASLIYODU ILK BASTA CK KORKTUM AMA GERISI GELDI......
  • 98 de almıştım ehliyrti ford ka idi arabam...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.