1993 yılında 92 model Şahin ile almıştım.O günün şartlarında iyi bir arabaydı.
11 ağustosta bizim sınav.clio symbol ile gireceğim sınava.
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
kebabkolik hangi sürücü kursundan aldın
quote:
Orjinalden alıntı: kebabkolik
Seat-Cordoba
Çok fena kaçıyordu,ama benden kaçamadı
Pm.dede belirttiğim gibi aynen olguner..
Eski bir daewoo lanos kullanmıştım.Debriyajı bitmiş bi arabaydı.
:) 97 de brodway le almıştım bende.ışıklarda önümdeki damperli kamyonun kasasının altına kadar sokmuştum burnunu arabanınn.tabii komisyondaki paniği düşünün :) sonra bize döner kavşaktaki aracın her zaman geçiş hakkına sahip oldugu söylenmiştii:) bende bunu uyguladım kavşaktaykenn sagımdan gelen kamyonu görmemezlikten geldiim haklıyımmyaaa kendimceee :):) tabii komisyon yine atladııı. bende onlara o zamanın parasıyla 17 milyon aidat verdigim sürücü kursu bize böle öğretti.problem varsa müfredata bakın dedimm.sonnuç: kurstaki en yüksek puanlardan birini aldıım nasıllllll :):)
fiat panda da girdim galiba burda hiç kimse o arabada almamış ehliyeti
döküntü bir şahinle girmiştim sınava gaz pedalının biraz önündeki delikten asfalt gözüküyordu
tornet gibi arabaydı valla
dersleri dökük bi hyundai accentle yapmıştık onda gaza bas gitmez frene bas durmazdı...sınavda getirdiler gıcır gıcır bi accent gaza bastım uçuyo hadi dedim frene basiim (ben öbürü gibi durmicak zannetmiştim) hop hepimiz cama yapıştık...
2005 Model PalioBen ehliyeti aldıktan bi hafta sonra adamlar palioları verip getz almışlar ne gerek varsa
MURAT OUT!
ŞAHH İNN
benim direksiyon sınavındakı aracım 6 teker damperli bedford du 2. vitesi yoktu sınav sırasında arkanın bir tafının iç diğer tarafının dış lastiği patlaktı.
sene 1997 de 94 model şahindi ve hala aynı sürücü kursunda hizmet veriyor araç,
Derslere Siena ile girecekmişiz. Bakalım neler olacak? Yalnız arabanın görünüşü berbattı. Galericiler kadar anlamasam da arabanın haşatı çıkmış. Tekerlerin çarpıklığı bile belli.
palyo palyo
hyundai getz
yıl 96 kurs ve sınav araçları 96 model R19 arabalar cillop gibin. Kurs boyu babamın broadway ı ile gidip geldiydim, kurs sahibi illet olur gelme arabayla yau derdi.. sınavda geçtim direksiyona hareket ettim 20 mt sonra arkadan bir ses; senin trafik deneyimin var di mi? tamam duuur.. vaay be 11 yıl oldu
quote:
Orjinalden alıntı: JRocK
11 ağustosta bizim sınav.clio symbol ile gireceğim sınava.
beklediğim gibi olmadı ve şahinle girdim sınava:D 98 aldım.
hyundai acsent erayla girdimm güzel we rahat araba bence ü
başımdanda şöle bi olay geçti arabada ben frene hafifçe dokunuodum fren içeri kaçıo geri gelmiodu 1 oldu iki oldu 3. de ben gene hafifçe dokundum fren gene kaçtı içine dedim hocam bu arada bozuk ben azcık dokunuyorum bu içine kaçıo geri gelmio hoca araba yorulmuştur dedi komisyondakilerde yorulmuşmudur dedi imayla ben salak anlamamışım meer hoca basıomuş frene dedim sınawdan sonra nie basıodunuz frene ben bilmiomuyum dedim hoca unutmuşsundur die basıodum dedi neyse 90 almışım heralde hoca karıştığı için kırdılar o puanıda normalde yasak olması lazım
Palio veya Siena garanti geliyor. Zaten başka araba yok. Biraz tüyo alsam. Hayatımda sadece Toros kullandım. Kavrama noktasından tutun da işe yarayacak her tür bilgi olur.