Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seat-Cordoba

Çok fena kaçıyordu,ama benden kaçamadı
  • dersleri hyundai accent le tamamladım 1.5 ay sonra direksiyon sınavım var bakalım yine aynı arabayla gircez heralde
  • Toyota Yaris 1.0 AC
  • 2006 model Kia Picanto
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

Toyota Yaris 1.0 AC

bende yarisle aldım
  • Şahin vardı böyle eski modeldi, ama zevkliydi kullanması...

Ayrıca direksiyon hocası tanıdığım biriydi...
  • kebabkolik hangi sürücü kursundan aldın
    quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Seat-Cordoba

Çok fena kaçıyordu,ama benden kaçamadı
  • Yaris vardı
  • vitesi geriye geçmemek için ısrar eden külüstür bir reno
  • Palio MJ idi. Çok seriymiş araba. Bunu anladım
  • Toyota Yaris vardı...
  • 124 ile öğrendim; 94'te kursun spring'i ile sınava girdim.

benden önce kullanan çocuğun ya bana gıcığı vardı ya da heyecanlanıp ne yaptığını farketmedi ama; muhtemelen inerken gazı pompalamış; 3-4 sefer marşa basmak zorunda kaldık, almadı. hoca da ben de kan ter içinde kaldık çalıştıracaz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdcezir -- 15 Haziran 2007; 7:35:41 >
  • Vw Golf 3 diesel, aralik 1994 de ehliyetimi aldim

TIR ehliyeti, ocak1998,Mercedes
    Otobüs,mart 2003 MAN
  • Şahin
  • Ben Şahin ile girdim benim başıma gelen çok farklı bir olaydı. Sınava girdiğim ilçenin yabancısı olduğum için ve sürücü kursunun ihmali yüzüdnen yarım saat geç gittim. Tam arabalara yaklaştım Adımı söylüyorlardı sonra benden sonrakini çağırdılar o da arabaya bindi
    ben de yakalıştım geldiğimi söyledim öğretmenlere önde oturan yaşlı öğretmen artık benden sonrakinin arabaya bindiğini bir sonraki seferi beklememi söyledi bende tamam diyip beklemeye koyuldum

Neyse bunlar geldiler. Bende bindim eminiyet kemerimi takarken yanımd oturan yaşlı öğretmene Buraların yabancısı olduğm için geç kaldığmı ve bunun için özür dilediğimi söyledim. O da önemli değil de di
    bu arada oturan bir hoca bana ayenn şöyle dedi

- Kulaklarında sorun var galiba senin kaç kez çağırdık gelmdin
    bende bunu duyunca dayanamayıp
    - Asıl sizin kulaklarınızda bir sorun var dedim eğer böyle bir sağlık probleminiz olmasadı maruzatımı yanımda oturan hocaya anlattığımı duyardınız. dedim
    bunu söyleyince o dışındaki tüm hocalar gülüştü ama bende pişman oldum acaba bırakırlarmı diye ama bir şey olmadı 100 le geçmiştim. Şahine gelince çok berbat bir araba

• sıfır palio kullandım....
    kursun araçları değişmişti....
    ilk sürüş eğitimi bizdeydi.....
    hayatımda ilk defa sıfır araba kullandım...
    fena değildi....
    ama oturaklı ve sağlam bir duruşu yok....
    tabii bu benim kendi fikrim....
  • Ben bu yaz almayı düşünüyorum araba kullanmayı focusta öğrendim izmir ankara younda şehir içinde az kullanmadım focusubaya bir tecrübeliyiz yani ehliyette 100 ü hedefliyorum inaşallah gıcık biri denk gelmez.Bu arada yaş 18.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 19 Haziran 2007; 13:34:23 >
  • ben hyundai getz ile aldım.benden önce 12 kişi bindi benim bineceğim arabaya ve bizim kurs görevlisi bana iki kala bi sigara molası verdi küfrederek bizim gruba yaklaştı ve adam manyak daha hiç kimse geçemedi dedi soğuk duş etkisi yaptı tabi.benden sonra bi kişi bindi bilmiyorum o geçebildi mi...neyse sıra bana geldi kendime güveniyorum tabi neyse bindim kemeri bağlamayı unuttum tam kalkacakken aklıma geldi dedim bari elimi aynaya atayım unutturayım eli aynaya atarken "hadi" gibi bişey dedi hoca tamam dedim aynayı ayarladım kalktım şöyle güzel bi tur attık.
    sonra öğredim 100le geçmişim

• sıra bana gelmişti...sendeleyerek duran beyaz bi şahin yanaşmıştı...önümde hoplaya zıplaya stop etmişti araç...içindekiler ter içindeydi...sıra bana gelmeden önce kaputu kaldırdılar , bi usta elinde anahtarla uğraştı araçla...

arabayı bi kere çalıştırdılar...sonra durdurup bana verdiler...gçtim başına direksiyonun...direksiyon yamuktu , böle yumurta gibiydi...neyse arabayı sorunsuz kaldırmıştım...ne yalan söliyim 200 m gittik..tamam dediler..yolun ortasında beni indirip başka birini aldılar, bekledimki sürücü kursunun mnibüsü gelsin...neyse 98 vermişler..ne alakaysa...güzelo bir tecrübe oldu...ucuz sürücü kursuna gidersen böyle olur
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.