beyler 24 ağustosta yazılı sınava girdim..direksiyon da 15 eylüldü galiba.. 23 eylülde okul açılıyor(başka şehirde okuyorum).. max 1 hafta daha sallayabilirim okulu..sizce yetişir mi? ist büyükçekmece de oturuyorum..
20 Eylül gibi alırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia
20 Eylül gibi alırsınız
oo çok iyiymiş..ehliyetimle gideyim üni ye
Hayırlı olsun :) 1-2 ay diye biliyorum.
27 Temmuz'da direksiyon vardı.3 Eylül'de gel al dediler.
quote:
Orijinalden alıntı: Buck Fuddy
27 Temmuz'da direksiyon vardı.3 Eylül'de gel al dediler.
oha bu ne ya neye gore degisiyo napmak lazim ya tanidik meselesi heralde
bende 24 ağustosda sınava girdim 15 eylülde direksiyon sınavına girersem. 25 ellülde alırmıyım ehliyeti? 1 ay sürer diyenler var
bende 24 ağustosda sınava girdim 15 eylülde direksiyon sınavına girersem. 25 ellülde alırmıyım ehliyeti? 1 ay sürer diyenler var
benim araştırdığım kadarıyla sabit bi süre yok,ama 10 günde de alman zor..
ben de aynı durumdayım üni.ye gideceğim,yarıyılda alacaz artık nabalım..
17 Ağustos Cumartesi direksiyon sınavına girdim. 29 Ağustos ta kurstan belgeleri alıp emniyete gittim, 2 Eylül de ehliyeti aldım. İşlemleri Ümraniye de yaptırdım çok yoğun değildi ama darphane grevine denk geldiniz bilmiyorum ne olur
Kursa durumunuzu bildirirseniz sizin dosyanızı daha erken hazırlarlar.
Ayrıca fzla büyük bir ilde oturmuyorsanız emniyette işleminiz 1günde biter.
quote:
Orijinalden alıntı: ali_b
beyler 24 ağustosta yazılı sınava girdim..direksiyon da 15 eylüldü galiba.. 23 eylülde okul açılıyor(başka şehirde okuyorum).. max 1 hafta daha sallayabilirim okulu..sizce yetişir mi? ist büyükçekmece de oturuyorum..
emniyetten randevu falan alman lazım direksiyon sonucun açıklandıkdan sonra ekimin 2. haftasını bulur bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme