Şimdi Ara

Direksiyon sinavindan sonraki zorunlu alinan ders hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2.girisimdi bu. Yine gecemedim. Kayitli olduğum kursun arabasi eski o yüzden rampa kalkisinda zorlandım, stop etti. Baska kursa gecis yapabiliyor muyum. bir de ben 2014 aralikta girdim yazili sinava. Otomatik araba Ehliyeti almak istiyorum oyle yapabiliyor muyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis Hanim

Arkadaslar 2.girisimdi bu. Yine gecemedim. Kayitli olduğum kursun arabasi eski o yüzden rampa kalkisinda zorlandım, stop etti. Baska kursa gecis yapabiliyor muyum. bir de ben 2014 aralikta girdim yazili sinava. Otomatik araba Ehliyeti almak istiyorum oyle yapabiliyor muyum

Asıl eski arabayla şoförlük öğrenilir. Manuel zor gelip hemen otomatik kullanayım diyorsunuz acemiliklerinizle trafikte başımıza iş acıyorsunuz ya bende buna tutuluyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Arkadaslar 2.girisimdi bu. Yine gecemedim. Kayitli olduğum kursun arabasi eski o yüzden rampa kalkisinda zorlandım, stop etti. Baska kursa gecis yapabiliyor muyum. bir de ben 2014 aralikta girdim yazili sinava. Otomatik araba Ehliyeti almak istiyorum oyle yapabiliyor muyum

Asıl eski arabayla şoförlük öğrenilir. Manuel zor gelip hemen otomatik kullanayım diyorsunuz acemiliklerinizle trafikte başımıza iş acıyorsunuz ya bende buna tutuluyorum.

Ne alakasi var? Annem de vitesli araba eehliyeti aldı ama su an otomatik kullaniyo. Ben de zaten otomatik araba süreceğim. Vitesliyi ogrensem bile pratikligimi unuturum yani. Ayrica ben şoförlük yapmayacagim O yuzden soforlugu ogrenmeme gerek yok. Sürücüyum ben. Basiniza is çıkarmamak için zaten otomatik istiyorum. Herkes hangisini daha rahat kullanabiliyosa onu sürmeli. Ben otomatik de sürdüm o yuzden net konusuyorum zaten.

Otomatiği Avrupa da genellikle engelliler kullanıyor. Türkiye'de ise çoğunlukla bayanlar ve bunlara manuel zor gelip kullanamadıkları için böyle bir tercih yapıyorlar. Bence de otomatik vitesin rahatlığı başkadır ama ben şu görüntüler ortaya cıkmaması için böyle tepki gösteriyorum:http://tv.haberturk.com/dunya-hali/video/acemi-kadinin-otomatik-vitesle-imtihani/87141

• bende yarın gireceğim 2. kez. geçemezsem ne olacak diye düşünüyorum başka kursa geçebiliyormuyuz acaba ve ücret artıyormu bidahaki sınava
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alakasi var? Annem de vitesli araba eehliyeti aldı ama su an otomatik kullaniyo. Ben de zaten otomatik araba süreceğim. Vitesliyi ogrensem bile pratikligimi unuturum yani. Ayrica ben şoförlük yapmayacagim O yuzden soforlugu ogrenmeme gerek yok. Sürücüyum ben. Basiniza is çıkarmamak için zaten otomatik istiyorum. Herkes hangisini daha rahat kullanabiliyosa onu sürmeli. Ben otomatik de sürdüm o yuzden net konusuyorum zaten.

Otomatiği Avrupa da genellikle engelliler kullanıyor. Türkiye'de ise çoğunlukla bayanlar ve bunlara manuel zor gelip kullanamadıkları için böyle bir tercih yapıyorlar. Bence de otomatik vitesin rahatlığı başkadır ama ben şu görüntüler ortaya cıkmaması için böyle tepki gösteriyorum:http://tv.haberturk.com/dunya-hali/video/acemi-kadinin-otomatik-vitesle-imtihani/87141

istanbulda günde 5 saat trafikte hergün manuel kullan bakayım ayağına kramp giriyor ..

• Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Taksiler 7/24 çalısıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

baska kursa geciş yapamazsınız. kayıt sildirip tekrar kayıt olmanız gerekmektedir. onunda şöyle bi sıkıntısı var tekrardan teorik(yazılı) sınava girmeniz gerekir. diğer sorununuz ise turkiyede şuan otomatik vites ehliyet henüz yok. haziran ayında çıkarmayı planlıyorlar. otomotik vites ehliyet alırsanız ilerde manuel araba kullanmanız gerekirse kullanamayacaksınız. en iiyisi manuel almaktır nacizane tavsiyem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.