Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINI GEÇTİM! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında her şey içindeki güvene bağlı hocam, kendine güvenin tamsa o arabayla gidemeyeceğin yer yok. Sen rahat ol, ocağa kadar eğer arabanız varsa haftada 2-3 kez alıştırma yap gelişmeyi kendin görüceksin zaten. Ben 2.5 senedir kullanıyorum, tek başıma öğrendim denilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

• Bir nesil sırf stajyer ehliyet almamak için ehliyet aldı.

• Bizde aldik konu aciyor muyuz? ayrica sinav yerinde bir sinav bunlari yapamayan trafige cikmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Yarında benim sınavım var hocam umarım geçerim

Geçersin hocam inşallah, sadece acele etme sakın, birde heyecan yapma yeter.

Iste o bende sıkıntı heyecan var fakat bizde ırsi elimde olan bir şey değil hoca bana çok iyi kullanıyorsun fakat sen farkında değilsin ama heyecandan dişlerin kasılıyor dedi bu kadar kasma rahat ol falan dedide cidden elimde değil başlarda böyle oluyor

Geçtim şükürler olsunki

Hayırlı olsun hocam

Sağolasın hocam

@hamikisi geçtim hocam

• bence yaşı küçük olanlar başlamalı kullanmaya çok geç kalmayın Ben 4.vitese atmıştım direksiyon sınavında sınavdan bi gün önce kursa gittim arabalara bi bakayım ne alemde diye evime 15dk mesafe arabayla hoca azarlamıştı beni niye geldin yalandan falan kendimi eve bırakıp indim o gitti

• Yeni kurs kayıtları ne zaman bide stajyer kesin mi bilen varmı arkadaşlar?
  • Yaklasik 3 yil ehliyetsiz araba kullandiktan sonra direksiyon sinavinda az da olsa heyecan yapmistim cok garip bi duyguydu. Ama asil sinav simdi basliyor haberin olsun.

• "Baya" değil o, "bayağı" olacak.

Ayrıyetten, sorduk mu? 😒

• hayirli olsun da arabayi ehliyet surmuyor tabi. ilk 10bin km de acemiligi atarsin araba surmek artik refleks gibi birsey olur 20bin km de normal bir sofor olmus olursun. o yuzden stres yapma.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    ailenden biriyle çık yekten yekten alışırsın bende 4 ay önce aldığımda çok güvenmiyordum kendime yavaş yavaş rahatlıyorsun 1 aya trafik canavar olarak yerini alırsın sokaklarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

ailenden biriyle çık yekten yekten alışırsın bende 4 ay önce aldığımda çok güvenmiyordum kendime yavaş yavaş rahatlıyorsun 1 aya trafik canavar olarak yerini alırsın sokaklarda

Hocam kimse hız sınırına uymuyor deli oldum şimdiden. Kocaman 50 km/h tabelası var 80-90'la geçiyorlar yanımdan
  • Hayırlı olsun hacı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rester

Hayırlı olsun hacı

sağ ol
    Burası Türkiye welcome to cehennem dostum.Sol şeridi meşgul etme gerisine takilma sinyal vermeyide unutma hiçbir sorun çıkmaz.

bende eylülde aldım istanbuldaysan pasaport için parmak izi verenler birdaha vermiyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

Hocam direksiyon sunav ücreti 65 liradır sizi dolandırmışlar sanırım 😆

65 değil 60 lira. hem teorik hem direksiyon x2 = 120 olması lazım. sizi de dolandırmışlar.
  • Bende kazandim 3 aralikta dosyalar hazir olacakmis hemen aliniyo mu ehliyet?

• Sonraki mesajlarımı okumamışsınız lütfen yorum yapmadan önce bütün diyaloğa bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

Sonraki mesajlarımı okumamışsınız lütfen yorum yapmadan önce bütün diyaloğa bakın.

Evet 2 sayfa mesajdan senin mesajını tarayım sayın 4 aylık üye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.