Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINI GEÇTİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok mutluyum Baya heyecanlıydım ama geçtim .

Aslında şuan trafiğe çıkabileceğime inanamıyorum, yani sanki kullanamam gibi geliyor hala bana

Neyse, herkese benden çay!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 28 Kasım 2015; 16:35:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Hocam az içeriğini anlatsana ben de ocaktakine girmeyi düşünüyorum nasipse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darısı benim başıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçemeseydin hocayı vururduk sıkıntı olmazdı yani
  • @Peopledie Everyday
    Hocam başlama noktasından harekete geçiyorsunuz, belli bir yere gelince durduruyorlar geri geri gidiyorsunuz sonra devam ettim başka bir yerdede iki duba arasında park ediyorsunuz. Birde yokuşda durdurup tekrar hareket etmeniziistiyorlar (Arabayı kaydırmadan.) birde aynı parkuru geri, park yapmdan bir tur daha dolanıyorsun sonra bitiyor.
    Ama asıl önemli etken heyecan yapmamak heyecan yapmazsan her türlü geçersin ama benim gibi heyecanlıysan sıkıntılı oluyor biraz...

@Nicktirgit.
    İnşallah hocam darısı size Heyecan yapmayın yeter

@DATNET
    Eyvallah hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 28 Kasım 2015; 18:07:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zamanla alışırsın takma bu kadar
  • kursa ne zaman yazıldınız? kaç aç oldu yani?
    kurs ücreti ne kadar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

kursa ne zaman yazıldınız? kaç aç oldu yani?
    kurs ücreti ne kadar?

Kurs 500 TL+ Teorik sınav ücreti 50 TL + Direksiyon sınavı ücreti 110 TL, 500-600 TL de ehliyeti çıkarmak için vericem 1300-1500 TL'ye hepsi hallolucak sanırsam.

• Yokuşta kalkış yaparken arabayı biraz kaydırmaya birşey demiyorlar ama öyle işi şansa bırakmak yerine kavrama yapmayı öğrenmeyi tavsiye ederim sınava girecek arkadaşlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Yokuşta kalkış yaparken arabayı biraz kaydırmaya birşey demiyorlar ama öyle işi şansa bırakmak yerine kavrama yapmayı öğrenmeyi tavsiye ederim sınava girecek arkadaşlara.

aslında kavramayla uğraşmadan da kalkılır da heyecan yapmamak lazım

• direksiyonu 2. kezde mi geçtin?
    bir de kursa gitmeden önce araba kullanmayı biliyor muydun? yani kursta öğretiyorlar mı? ders süresi ne kadar oluyor?
  • quote:

direksiyonu 2. kezde mi geçtin?
    bir de kursa gitmeden önce araba kullanmayı biliyor muydun? yani kursta öğretiyorlar mı? ders süresi ne kadar oluyor?

Hocam arabanın arka koltuğuna bile oturmadım doğru düzgün. Aileminde arabası yok zaten. Kursa gitmeden önce rezil olmayayım diye internetden pedalların yerine bakıp gitmiştim düşünün . Kurstan öğrendiğim yetti. 2. de kazandım ama o bile benim kadar araçlara uzak olan biri için iyi bir sonuç bence...

• quote:

direksiyonu 2. kezde mi geçtin?

Kursta sadece sınavı geçmeyi öğretiyorlar normal trafikte kaza yaptın ne yapman lazım lastik nasıl değiştirilir fln yok derslerde birtek temel motor var ordada pek birşey anlatılmıyor yani ehliyet var diye yoğun trafiğe atlamak sıkıntı olabilir öncedende biraz deneyim lazım ,

Ben 1. yi hatasız tamamlamıştım yol cizgisinde fazla bekledin diye bıraktılar 2. de hatasızdı orda geçtim geçme olayı yanındaki adamın insiyatifinede bağlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 28 Kasım 2015; 18:08:09 >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    istanbuldaysan ve araban varsa gel birlikte takilalim iki araba ard arda konvoy yapıp kutlayalim :)

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Hocam direksiyon sunav ücreti 65 liradır sizi dolandırmışlar sanırım 😆

• quote:

Orijinalden alıntı: Köşeyi dönen adam

istanbuldaysan ve araban varsa gel birlikte takilalim iki araba ard arda konvoy yapıp kutlayalim :)

Yaza doğru alıcam inşallah hocam arabamı

• Yarında benim sınavım var hocam umarım geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Yarında benim sınavım var hocam umarım geçerim

Geçersin hocam inşallah, sadece acele etme sakın, birde heyecan yapma yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

@Peopledie Everyday
    Hocam başlama noktasından harekete geçiyorsunuz, belli bir yere gelince durduruyorlar geri geri gidiyorsunuz sonra devam ettim başka bir yerdede iki duba arasında park ediyorsunuz. Birde yokuşda durdurup tekrar hareket etmeniziistiyorlar (Arabayı kaydırmadan.) birde aynı parkuru geri, park yapmdan bir tur daha dolanıyorsun sonra bitiyor.
    Ama asıl önemli etken heyecan yapmamak heyecan yapmazsan her türlü geçersin ama benim gibi heyecanlıysan sıkıntılı oluyor biraz...

@Nicktirgit.
    İnşallah hocam darısı size Heyecan yapmayın yeter

@DATNET
    Eyvallah hocam

O yokuşta durdurup kaldırma işi çok göz korkutucu Ocaktakine gircem

• Hocam cidden çok basit. Yani debriyajı yarım kaldırınca zaten araba geri kaymıyor yokuşta, ileri gitmeye başlıyor. Sende gaza basınca yardırıp gidiyor kendisi zaten. Ama heyecan temel unsur hocam heyecan yapmadan ve acele etmeden sürmek lazım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.