Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINI GEÇTİM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acele etmeyip heyecanını yenersen problem yok.Stop edersen parkta beyaz çzigiye çıkmazsan bırakırlar.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Ben de vermiştim ama istediler hocam malesef ama uzun sürmüyor zaten pek sorun olmaz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: CorpseParty

hll knk

saol
  • Ben de girdim simdi ciktim sinavdan bana soylemediler sonucu sana kim soyledi?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

Ben de girdim simdi ciktim sinavdan bana soylemediler sonucu sana kim soyledi?

Komisyonculara zorla söylettim Pazartesi'de resmi açıklanacak.
  • Ben de 2 gün önce ehliyetime kavuştum. Sınavdan 1 ay öncesine kadar herhangi bir araba falan sürmemiştim. İlk seferde geçtim Hayırlı olsun bu arada

• Asac Schrader kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll qnq

• Hocam yol çizgisi derken neyi kastettiniz biraz açar mısınız ocakta ki sınava gireceğim bende dikkat edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam yol çizgisi derken neyi kastettiniz biraz açar mısınız ocakta ki sınava gireceğim bende dikkat edeyim

Bahane hocam 2 yol çizgisi arasında gitmeniz isteniyor ya bi ara sağa kayık gitmişim sözde herkes geçmesin diye bırakıyorlar öyle basit hata yapacal birisi değilim trafikte fln sürüyorum geçen % si düşük olsun hemde parada kazanalım diye bıraktılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Yarında benim sınavım var hocam umarım geçerim

Geçersin hocam inşallah, sadece acele etme sakın, birde heyecan yapma yeter.

Iste o bende sıkıntı heyecan var fakat bizde ırsi elimde olan bir şey değil hoca bana çok iyi kullanıyorsun fakat sen farkında değilsin ama heyecandan dişlerin kasılıyor dedi bu kadar kasma rahat ol falan dedide cidden elimde değil başlarda böyle oluyor

Geçtim şükürler olsunki

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Geçersin hocam inşallah, sadece acele etme sakın, birde heyecan yapma yeter.

Iste o bende sıkıntı heyecan var fakat bizde ırsi elimde olan bir şey değil hoca bana çok iyi kullanıyorsun fakat sen farkında değilsin ama heyecandan dişlerin kasılıyor dedi bu kadar kasma rahat ol falan dedide cidden elimde değil başlarda böyle oluyor

Geçtim şükürler olsunki

Hayırlı olsun hocam

• quote:

Sonuç ?
  • Araba ve motor direksiyon sınavıyla ilgili soruları alayım. ( a2 yi dün geçtim. B yi 2014 şubatta aldım.)
    yazili sinava girdikten kac gun sonra aldin sen. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

yazili sinava girdikten kac gun sonra aldin sen. ?

10 Ekimde yazılı sınava girdim. 14 kasımda direksiyon sınavı oldu. Dosyalar 1 hafta içinde hazır oluyor. Ben 27 sinde aldım ehliyeti.
    yazılı sınavdan sonramı direksiyon dersi aldın yoksa sınavdan önce mi ? yanlış hatırlamıyorsam ben yazılı sınava girmeden direksiyon dersi almıştım. yazılı sınava girdikden sonra direksiyon sınavı olmuştu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Ders alabilirsin ama yazılı sınavı geçemezsen direksiyon sınavına giremezsin

• Ben ilk direksiyon sınavından kaldım baya heyecanlıydım hata yaptım kaldım.14 kasımdı.haftaya cumartesi ya da pazar tekrar giricem.eksiklerimi kapattım sakinleştirici ilacım var artık sakin sürüyorum.yağmurlu ve yerler baya ıslakken bile baya iyi sürdüm.hocam da iyisin felan diyor.ilk seferden kaldığım için ya tekrar kalırsam diye baya endişeleniyorum allahım inşallahgeçerim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.