Şimdi Ara

Direksiyon sınavını Geçtimmi Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direksiyon sınavı vardı bu gün size hatalrımı söyleyeyim biraz heyecanlıydım hocada dedi başta heyecanlıydın ama sonradan düzeldin dedi istop ettirmeden önce sürüşünü beğendim dedi müfettiş ama arabayı park ederken istop ettirdim 2 kere bide şerit değiştirirken biraz ani değiştiriyorum kontrol ediyorum ama direksiyonu biraz cabuk kırıoyrum onun dışında bir hatam yoktu sizce geçmişmiyimdir? (Bu arada kursun hocası kaldın galiba dedi ama bellide olmaz dedi )

• Kalmış olabilirsin hocam. Umarım geçmişsindir ancak komisyona bağlısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Kalmış olabilirsin hocam. Umarım geçmişsindir ancak komisyona bağlısın.

İstop ettirdim diyemi bırakırlar sence yoksa heyecanlı oluşumdanmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AGAMEMNON_

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Kalmış olabilirsin hocam. Umarım geçmişsindir ancak komisyona bağlısın.

İstop ettirdim diyemi bırakırlar sence yoksa heyecanlı oluşumdanmı ?

Stop herkes edebilir.20 yıllık kullanıcıda yeni kullanıcıda sonuçta insanlık hali. Ancak heyecanın'dan bırakmışlardır diye düşünüyorum.Benide korkutuyorsunuz abi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 17 Ağustos 2014; 14:05:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bende bir kere istop ettirdim onun haricinde heyecan yoktu bırakmadılar. Bırakmayabilirler şans :)
  • Arabadan indirdiler beni . Bindim 1 dk sonra ışıklar vardı orda tam geçerken kırmızı ışık yandı dönerken in dedi müfettiş midir nedir . Acayip sinirliyim
  • Sınavdan başlamadan önce baya heyecan vardı ama gelen kurs arabasının içindeki müfettişin benim eski okuldaki öğretmeni görünce heyecana dair hiçbir şey kalmadı. Şansa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead-ly -- 17 Ağustos 2014; 21:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Arabadan indirdiler beni . Bindim 1 dk sonra ışıklar vardı orda tam geçerken kırmızı ışık yandı dönerken in dedi müfettiş midir nedir . Acayip sinirliyim

Geçmiş olsun hocam çok kötü bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.