Şimdi Ara

direksiyon titremesi ankaradaki en iyi rot balans öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dediğiniz yer çok iyi gibi duruyor baya lüks araçlarda uğramış. güzel bi ilgi olursa süper olur benim için 0 araçta yaşamak çok üzüyor her lastik değişimi sonrası balans eziyeti bela bişey sürekli titrer durur :(
  • Sorunuzu çözmüşsünüz galiba, nerede ve nasıl yaptırdınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer aracın polyası sıkıntılıysa düzen tutmuyor balansla falan sıfır passatda da aynı sorunla karşılaştım.balans ile çözülmesi çok zor oluyor malesef.

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Mamak Arkas-Volvo bulamamış sorunuzu, hangi servis buldu sorununuzu?

• Her hızda var mı yoksa belli bir hızdan sonra mı başlıyor? Mümkünse başka volvo servisine götürün yoksa sanayide 2 farklı ustaya gösterin. Aks kolları uzun -kısa bir şeyler söylerlerse servise gidip öğrendiğiniz parçaları söyleyin. Jantın hafif yamulmasını lastik tolere eder kaldı ki iki kez balans yaptırmışsınız.

• Neiss N kullanıcısına yanıt
    çözüm bulamadım ara ara oluyor ara ara olmuyor artık bu şekilde biniyorum
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Aracınız porya bilyası değişince sorunun çözüldüğünü sanmıştım. Rot ayarı sonrası belki direksiyon adaptasyonu yapmak gerekir.
    Ankara Grup Volvo’da iyi bir usta var, Ümit usta. Arkas’tan bende şikayetçiyim. Arkas’ta sorun yaşadığımda diğer yetkili servis olan Grup Volvo’ya giderim.
    Ayrıca, Ankara Şaşmaz’da park lastik-oto plus diye bir yer var, Kamil usta çok bilgili biri. Yetkili servisle sorun yaşadığımda mutlaka kendisine giderim ve danışırım. Arkas yetkili serviste 2 defa porya bilyası değişti uğultudan dolayı. Uğultunun gitmediğini gördüklerinde ise sorun lastik dediler. Şüphelendim ve sonrasında ise diğer yetkili servis olan Grup Volvo’ya gittim ve Ümit usta sorunun lastik tabanlarından dolayı dedi. Ardından lastik almaya gittim ve lastikçi önce Kamil ustaya bir görün dedi. Kamil usta hemen teşhis koydu, rot ayarın bozuk ve lastik tabanlarından dolayı uğultu yapar dedi, 2 defa rot bilyasının değiştiğini duyunca çok sinirlendi ve neden bana gelmiyorsun dedi:)
    Yetkili serviste rot ayarımın bozuk olduğu nasıl görülmedi anlamış değilim:)
    Şansın varsa bir uğra. Garanti kapsamındaki aracına haksızlık yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 6 Ekim 2019; 15:25:6 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.