Şimdi Ara

Direksiyondan kumandalı 2gb fm transmitter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
6.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Powerway Direksiyondan Kumandalı 2GB Fm Transmitter

Direksiyondan kumandalı 2gb fm transmitter

Sadece kısa bir süre 39,90TL + 3TL (kargo)

Detaylı bilgi:http://www.yollasepete.com/urun/336-Powerway-Fm17-2GB-Fm-Transmitter.html

• bu yada bu tür ürünler hakkında bilgisi/tavsiyesi olan var mı?
  • CD ses kalitesine alışkın biri olarak hiç tavsiye etmem, radyo kalitesinde müzik dinliyosunuz.
    Bir ara heveslendim alacaktım, benim gibi daha önce heves edip almış ama bi kenara atmış bir arkadaştan alıp 2-3 gün kullandım tatmin etmedi.
    Ayrıca büyük şehirlerde frekans sorunu yaşıyorsunuz.
    Bundaki fark direksiyon kumandası, direksiyonu çevirirken elinize takılacak gibi duruyor.
  • bunlarin binbir turlusu e-bay'de 3 usd - 25 usd fiyat araliginda kargo dahil satiliyor.Turkiye fiyatlarini bilmiyorum ama bana cok cazip gelmedi.
  • Gereksiz bir ürün
  • bir başka modeli var bende.
    Ankara'da yaşayan biri olarak şehiriçi fazla bir verim alamadım ancak şehirlerarası yolculuklarda çok işime yaradı.
  • Bana dayım almanyadan hediye almış ama ne işe yaradığını çözemedim. MP3 çalarlı teyp zaten var, ekstra ne iş yapıyor bu alet ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Bana dayım almanyadan hediye almış ama ne işe yaradığını çözemedim. MP3 çalarlı teyp zaten var, ekstra ne iş yapıyor bu alet ?

Baska bişiyi yaramaz,bende de var ist içi off-yatiyo
  • İşe yaramaya yararda bunların kalitelisini nedense bir türlü göremedik.
    Hepsi dandik, alan memnun değil. Bende alıcağım ama dediğim gibi hep fason ürünler kaliteli bişey bulup alıp kullanan tavsiye eden varmı?

Şehiriçin kullanacaklar anteni söksün
  • Bence de şehir içinde kullanımı çok zor, boş frekans bulamıyorsunuz. Ayrıca ses kalitesi de düşük...
  • Arkadaşlar bu tarz bir sürü marka var. Yorum yaparken biraz genel bilgi vermişsiniz. Bu tarz cihazların hepsinin kötü olduğu kanısı ortaya çıkmasın. Bu ürünün arkasındayız. 2 yıl boyunca herhangi bir sorunda %100 değişim garantisi veriyoruz. Şu ana kadar sattığımız kişilerden tek bir şikayet almadık. Üstelik direksiyondan kumandalı bu fiyatlarda kaliteli ürün bulmak çok zor. Tabi karar sizin.
  • merhaba arkadaşlar. bende kullandıgımız 2 fm transmitter ile ilgili bilgi vereyim.

biri ingoo marka mp4 player'ımın. sarkıyı çalmaya başladıgımda aşırı derecede cızırtı vs oluyor. bu yüzden fm transmitterlardan sogumustum. daha sonra eniştem arabaya cd tesisatı kullanmanın masraflı olacagından böyle bir alet almaya karar verdi. araç fiat palio orjinal teyibi var. mediamarktta memnun kalınmayan ürünlere iade hakkına güzenerek 1 ader premier marka fm transmitter aldık 40 tl'ye. 1 senedir kullanıyor ve sonuç muhteşem. inanın cd kalitesinde ses veriyor. ben bu kadarını kesinlikle beklemiyordum.

her markayı aynı kefeye koymamak lazım yani. şu an arabam olsa hiç düşünmeden premier marka fm transmitter alırım. bilmiyorum arabaya özgü mü, sizde çıkan sesi dinleseniz inanın şaşırırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

merhaba arkadaşlar. bende kullandıgımız 2 fm transmitter ile ilgili bilgi vereyim.

biri ingoo marka mp4 player'ımın. sarkıyı çalmaya başladıgımda aşırı derecede cızırtı vs oluyor. bu yüzden fm transmitterlardan sogumustum. daha sonra eniştem arabaya cd tesisatı kullanmanın masraflı olacagından böyle bir alet almaya karar verdi. araç fiat palio orjinal teyibi var. mediamarktta memnun kalınmayan ürünlere iade hakkına güzenerek 1 ader premier marka fm transmitter aldık 40 tl'ye. 1 senedir kullanıyor ve sonuç muhteşem. inanın
    cd kalitesinde ses veriyor. ben bu kadarını kesinlikle beklemiyordum.

her markayı aynı kefeye koymamak lazım yani. şu an arabam olsa hiç düşünmeden premier marka fm transmitter alırım. bilmiyorum arabaya özgü mü, sizde çıkan sesi dinleseniz inanın şaşırırsınız.

Bu dediğiniz teknik olarak mümkün değil, radyo frekansıyla iletilen sesin bit kalitesi çok düşüktür, siz ya adamakıllı CD dinlemediniz ya da aleti abartıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

merhaba arkadaşlar. bende kullandıgımız 2 fm transmitter ile ilgili bilgi vereyim.

biri ingoo marka mp4 player'ımın. sarkıyı çalmaya başladıgımda aşırı derecede cızırtı vs oluyor. bu yüzden fm transmitterlardan sogumustum. daha sonra eniştem arabaya cd tesisatı kullanmanın masraflı olacagından böyle bir alet almaya karar verdi. araç fiat palio orjinal teyibi var. mediamarktta memnun kalınmayan ürünlere iade hakkına güzenerek 1 ader premier marka fm transmitter aldık 40 tl'ye. 1 senedir kullanıyor ve sonuç muhteşem. inanın
    cd kalitesinde ses veriyor. ben bu kadarını kesinlikle beklemiyordum.

Bu dediğiniz teknik olarak mümkün değil, radyo frekansıyla iletilen sesin bit kalitesi çok düşüktür, siz ya adamakıllı CD dinlemediniz ya da aleti abartıyorsunuz.

yahu niye abartayım allah aşkına. ben ses kalitesi ile ciddi şekilde ilgilenirim. önceki arabamızda pioner teyp, sony ve kenwood kicker bass vardı. ayrıca donanımhaberde yaptıgım 3 adet mp4 player incelemesi mevcut. creative ses kartı ile evimde de 5+1 sistem kullanıyorum. yani ses konusunda gerekli bilgi ve donanıma sahibim.

2 mp4 denedim, biri cızırtılı çalıştı, memnun kalmadım, diğeri muhteşem ses verdi. son seste vs. de denedik. abartma yapmayı sevmem ayrıca, neyse onu söylerim.geçmişte benim incelemelerime güvenerek mp4 player, hoparlör alan kişi çok oldu. çok şükür hepsi memnun kaldı, hiçbiri olumsuz görüş bildirmedi. bu fm transmitter nasıl o kadar iyi ses verdi ben de bilmiyorum, zaten tavsiye etmemiştim. belki de aracın radyo-teyibi ile alakalıdır.

bu arada bursa-inegöl de çalıştıgını belirteyim aletin. zaten radyolar çekmediği için eniştem bu ürüne yöneldi. belki de boş frekans çok oldugu için bu denli performans verebildi.

yorum yaparken önyargılı olmayalım. teknik olarak mümkün olmayabilir, aynı şarkıyı dediğim alette ve dediğim araba hem cd den, hem transmitterdan açsak emin olun öyle aman aman fark yoktur. yorum yaparken biraz daha önyargısız olalım, olmayanları uyaralım

• bu alette görüntülü müzikler çalıştıramadım, bir sürü farklı format denedim olmadı ,acaba niye olmuyor yanlış bir şey mi yapıyoruz..
  • günün horttun cvp vereyim cihazda video oynatabilmek için mp4 changer yuklemeniz lazım bilgisayarda calısan mp4 formatını buldukdan sonra devamlı olarak aynı formatta çevirerek istediginiz videoyu izleyebilirsiniz
  • Çin'den bunun bluetootlusunu almıştım 20 liraya mal oldu. Şehir içinde boş radyo frekansı bulmanız gerekiyor. Boş frekans bulmak da çok zor hareket halindeyken bir bakmışsın ki cızırtılar başladı.
    Yani: hem sıcak fırsat değil hem de kullanışlı olmayan bir ürün.
  • Bu ürünlern hiç biri beş para etmez kalite sıfır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.