Şimdi Ara

Direksiyonu cevirirken ve toplarken kesik kesik titreme ve kafa sallama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
14.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arastirayim biraz bakalim. Direksiyon pompasi ne yag kaciriyor ne ses yapiyor, hidroligini bile yeniledim, pompanin bi anda boyle ariza yapabilmesi su an beni sasirtti. Aklimda tutacagim bunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nahege270 kullanıcısına yanıt
    Dediklerim dışında bişey çıkarsa etiketleyip yazarsanız sorunu çok sevinirim yeni bir bilgi öğrenmiş olurum

• colt1905 C kullanıcısına yanıt
    Elbette, konuyu daima guncel tutacagim.
    2 aydir bu sorunu cozemedim, ustalar veya ön düzenciler bi sebep bulamadi. Ama duydugum ortak seyler aks,aks kafalari, tekerlek rulmani, amortisor üst takozlari ve bilyalari, ve rot başları.
    Kendim bunlari tek tek özenle kontrol etmeye calisacagim bakalim. Direksiyon pompasi da simdilik en sona kalacak cunku direksiyon araba dururken bile oldukca yumusak ve guzel.
    Kontrolleri yaptiktan sonra son durumu guncelleyecegim tekrardan

Mantıklı, direksiyon pompası da olabilir.
    Aynı sorunu geçenlerde bir müşterimiz yaşadı aynı şikayetle geldi. Daha önceden tecrübemiz olduğu için pompayi tamir ederek sorunu çözdüm size tavsiyem mekanik servise uğradığınızda birde iyi bir direksiyoncu ya uğrayın arabayı 2 3 dk kullansın sorunu bulacaktır

Anladim. Sasirdim direksiyon pompasinda sorun cikmasina. Boyle bi durum beklemiyordum, ama mutlaka kontrol ettirecegim bakalım 👍🏻

• Ankarada iseniz dahada yardımcı olabilirim

Malesef İzmir’deyim ben, İzmir’de bu konuyla ilgilenebilecek birilerini bulmam gerekecek

Anladım geçmiş olsun aracınız güzel . Güle güle nice seneler binmeniz dileğiyle :)

Tesekkurler :) umarim halledebilirim bu sorunu

Aks kafalarından olsa direksiyonu toplarken değil ısınınca çoğu zaman ses ve sarsıntı yapar.
    O ortak şeylerden fazlası yok zaten :)
  • Merhabalar öncelikle geçmiş olsun yapmanız gereken (Ustaya gitmediğinizi kendi bilgilerinizle kontrol ettiğinizi düşünüerekten ) bir ustaya gidip lifte kaldırım Z Rot - Takozlarınızı ve Direksiyon kutusunu , mafsalınızı kontrol ettirin mutlaka bunlarından birinde bir sıkıntı vardır . Ön diskleri tornalattim düzelmedi demişsiniz fren pedalına bastığınızda titreme var ise diskte yamukluk var ve bundandır demektir bence yapmanız gereken bir ustaya götürmek
  • aynı sorunu 98 clioda yaşıyorduk. sağa sola dönerken titreyerek sanki bir yere sürtüyormuş gibi sesli bir şekilde dönüyordu. akslar tornaya gitti düzeltildi. içleri dolduruldu kaynak yapıldı öyle bir şey dendi bilenler anlar. körükleri yenilenip gress ile yağlandı.
    belli bir süre kullandık ses kesildi. benzer veya aynı sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Frene basinca titreme yok. Mis gibi duruyor arac. O konuda sorunum yok.
    Ustaya ve on duzenciye gitmistim, hem de 3 ayri yere gittim. Ön takimi kontrol ettiklerinde her sey cok iyi durumda dediler. Ben de bu yuzden kendim ön tekerlekleri kaldirarak test etmek zorunda kaldim. O testin sonucunda da tekerlekler dönmeye baslayinca direksiyon sacmalamaya ve titreyerek takilarak dönmeye basladi.

• Qonrul kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiginiz titreme direksiyonda mi oluyordu yoksa araba mi titriyordu. Bu arada bende ses sorunu falan hic yok. Sadece direksiyon hissiyatinda takilarak/titreyerek dönme ve toplama sorunu mevcut

• Slm, clio 4 1.5 dci aracımda park halinden sola doğru kalkış yaparken ve ara sokaklarda sola doğru dönerken sağ tekerden sürtme sesi geliyor. Düz giderken ya da sağa dönerken herhangi bir ses gelmiyor. Neyden olabilir acaba? Rot balansçılara mi göstermek gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fcetintas F kullanıcısına yanıt
    Teker davlumbazı sürtüyor olabilir. Tam sağ ya da tam sol yapıp kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 16 Nisan 2020; 15:26:4 >
    Hocam merhaba tekrardan, konuya yeni bi video ekledim. Goz atma imkaniniz var mi acaba? Sizin pompa ile cozdugunuz direksiyon sorunuyla benimki ayni mi sizce?

Şuan bakma fırsatı bulabildim. Evet çok benziyor pompa sorununa
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.