Şimdi Ara

Direksiyonu En Sert Araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tefennili

Kesinlikle Ford TAUNUS
    Taunus kullanmamış kişi yer bunu, taunus zamanına göre gayet yumuşak direksiyonlu bir arabaydı.

Not: 11 sene önce 1984 model taunus kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 24 Mayıs 2018; 21:36:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekli direksiyonların içerisinde Mercedes clc
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpreadYourWings

Elektrik destekli olmasına rağmen F20 inanılmaz sert bir direksiyona sahip
    Makyajlı kasa F20 118 M paket kullanmıştım. Oldukça yumuşak ve his bakımından BMW tarihinin yüz karası bir direksiyona sahipti.
  • Şuan günümüz c segmentinde en sert herkesi memnun edecek kalibrelerde elektro-hidrolik takviyeli olmalarına rağmen 1 serisi ve 308 diyebilirim.

• En serti birinciligi garanti toros

Guncel arabalardan linea ve 2007-2008 symbol

Yeni kasa symbol de sert.

• R12 TSW

• Renault 19 rahatlıkla kol kası yapabilirsiniz
  • Direksiyon dersinde kullandığım i20 nedense biraz sertti
  • 1986 şahin. Arabaya bide ufak spor direksiyon koymuşlar dar bi yere park edip park yerinden çıkmak işkence gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Taunus kullanmamış kişi yer bunu, taunus zamanına göre gayet yumuşak direksiyonlu bir arabaydı.

Not: 11 sene önce 1984 model taunus kullanmıştım.

Alıntıları Göster
    Taunus kullanmasam yorum yapmazdım herhalde. 2005 yılı ile 2007 yılı arasında 87 Model 1.6 Ford Taunusum oldu, sahip olduğum en lanet arabaydı. O lanet ağır direksiyonundan sonra, en dandik Şahin direksiyonu bile bana hidrolik gibi geliyordu.

• quote:

Taunus kullanmasam yorum yapmazdım herhalde. 2005 yılı ile 2007 yılı arasında 87 Model 1.6 Ford Taunusum oldu, sahip olduğum en lanet arabaydı. O lanet ağır direksiyonundan sonra, en dandik Şahin direksiyonu bile bana hidrolik gibi geliyordu.

Alıntıları Göster
    Benim kullandığımda bir hayli yumuşaktı ya senin kullandığın arabada problem var yada benim kullandığımda

• Hyundaı getz lıstede ust sıraları zorlar

• Kimse de dememiş Lada Vega SW
  • quote:

Benim kullandığımda bir hayli yumuşaktı ya senin kullandığın arabada problem var yada benim kullandığımda

Alıntıları Göster
    Senin kullandığın, hidrolik direksiyonlu olmasın? Çünkü hidrolik olmayanlar acayip serttir.
  • quote:

Senin kullandığın, hidrolik direksiyonlu olmasın? Çünkü hidrolik olmayanlar acayip serttir.

Alıntıları Göster
    Hocam ben 2007 de bizim evi boyamaya gelen ustalar vardı az çok tanıdıktı dedim bi verin iki tur atayım sağolsunlar kırmadılar kullandım toplamda 10km kulladım zaten araç 84 modeldi yalnız çok diri bir arabaydı o zaman daha arabamız yoktu satayım dedi konuştuk 4000₺ bırakırım dedi 3000₺ yap alayım dedim olmaz dedi sonra kapandı konu.

Araba ile bir bilgim yoktu ama bildiğim tek şey çok temiz diri lpg takılmamış bir arabaydı.

• quote:

Hocam ben 2007 de bizim evi boyamaya gelen ustalar vardı az çok tanıdıktı dedim bi verin iki tur atayım sağolsunlar kırmadılar kullandım toplamda 10km kulladım zaten araç 84 modeldi yalnız çok diri bir arabaydı o zaman daha arabamız yoktu satayım dedi konuştuk 4000₺ bırakırım dedi 3000₺ yap alayım dedim olmaz dedi sonra kapandı konu.

Araba ile bir bilgim yoktu ama bildiğim tek şey çok temiz diri lpg takılmamış bir arabaydı.

Alıntıları Göster
    84 Modelse, orjinal Alman Taunustur o. Ama Yerli Taunuslar, lanet arabanın tekidir, yakıtı içer, yerinden kalkamaz, acaip hantaldır, ama hakkını yemeyeyim, kolay kolay arıza yapmazdı. Ama şu gün dünya da Taunus dan başka araba kalmadı deseler, at arabasına binerin, ona binmem, öyle bezdirmişti beni.

• quote:

84 Modelse, orjinal Alman Taunustur o. Ama Yerli Taunuslar, lanet arabanın tekidir, yakıtı içer, yerinden kalkamaz, acaip hantaldır, ama hakkını yemeyeyim, kolay kolay arıza yapmazdı. Ama şu gün dünya da Taunus dan başka araba kalmadı deseler, at arabasına binerin, ona binmem, öyle bezdirmişti beni.

Alıntıları Göster
    Hocam senin kullandığın taunus çift farlı mı yoksa büyük tek farlı mı?

• Brodway ve toros

• R12 SW Toros kesinlikle.

• tefennili kullanıcısına yanıt
    +1 Taunus direksiyonu serttir.Bundan sonra sahinimin direksiyonu gelir.Rahmetli de oyleydi park etmesi belaydi😃.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.