ps3 + g25 + gt5p = gerçek sürüş keyfi , bide gt5in full versiyonu çıktığında deymeyin keyfime ...
quote:
Orjinalden alıntı: cbkeser
selam arkadaşlar bn de snopy v19b alcam okul dolayısıyla sürekli oynamayacağım için o kadr para varip ii bişi almıycam... ayrıca ben bole şehir trafiği olan oyunlar oynucam gta vice city gibi bi underground 2 ve prostreet oynak için alıyorum ama microsoft Sidewinder da pedalar gta a da ve nfs 2 de çalışmamıştı şimdi de ole bi sorun yaşamak istemiyorum oyuzden bu direksiyonu kullanmış yada arkadaşında görüp de bu oyunlar oynayan biri varsa lütfen bana bilgi vere bilirmi şimdi den çok teşekkür ederiim .
saygılarımla..
kusura bakma ama o set çok ahmak bana dda çok iyi görünmüştü ama hiç iyi değil bide fa force feedback yok ucuz istiyıosan logitech formula force ex al
quote:
Orjinalden alıntı: fanifan
10 yaşındaki oğlum için bir set almayı düşünüyorumda, araştırdım 24.YTL ye kadar direksiyon var. ama güvenip alamadım. (https://www.esabilgisayar.com.tr/site/page.asp?dsy_id=21423) acaba tavsiye edeceğiniz en ucuz direksiyon+pedal hangisidir?
marka olarak logi diyosan benim bildiğim en ucuz formula vibration var ama çok kötü ama ondan daha iyi momo var formula force var
18 wos haulin için direksiyon aldım.kontrol ayarlarına giriyorum.direksiyon sağ sol ve gaz ile fren pedalini işlevsel hale getiremedim.diğer direksiyon tuşlarında sorun yok.bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.tşkrler şimdiden...
quote:
Orjinalden alıntı: adrianvalentino
18 wos haulin için direksiyon aldım.kontrol ayarlarına giriyorum.direksiyon sağ sol ve gaz ile fren pedalini işlevsel hale getiremedim.diğer direksiyon tuşlarında sorun yok.bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.tşkrler şimdiden...
18 WOS HAULİN bende war. tır oyunu. walla direksiyonla süper oynanır.
Bendede var casper zamanla alistik artik klavye sarmiyor tabiki...
Bende de Logitech Momo Racing Force Feedback direksiyon seti var.
quote:
Orjinalden alıntı: breaking_benjamin 18 WOS HAULİN bende war. tır oyunu. walla direksiyonla süper oynanır.
Aklıma 18 WOS Haulin' oynadığım günler geldi Gittik uzun marlboro aldık. Atlet'le oturduk direksiyon başına. Arkaya da Orhan Gencebay-Ahmet Kaya falan açtık. (amma kasmışım ha :P Gencebay ne be..) Ooof of, bitmez bu yollar deyip saatlerce direksiyon salladık.
Baya bi havasına girmiştim. Kamyonculuk zor meslekmiş, ona karar verdim. Bi de bir noktadan sonra monoton ve sıkıcıymış. Bir hafta dayanamadık. Kamyonu parkettik bir yere, kaçtık
yarış oyunları için neden direksiyon alıyosunki hele nfs için
direksiyonla 18 wos serileri çok güzel oluyor, şehir gezmesi yolculuk yapmak güzel yani direksiynla
yarış yapcaksan saniyeler önemliyse klavye iyi
benim direksiyonu bağlamaya üşeniyodum pc ye... şimdi sıkıldım iyice bodrumda duruyo gg de satıcam bi ara
bende de Microsoft ' un direksiyonu var. Her oyunu rahat oynayamıyorum, bazı oyunları klavyeyle daha rahat oynuyorum
direksiyon biraz merak hobby ve aliskanlik istiyor.sanirim fazla sey istiyor he tabi birde beceri
geçenlerde direksiyon sertliğini biraz kıstım. sanki bu şekilde daha tatlı oldu gibi. dönüşler de bazen zorlandığım oluyordu. sanırsam biraz daha kısıp tam bir hidrolik direksiyon havası katmak daha faydalı olacak.
_Divine_ a katılıyorum. direksiyon birazcıcık beceri istiyor. araba sürmeyi bilmek yetmiyor. arabada fren ve gaza aynı anda hiç basmadım, heleki otomatik viteslide. şanzımanı falan dağıtırız sonra. ama direksiyonda bunu kullanmak çok işe yarıyor. klavyede gaz fren sol sağ aynı anda yapamıyorsun. hatta bunun üstüne nitro veya el frenini de ekleyelim. eski sistemelerde "dıııııt" diye bir ses gelirdi.
BİZDE O NİMETLERİ YEMELİYİZ DEĞİL Mİ AMA??
quote:
Orjinalden alıntı: BLAZEX!
direksiyon bi nimet yaw
bir sitededen 32 liraya speedlink set aldım, aşağıdaki ürünün 3 in 1 modeli sadece Gamecube desteği yok.
arkadaslar yeni bir direksiyon alacagim sevdigim oyunlar; test drive unlimited,nfs serisi 18 wheels of steel serisi ve dierleri bunun icin ne onerirsiniz 200 lira butcem var ...
şimdiden teşekkür ederim...
Momo Racing FF
quote:
Orjinalden alıntı: cazador1905
arkadaslar yeni bir direksiyon alacagim sevdigim oyunlar; test drive unlimited,nfs serisi 18 wheels of steel serisi ve dierleri bunun icin ne onerirsiniz 200 lira butcem var ...
şimdiden teşekkür ederim...
MOMO da alınabilir biraz daha verirseniz DFP de alabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: *GökCell*
Bende snopy vardı memnundum aslında ama daha gelişmiş bir şey alayım dedim ve Trust gm-3500 aldım geçen ,çok memnunum ,sırf Haulin için aldım diyebilirim ve oyunla uyumu çok güzel.Klavye işkence gibi Haulinde, yalnız formula 1 de falan direksiyon işine alışmak zaman alıyor.
trus gm 3500 de vites varmı
ilk başlarda banada zor geldi ama yavaş arabayla oynamaya başlayınca alıştım.Şimdi bişeye benzeme başladı
bende de direksiyon var ama kafama eserse kullanıyom klavye kolayıma geliyo