Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • snopy nin ayarlarını yaptıracak arkadaş var mı carbonda gaz pedalını kullanamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cazador1905

arkadaslar yeni bir direksiyon alacagim sevdigim oyunlar;
    test drive unlimited,nfs serisi 18 wheels of steel serisi ve dierleri bunun icin ne onerirsiniz 200 lira butcem var ...

şimdiden teşekkür ederim...

formula force ex veya momo
  • arkadaşlar 18 wos haulin için hangi direksiyon setini önerirsiniz bütçem 50-60ytl arası bide kurulumu nası yapcaz oyuna??
  • bende de war ama kullanmıyorum
  • bendede var kardeşim almıştı aradsa oynuyorum alıştım artık çok rahat kullanıyorum snopy var mode tuşunu açınca çok rahat sürülüyor
  • G25 direksiyonla tdu oynamak mı daha zevkli yoksa gtr2 mi? Bazı sürücü kurslarında bu tür direksiyonlarla da eğitim veriliyormuş, bu açıdan sürücü eğitimi için hangi oyunu tavsiye edersiniz?
  • bende şu ana kadar 2-3 kere aldım.hepsimi dandik çıkar.Hamleler 1.5 saniye felan sonra işliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih06

G25 direksiyonla tdu oynamak mı daha zevkli yoksa gtr2 mi? Bazı sürücü kurslarında bu tür direksiyonlarla da eğitim veriliyormuş, bu açıdan sürücü eğitimi için hangi oyunu tavsiye edersiniz?

TDU bence daha zevkli şehir içinde tur falan atabiliyorsunuz. GTR2 çok profesyonel bi oyun sadece pistlerde yarış var ve oldukça zor.
  • bende trust gm-3100 var,zamanında kipA'dan almıştım gm-3500 istiyordum ama bu daha ucuzdu :) gelgelelim eski direksiyonu bozup yanına bir debriyaj koydum,birde eski midi girişli coystik'tende manual vites yaptım kendime,deymeyin gitsin keyfime isteyene anlatabilirim,yakında videolu falan bir anlatım yapmayı düşünüyorumda üşeniyoru ya sıcakta
  • Arkadaşlar bende yeni formula force ex var fakat satmayı düşünüyorum http://www.sahibinden.com/satilik_formula_force_exWQQaXQQ9619629WQQpXQQdisplayitem?keyword=formula

Yakında türkiye'de olmayan "driving force gt" gelecek bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

quote:

Orjinalden alıntı: calvinob

emektar bir microsoft sidewinder ım var kraldır 6 sene falan oldu alalı bi kere bile servise götürmedim

+1

Aynısı bendede var. 6-7 yıldır kullanıyorum. Bozamadım gitti.. Tek kötü yanı TDU oynayamıyorsun..

aynısından bende de var 6 yıldır kullanıyorum Harbi çok uğraştım bozamadım tdu oynayabliyorum ... Satılıktır bu arada özelden mesaj atabilirsiniz istiyosanız..

• arkadaşlar 18 wos haulin için snopy swıftmaster almayı düşünüorum bu seti kullanan warsa bana bilgi werebilir mi zewkli oluo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: green0606

arkadaşlar 18 wos haulin için snopy swıftmaster almayı düşünüorum bu seti kullanan warsa bana bilgi werebilir mi zewkli oluo mu?

sırf bi oyun için direksiyon almaa ,, eğer bütün araba yarışlarında kullancaksan güzel marka bişey al almışken logitech ,, microsoft hala satıyomu bilmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: breaking_benjamin
    18 WOS HAULİN bende war. tır oyunu. walla direksiyonla süper oynanır.

Aklıma 18 WOS Haulin' oynadığım günler geldi
    Gittik uzun marlboro aldık. Atlet'le oturduk direksiyon başına. Arkaya da Orhan Gencebay-Ahmet Kaya falan açtık. (amma kasmışım ha :P Gencebay ne be..)
    Ooof of, bitmez bu yollar deyip saatlerce direksiyon salladık.

Baya bi havasına girmiştim.
    Kamyonculuk zor meslekmiş, ona karar verdim. Bi de bir noktadan sonra monoton ve sıkıcıymış.
    Bir hafta dayanamadık. Kamyonu parkettik bir yere, kaçtık

• Arkadaşlar şu direksiyon nasıl:

Snopy AT-0366
    http://www.nekadar.com/21759.html

270 derece dönüş açısı var. Çift feedback destekliyor. Pedalları oldukça büyük. Kullanan ya da yakından gören var mı?
  • bence snopy alma ...
  • O zaman sağlam bi force feedback desteği veren, yani zeminin etkisini tam hissedebileceğim uygun fiyatlı bi direksiyon önerebilir misiniz?
  • uygun fiyata benim sattığım formula force ex var yenisi 120-130ytl civarında biraz daha çıkarsan momo var 160ytl civarında. İstersen benimkini yollayabilirim

http://www.sahibinden.com/satilik_formula_force_exWQQaXQQ9619629WQQpXQQdisplayitem?keyword=formula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkn_byrk -- 7 Temmuz 2008; 13:28:50 >
  • Logi tech in tüm serisi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuLz

Logi tech in tüm serisi ...

http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=94168&gID=301&menuID=3

Bu üründe force feedback tam olarak etkili mi? Yani yolu tam olarak hissedebiliyor muyuz? Direksiyon sertleşiyor mu?
    Bildiğim kadarıyla vibration feedback ile force feedback farklı şeyler?

Bir önceki linkte verdiğim snopy'nin 270derecelik dönüş açısı iyi değil mi?

Size 180 derece yetiyor mu? Şikayetiniz var mı?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.