Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: brkn_byrk

Arkadaşlar çok uygun fiyata direksiyon var bugün gördüm bakmadan geçmeyin.

http://www.programsepeti.org/index.php?do=catalog/product&pid=581

bu ne ya şakamı yuh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepe Kontes -- 6 Ağustos 2008; 13:06:04 >
  • GUZEL PAYLASIM

• bende sony direkson var ama hatırladığım kadarı ile çalışmıyordu :) pek kullanmamda
  • Bende,logitech MOMO var..
    ama tır oyunlarını oynuyorum..
    vitesi,debriyajlı falan..
  • bende snopy v 19h var lfs süper oluyor yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayloon

Arkadaşlar merhaba,GRID i direksiyonla oynayan varmı acaba?İzlenimlerini paylaşabilirmi bizimle...

Çok güzel direksyonu her kaldırdığımda üşenmeden bir daha kurasım geliyor birazdan yapacağım gibi...Logitech Momo...
  • arkadaşlar direksiyon her oyunda kendi kafasına göre çalışıyor logitech momo dan bahsediyrum.
    Gridi oynayamadım carbon oynanmıyor prostreet oynadım ama zaten oyun yramaz.armı gridi oynayabilen momo ile varsa valla hemen yardımını alalaım.
  • Evet arkadaşlar GRID i bi direksiyon ile deneyin iyice bi kullanın sonra yorum yapın ayarları anlatın,böööyle kuru kuru gitmesin lütfen.Daha oynamadıysanızda yükleyin oynayın ben başından kalkamadım oyun şahane hala oynuyorum(KLAVYE İLE).Hade bakem...Yoksa gidip alcam bi direksiyon ben anlatcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: sencers

arkadaşlar direksiyon her oyunda kendi kafasına göre çalışıyor logitech momo dan bahsediyrum.
    Gridi oynayamadım carbon oynanmıyor prostreet oynadım ama zaten oyun yramaz.armı gridi oynayabilen momo ile varsa valla hemen yardımını alalaım.

Direksyonla birlikte verilen cd'yi tak ve gerekli yüklemeleri yap(Driver gibi..).Bu arada direksyon herşeyiyle bilgisayara bağlı olsun.Ardından internetten gerekli driver güncellemesini yap.En son sürümü 04/04/2008...Ardından oyuna gir ve ayarlar kısmında kontroller vardır.Orada kendine göre yapacağın bütün ayarlar var.Grid Ayarlar ve modlar konsuunda ayarlarla ilgili bütün ayrıntılar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Orjinalden alıntı: sencers

arkadaşlar direksiyon her oyunda kendi kafasına göre çalışıyor logitech momo dan bahsediyrum.

Direksyonla birlikte verilen cd'yi tak ve gerekli yüklemeleri yap(Driver gibi..).Bu arada direksyon herşeyiyle bilgisayara bağlı olsun.Ardından internetten gerekli driver güncellemesini yap.En son sürümü 04/04/2008...Ardından oyuna gir ve ayarlar kısmında kontroller vardır.Orada kendine göre yapacağın bütün ayarlar var.Grid Ayarlar ve modlar konsuunda ayarlarla ilgili bütün ayrıntılar var.

Son driver'ı yükledim. İki ışıkta yanıyor ama tuş ayarlarında direksiyonu çevirmeme ve pedallara bir tepki vermiyor. NFS2 açıyorum; direksiyon hareketini ve pedalları yine tanımıyor araba geri vitese takıp gazlıyor. Ne yapmam gerek? koray-aykut@msn.com adresinden ulaşırsanız çok sevinirim. Bir heves aldım seti ama kullanamıyorum

• oyunun içinden direksiyon ayarlarını yaptınmı ?
  • Tuşların görevleri değişiyor ama pedal ve direksiyonun bir işlevi yok?
  • Grid için en iyi ayarlar: (Başka bir arkadaştan alıntı yaptım. Bende Logitech Vibration Feedback var, aşağıdaki ayarlarla kusursuz çalışıyor.)

quote:

Force Feedback için:

Force Strength 80%
    Force Weight 70%
    Effects Strength 60%

Advanced:

Steering Deadzone 5%
    Steering Saturation 100%
    Steering Linearity 0 (Bu 6 da olabilir isteyenler için)
    Acceleration Deadzone 5%
    Acceleration Saturation 95%
    Brake Pedal Deadzone 5%
    Brake Pedal Saturation 95%

• quote:

Orjinalden alıntı: Koray_Aykut

Tuşların görevleri değişiyor ama pedal ve direksiyonun bir işlevi yok?

Denetim masasından oyun kumandalarına gir direksiyon çalışıyormu bi bak bakalım
  • Görüyor makina.
  • ARKADAŞLAR BU ALETİ KULLANAN VARMI?VARSA TAVSİYESİNİ İSTİYORUM.
    AYRICA TAM OLARAK İSMİ,KODU FALAN LAZIM..TEŞEKKÜRLER.

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA
  • Logitech g25. Piyasadaki setlerin en iyisi $300+kdv civarı fiyatı.
  • Bu arada benim direksiyon yanıt vermeye başladı ama çok az. Ani tam sol yapıyorum az birşey dönüyor; bazen sağa dönüyor araç ama yanıt veriyor en azından. Pedallar da gene tık yok. Hem de oyun ayarlarında pedallara işlev verildiği halde. Acaba cihaz mı arızalıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.