Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Logitech Formula Force Ex Var Çok Rahat Özellikle Haulin Vb. Tır Oyunlarında Süper Titreşim Veriyor Çarpdığında Ama Diğer Oyunlarda Direksiyonu Biraz Çevirdiğinde Oyundaki Direksiyon Hareket Ediyor Kullanışlı Ve Güzel Herkese Tavsiye Ederim Saygılar...
  • Ben yıllardır hep direksiyonla oynarım yarış oyunlarını. Klavye ile ne zevki olacak ki? Sidewinder vardı teyze oğluna verdim, şimdi momo racing var. Richard Burns oynuyom ama ısınamadım, hala eziliyorum.

@koray_aykut hocam internetten son driver'ları yükle. Sonra programı var kendi, ayar çek orda. Bi de oyunda ayar çek. Çalışması lazım. Marka vermemişsin ama benimkinin aynısı sanırım senin direksiyon.
  • Logitech momo hocam set. Son driver yükledim. Kendi programın tuşları tamam görüyor ama pedallara dokununca tepki vermiyor. Oyunlarda da ayar çekiyorum pedallar oyunlarda da tepki vermiyor. Aldığım yer ile görüştüm geri yolladım daha alalı 7gün olmadı değişip gelecek. Salı elimde olur sanırım yenisi. Gene problem olursa vistayı kesin silerim; xp kurarım
  • vista ile ilgisi yok bence, bende vista var çalışıyo pedallar. Donanımsal bir sorun olabilir test ederken pedallar basmıyosa
  • Arkadaşlar GRID i Microsoft Sidewinder ile oynadım.Olmuyo beya...ayar mayar tutmuyo.Klavye ile aldığın kontrolü alamıyosun.Başında baya vakit geçirdim alışayım diye ama yok,en iyi şekilde ayar çekeyim dedim ama gene yok.Daha önceki araba oyunlarınıda direksiyon ile denedim bi eski NFS lerde(underground dan öncekiler) işe yarıyo adam gibi,bide tır oyunlarında.Yeni nesil hızlı yarış oyunlarında olmuyor.Bi kere tepki süresi fazla.Ha belki milisaniye kadar ama 300 le 500 le giderken fark ediyo.Direksiyon mekanizmaları değişmeli bence.Hepsinin içinde potans var ve akımı ayarlıyo ona göre direksiyon döndürdüğün kadar dönüyo,gaz bastığın kadar işliyo...ama yemiyo işte,olmuyo,kontrol edilmiyo

• bu dıreksıyonlar hakkında bı sorum var dıreksıyonu tam cevırsenızde az cevırsenızde donus mıktarı aynımı klavyede tusa basınca tam donuyor ya dıreksıyondada aynımı oyleyse bes para etmez almaya gerek yok ben ısterımkı gercek arbalardakı gıbı ne kadar cevırırsem o kadar donsun
  • Direksiyonu döndürdüğün kadar dönüyor.Zaten bu özellikte olmazsa direksiyon setlerinin anlamı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayloon

Arkadaşlar GRID i Microsoft Sidewinder ile oynadım.Olmuyo beya...ayar mayar tutmuyo.Klavye ile aldığın kontrolü alamıyosun.Başında baya vakit geçirdim alışayım diye ama yok,en iyi şekilde ayar çekeyim dedim ama gene yok.Daha önceki araba oyunlarınıda direksiyon ile denedim bi eski NFS lerde(underground dan öncekiler) işe yarıyo adam gibi,bide tır oyunlarında.Yeni nesil hızlı yarış oyunlarında olmuyor.Bi kere tepki süresi fazla.Ha belki milisaniye kadar ama 300 le 500 le giderken fark ediyo.Direksiyon mekanizmaları değişmeli bence.Hepsinin içinde potans var ve akımı ayarlıyo ona göre direksiyon döndürdüğün kadar dönüyo,gaz bastığın kadar işliyo...ama yemiyo işte,olmuyo,kontrol edilmiyo

bnde side winderle grid oynuorm MUHTEŞEM OLUOOO!! 9 yaşından beri side winderle king of the road oynuodm o oyunda bile accaip zewk alıodm grid zewkin doruklarına çıkarttı

• logitech direksiyonumun driverı kayboldu format attım okumuyo şu an nsl driverını bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
  • klawye daha ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.DarkDevil

klawye daha ii

Araba alırsan ona da klavye bağlat o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by.helix

logitech direksiyonumun driverı kayboldu format attım okumuyo şu an nsl driverını bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

http://www.logitech.com/index.cfm/441/320&cl=roeu,en

hocam modelini belirtmemişsin ama herhalde momo sistemine göre şıkları seç yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 27 Eylül 2008; 9:10:24 >
  • Benimde var fakat bende alışamadım senin gibi.
  • dıreksıyondan oynamanın tadı baska ama bır turlu alısamadım klavyeden oynadıgım gıbı tam kontrol saglanmıyo yıne en ıyısı klavye
  • Bende var çok güzel oynuyorum.
  • bende MOMO var.
    Bir arkadaşın dediği gibi arcade oyunlarda pek iyi kontrol olmuyor,
    ama simulation oyunlarda çok iyi.
    ben GRID de iyi sonuç alamadım. (bu arcade oluyor galiba)
    Bu arada MOMO'nun yazılımını tam anlayamadım;
    hem onun yazılımında ayarlar var, hem de oyunun içinde ayarlar var,
    bunların hangisi geçerli arkadaşlar?
    çünkü açacağınız oyuna göre kendisi algılayıp ayar değiştirebiliyor,
    bu nasıl bişi, kullanıyormusunuz?
    teşekkürler!
  • Bende hayırlısıyla şu pc yi yeniliyim bi momo almayı planlıyorum.Tabi içimde kanayan bi yara g25 var o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpeedTwelve

bende MOMO var.
    Bir arkadaşın dediği gibi arcade oyunlarda pek iyi kontrol olmuyor,
    ama simulation oyunlarda çok iyi.
    ben GRID de iyi sonuç alamadım. (bu arcade oluyor galiba)
    Bu arada MOMO'nun yazılımını tam anlayamadım;
    hem onun yazılımında ayarlar var, hem de oyunun içinde ayarlar var,
    bunların hangisi geçerli arkadaşlar?
    çünkü açacağınız oyuna göre kendisi algılayıp ayar değiştirebiliyor,
    bu nasıl bişi, kullanıyormusunuz?
    teşekkürler!

momonun kendi ayarları ile uğraşıp boş yere kafanı karıştırma.sadece oyun içinden ayarları yapman yeterli...

• bende 2 senedir momo var hiç sorun yoq
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.