Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontorland FT-093 modeli var bende. 59 liraya almıştım 2 sene önce. Ama şimdiki yarış oyunlarında verdiği performans çok kötü. Onu satıp daha iyi bir direksiyon seti alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

Orjinalden alıntı: SpeedTwelve

bende MOMO var.
    Bir arkadaşın dediği gibi arcade oyunlarda pek iyi kontrol olmuyor,
    ama simulation oyunlarda çok iyi.
    ben GRID de iyi sonuç alamadım. (bu arcade oluyor galiba)
    Bu arada MOMO'nun yazılımını tam anlayamadım;
    hem onun yazılımında ayarlar var, hem de oyunun içinde ayarlar var,
    bunların hangisi geçerli arkadaşlar?
    çünkü açacağınız oyuna göre kendisi algılayıp ayar değiştirebiliyor,
    bu nasıl bişi, kullanıyormusunuz?
    teşekkürler!

momonun kendi ayarları ile uğraşıp boş yere kafanı karıştırma.sadece oyun içinden ayarları yapman yeterli...

teşekkürler.

• bana acilen -----------Microsoft Sidewinder FF -------- driveri lazım arkadaşlar bildiğiniz link adresi varsa msn dende olur berkay_675@hotmail.com msn mutlaka ulaşın bana
  • Microsoft Sidewinder FF driver ı lazım acilen bulabilicem herhangi bir adres link varmı ??? yardımcı olun
  • BENDE DE SNOPY İN YENİ MODELİ VAR BENDE İLK ZAMNLARDA PEK ALIŞAMAMIŞTIM AMA ŞİMDİ KLAVYE İLE OYNAMAK Bİ İŞKENCEYMİŞ GİBİ GELİYOR YANİ O VİRAJLARI FALAN DİREKSİYONLA ALMAK HARİKA BİRŞEY BENCE DİREKSİYON BİR NİMET ARKADAŞLAR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: unreal675

Microsoft Sidewinder FF driver ı lazım acilen bulabilicem herhangi bir adres link varmı ??? yardımcı olun

onun linki yok. Sadece win98 driverını bulursun. Zaten xp otomatik görüyor.
  • G25 im war ama öss ye kdr kullanmıyıcam yatıor
  • Arkadaşlar;
    Snopy mx-v9 direksiyon seti aldım NF2 de el freni vıtesı ve pedalı kullanamıyorum bı ayar yapılması gerekmıs ama ben yapamadım bır turlu bılen varmı acaba

UFAK Kardesım basımın etını yedı kac gunden berı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALİ111 -- 18 Şubat 2009; 9:37:59 >
  • Bende momo aldım ama daha tam alışamadım.
  • Öncelikle herkese selamlar. Geçen sene neden yaptığımı bilmiyorum ama gidip Pacitech diye bir markanın direksiyonunu aldım 75 lira falan vermiştim sanırım. Hemen hemen aynı fiyata ve son derece güvenilir bir marka olan Logitech'in direksiyonu formula vibration ı sırf vites kolu yok diye almamıştım. Direksiyonun 1 ay geçmeden kalibrasyonu kaydı tabii. Düzeltemedim de. Öylece duruyor kenarda. Şimdi Logitech Formula Vibration almayı düşünüyorum ama Momo'dan aşağısını almamam yolunda ikazlar alıyorum. Formula Vibration çok kötü müdür? Demek istediğim, kalibrasyonu bozulmadan önce o Pacitech marka direksiyon ile bile çok zevk alıyordum ama Momo'dan aşağısına neden bu kadar karşı geliyorlar anlayamadım. Simulasyon oyunu tutkunuyum. F1 Challenge, Rfactor f1 mod, Live for Speed çok oynarım. Bu oyunlarda Formula Vibration ile gerekli tepkiyi alamaz mıyım? Eğer Momo alacak olursam ancak 2. el alabilirim ama 2. ellere de güvenemiyorum. Sizlere de bir danışayım dedim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılar...Gökhan...

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Öncelikle herkese selamlar. Geçen sene neden yaptığımı bilmiyorum ama gidip Pacitech diye bir markanın direksiyonunu aldım 75 lira falan vermiştim sanırım. Hemen hemen aynı fiyata ve son derece güvenilir bir marka olan Logitech'in direksiyonu formula vibration ı sırf vites kolu yok diye almamıştım. Direksiyonun 1 ay geçmeden kalibrasyonu kaydı tabii. Düzeltemedim de. Öylece duruyor kenarda. Şimdi Logitech Formula Vibration almayı düşünüyorum ama Momo'dan aşağısını almamam yolunda ikazlar alıyorum. Formula Vibration çok kötü müdür? Demek istediğim, kalibrasyonu bozulmadan önce o Pacitech marka direksiyon ile bile çok zevk alıyordum ama Momo'dan aşağısına neden bu kadar karşı geliyorlar anlayamadım. Simulasyon oyunu tutkunuyum. F1 Challenge, Rfactor f1 mod, Live for Speed çok oynarım. Bu oyunlarda Formula Vibration ile gerekli tepkiyi alamaz mıyım? Eğer Momo alacak olursam ancak 2. el alabilirim ama 2. ellere de güvenemiyorum. Sizlere de bir danışayım dedim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılar...Gökhan...

Hocam Formula Vibration kaliteli bir donanım değil bakma Logitech ürünü olduğuna.Bir kere FV de force feedback özelliği yok,sadece titreşim var diye biliyorum.Titreşim ile force feedback aynı şey değildir,titreşimde direksiyon sadece titrer ama force feedbackte dış etkenlere göre direksiyon sana gerçekçi bir tepki verir,mesela hızlanırken sertleşir,dönerken yumuşar (veya yumuşamaz sen ayar yapabiliyorsun,sert olmasu daha iyi,daha iyi hakimiyet sağlıyorsun,kollar kopuyor gerçi ),mesela bozuk yola veya şikan dışına çıktığında direksiyon o yöne doğru gitmek ister,araç kayarken kaydığı yöne doğru çevrilir yani kısaca dış etmenlerden oluşan etkiyi sana bizzat yansıtır.Alıştıktan sonra aracın verdiği tepkiye göre ne yapacağını da anlaman çok kolaylaşıyor.Force feedback gerçekçi bir sürüş için önemli bir etmendir tabii oynadığın oyunla da ilgilidir.Senin istediğin FV de bu özellikler yok diye biliyorum,varsa sorun yok ama ben sadece titreşim var diye biliyorum.Ayrıca Momo ürün kalitesi olarak FV den daha iyi gerçi pedalları dandik.Gtr2 topiğine bakarsan orada bununla ilgili birşeyler yazdık.Eğer simülasyon oyunları için direksiyon düşünüyorsan Momo dan aşağısına pek bakma derim Birde Formula Force Ex var,kullanalar memnun,Momo dan daha ucuza satılıyor,istersen ona bak.Eğer Momo alırsan Gtr2 ve rFactor topiklerine bak,Momo ayarları ile ilgili yazılar var,yararlı olur

• Bilgilendirici cevabın için çok teşekkür ederim. Sitelerde özelliklerde force feedback var yazdığını görünce sevinmiştim meğer sadece titreşimmiş. Oynadığım oyunda en üst düzey gerçekçilik isterim. En iyisi Momo almak anlaşılan. İkinci el ürünlere bakayım en iyisi. Tekrar teşekkürler.

Saygılar...Gökhan...
  • momo Racing Force Feedback var gayet memnunum kısmetse g25 bundan sonraki
  • merhabalar bende yeni bir direksiyon seti aldım. Snopy V19B..

İlk denemelerim yolda düzgün bir şekilde gittmek çok zor. direksiyonu kontrol etmek çok zor. Direksiyonu sağa ve ya sola kademeli döndüremiyorum her zaman tam dönüş alıyor. bu normal mi acaba. yoksa benden mi kaynaklanıyor. hafifçe sağa kırayım diyorum mümkün değil tamamen sağa dönüyor... lütfen yardım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: reşit63

merhabalar bende yeni bir direksiyon seti aldım. Snopy V19B..

İlk denemelerim yolda düzgün bir şekilde gittmek çok zor. direksiyonu kontrol etmek çok zor. Direksiyonu sağa ve ya sola kademeli döndüremiyorum her zaman tam dönüş alıyor. bu normal mi acaba. yoksa benden mi kaynaklanıyor. hafifçe sağa kırayım diyorum mümkün değil tamamen sağa dönüyor... lütfen yardım...

Direksiyonun sürücüsünü kurduktan sonra kalibrasyon ayarı yap,ayrıca oynadığın oyun içinden hassasiyet ayarlarını yap.Controls bölümünde olur genelde bu tip ayarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

quote:

Orjinalden alıntı: reşit63

merhabalar bende yeni bir direksiyon seti aldım. Snopy V19B..

Direksiyonun sürücüsünü kurduktan sonra kalibrasyon ayarı yap,ayrıca oynadığın oyun içinden hassasiyet ayarlarını yap.Controls bölümünde olur genelde bu tip ayarlar.

teşekkürler.. ilk fırsatta deneyip sonucu buraya yazarım...

• ARKADAŞLAR BNDEDE SNOPY VAR DRİVER DA VAR AMA UNDERGRAUN2 DE AYARLARI YAPILMIYOR
  • bende bir momo kullanıcısıyım. hiç bir sorun yok çok iyi bi alet.ama arcade oyun severler için direksiyon gereksiz. benim gibi simülasyon falan oynamayı seviyorsanız alın derim.
  • Arkadaşlar momo racing direksiyonum var fakat bir sorunum var.Oyuna girdiğim zaman sanki gaz pedalı basılıymış gibi araba kendi kendine gaza basılmış gibi duruyor. Fakat oyun kontrollerinden baktığımda her şey normal gözüküyor. Bana bi yardım edin...Yoksa kıracam direksiyonu
  • simülasyon oyularından tavsiye var mı arkadaşlar.. (direksiyonum Snopy V19B)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.