Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk gözüme takılan MOMO yu almaya karar vermişken G25 i gördüm hayran kaldım ama öğrenciyken onu almak zor derken driving force pro karşıma çıktı bu da çok güzel ama bunu alana kadar g25 almak daha mantıklı derken Microsoft Sidewinder'ı Kısmen almış bulunmaktayım.
    Gelişmelerle ve videolarla birlikte artık direksiyonu olanlar grubundayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

arkadaşlar bende Microsoft SideWinder direksion setim var ama Rice Driver Grid'e direksiyonu çalıştıramıyorum.

benim de elime geçti çok şükür.Evet oyunda direksiyon seçme yeri yok kontrollere gir tuşları değiştirmeye gelip normal değitirecekmiş gibi örneğin accelerate e gelip enterlayıp gaz pedalına basıyorsun.Brake 'e gelip fren e basıyorsun.Olmazsa yine yardımcı olurum acayip bir şekilde sardı bu direksiyon işi.CMR Dirt ü de silmiştim yükledim hemen artık başından kalkamayacağım sanırım karnım da acıktı ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: behlulnuman

İlk gözüme takılan MOMO yu almaya karar vermişken G25 i gördüm hayran kaldım ama öğrenciyken onu almak zor derken driving force pro karşıma çıktı bu da çok güzel ama bunu alana kadar g25 almak daha mantıklı derken Microsoft Sidewinder'ı Kısmen almış bulunmaktayım.
    Gelişmelerle ve videolarla birlikte artık direksiyonu olanlar grubundayım.

• arkadaşlar undercoverda direksiyonla oynayabilir miyiz?sonra boşa gitmesin paralar değil mi? modeli de minton mgc-340

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_1644_1124 -- 6 Haziran 2009; 12:30:34 >
  • omer arkadasım oynayabılırsın tabıkı ama emın ol kokpıt goruntusu olmayan oyunlarda gamepadle oynamak zevklı degıl (BENCE) !
  • ya bende aldım snopy V5H sadece undercoverda oynuyorum euro truck sim. de oynayamıyorum :( esas onun için almıştım ama naapalım bizde undercoverda takılıoz bakalım yarın öbür gün dirt veya tdu alcam inş.onlarda olur olmassa
  • Colin McRae Dirt de direksiyon kontrolü nedense çok yavaş.Ben direksiyonu hızlı bir şekilde sağ sol yapınca oyunda bu benim haraketimi 1 sn arkadan takip ediyor.Ve Dirt gibi bir oyunda 1 sn geç kalırsanız neler olacağını biliyoruz.Bu arada sistemin yetersizliğiyle ilgili değil, oyunu yüksek FPS değerlerinde oynuyorum.Sürücü biraz uyuşuk galiba iki saatte bir tam tur çevirdiğine göre direksiyonu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: behlulnuman

Colin McRae Dirt de direksiyon kontrolü nedense çok yavaş.Ben direksiyonu hızlı bir şekilde sağ sol yapınca oyunda bu benim haraketimi 1 sn arkadan takip ediyor.Ve Dirt gibi bir oyunda 1 sn geç kalırsanız neler olacağını biliyoruz.Bu arada sistemin yetersizliğiyle ilgili değil, oyunu yüksek FPS değerlerinde oynuyorum.Sürücü biraz uyuşuk galiba iki saatte bir tam tur çevirdiğine göre direksiyonu.

Onun ayarı olması lazım çünkü analog degil de digital sistemde oynayanlar tusa tek basışta direksiyon 90 derece dönmesin yavas dönsün diye ayar koyuyorlar.Optionsda kontrollere bak biraz steering rate diye yazması lazım.Yoksa o ayarları yaptıgın halde mi böyle?

• Oynamadığım ayar kalmadı.Pes ettim oyunu bir kenara bıraktım.Richard Burns Rally onun yerine geçti.
  • arkadaşlar bende logitech formula force ex var euro truck oynuyorum ama direksiyonda sertik ve sanki çevirince bişeye takılıp çıkarmış gibi bi his veriyor neden acaba
  • momo yu tavsiye ederim arkadaşlar buyrun linkide burda .

http://forum.donanimhaber.com/m_32633753/mpage_1/key_//tm.htm#32633753
  • arkadaşlar ben dirt adlı oyunu aldım kontrol ayarlarını yaptım ama gaz pedalına basınca hareketlenmiyor ne yapmalıyım bi yardım edermisiniz?
  • arkadaşlar bende logitech fomula force var oyuna girip, menüye dönüp ardından yeniden girdiğimde direksiyonu milim oynatınc hani başlarda tuşları denerken araba çalışma titreşimi varya aynısı gibi bir titreşim oluyor sağ sol yaparak ama tutmassan hiç durmuyor garantiye gönderdim birşey yok diye geri gönderdiler ne yapacağım lütfen yardım edin!!!

• Bende de kontorland direksiyon var süperr öyleki yarıya kadar tepki yok sonrada full tur atıyor harika yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkito
    quote:

Orjinalden alıntı: sercan ömrüuzun
    bende logitech g25 var bence en mukemmel dıreksıyon setı gercı bence degıl bu zaten bılınen bırsey :) hersey celık aksamdan yapılmıs dıreksıyonu ve vutes topuzu derı kaplı vıtes , debrıyaj gaz fren 900 dere 2.5 tur donebılen bır dıreksıyon , ıster 1 dugmeyle duz 6.1 gerı vıtes olarak kullan ıster triptironık yap bır dokunusla vıtes degıs ıster dıreksıyonun arkasındakı celık f1 vıtes aksamından vıtes degıs. En buyuk ozellıklerınden bırtanesı ıse tıtreme gıbı sacma bır ozellık yok gercek araba gıbı arac kaydıgında dıreksıyon bosalıyor tastan gecınce donuyor yolun zemınıne gore dıreksıyon cok sert tepkıler gelıyor dıreksıyonu tutmakta zorlanıyorsunuz bır çakıl tasının ustunden gecsenız hıssedıyorsunu toprak zemın asvalat ruzgara karsı gıderken ıster ayarla dıreksıyon toplasın ıster ayarla toplamasın bıraktıgın yerde kalsın. herseyı dusunmusler ıcınde 2 tane motor var bunları gerceklestıren . herkese tavsıye ederım cok memnunum cok saglam. ben 700 tl ye almıstım bugun kadıkoyde sordum 550 tl ye dusmus... NOT bu saydıgım ozellıklerı bu dıreksıyona en ıyı yansıtabılecek oyun ıse TEST DRİVE UNLİMİTED helede orjınalı varsa elınızde onlıne arkadaslarınızla kapısmak tadından yenmez ;) ıyı oyunlar...

Dostum güzel saymışsında ben araba kullanmayı öğrendim öğreneli G25 rafta duruyor.Nedense artık hiç oynayasım yok.Oynayanlarada şaşıyom biraz...
    Bütün gün araba tepesinde geziyorum ama akşam olup iş çıkışında eve gidipde momo'nun başına geçip Grid'de le-mans yapmayı iple çekiyorum Seninki de ilginç tabi, ayrı şeyler bunlar, trafiği oyunla karşılaştırmamak gerek, mazallah...

Bir de şu drift olayının inceliklerini bir kavrasam tadından yenmeyecek

• arkadaşlar logitech momo racing almayı düşünüyorum en ucuz nerde bulabilirm?
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih81

arkadaşlar logitech momo racing almayı düşünüyorum en ucuz nerde bulabilirm?
    iyi forumlar
    Gittigdyr ve sahi.binden 'i bir gez derim ben. Sıfır almanın bir mantığı yok bu aleti, oldukça sağlam ve temiz ellerde çok kullanılmamış bir 2.el işini görür emin ol. Geçenlerde bakmıştım öylesine, sanırım 90TL 'ye vardı. Satıcısıyla bir görüş, güvenirsen al derim..
  • arkadaşlar bnde logitech momo almayı düşünüyordum. geçen gün test etme fırsatım oldu. ama sanki direksiyon zor dönüyo gibi. bu ayarlanabilir bişey mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SZKR

quote:

Orijinalden alıntı: melih81

arkadaşlar logitech momo racing almayı düşünüyorum en ucuz nerde bulabilirm?
    iyi forumlar
    Gittigdyr ve sahi.binden 'i bir gez derim ben. Sıfır almanın bir mantığı yok bu aleti, oldukça sağlam ve temiz ellerde çok kullanılmamış bir 2.el işini görür emin ol. Geçenlerde bakmıştım öylesine, sanırım 90TL 'ye vardı. Satıcısıyla bir görüş, güvenirsen al derim..

sağolasın kardeşim de nasıl güvenebilirm ki? ya adam direksiyona zarar verdiyse, durduk yere sağa sola çekiyorsa? bu nedenler yüzünden 2. ele güvenemiyorm. 0 olarak alabileceğim en ucuz yer neresidir?

• bende momo almayi dusunuyodum fakat baktim ki Logitech Driving Force GT'nin G25'ten tek eksigi debriyaj pedali ve vites kanallari. Fiyati momo ile kiyasladigimda DFGT'nin daha ucuz oldugunu gordum. Memnunum tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.