Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scansoz

bende momo almayi dusunuyodum fakat baktim ki Logitech Driving Force GT'nin G25'ten tek eksigi debriyaj pedali ve vites kanallari. Fiyati momo ile kiyasladigimda DFGT'nin daha ucuz oldugunu gordum. Memnunum tavsiye ederim.

kardeş GT mi aldın?
    nereden kaça geldi?

bende epeydir araştırıyorum ama MOMO demiş bazıları... dönüş açısının kısıtlı olması gerçekçiliği azaltır ve sıkıcı hale getirir diye düşündüm ve vazgeçtim...
    şu linkte GT var en uygun burayı buldum daha ucuza alabileceğim yer varmı? (PC de kullanacağım umarım sorun olmaz..)

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=16821187038

• quote:

Orijinalden alıntı: melih81

arkadaşlar logitech momo racing almayı düşünüyorum en ucuz nerde bulabilirm?
    iyi forumlar

aynı paraya çok daha iyisi varken MOMO ya 200+ tl ödeme arkadaşım pişman olursun...

sıfır Driving Force GT al...bende alacağım en kısa zamanda...

farkı çok : Momoda direksiyonu tam bir tur bile dönderemiyorsun... böyle gerçekçilik olmaz..ve bir süre sonra çok sıkıcı hal alır..
    ama GT de 2.5 tur dönebiliyorki tam bir direksiyon kullanmış oluyorsun...

EDİT: MOMO ile GT nin fiyatları aynı böyle saçmalık olmaz..momo 110 civarı olsa tamam ama müthiş bir aldatmaca var burda..aldanmayın..
    gerçi GT konsol için deniyor ama logitech sitesindeki driver sayesinde pcde sorunsuz çalışıyormuş...(bağlantısı USB zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 15 Ağustos 2009; 23:19:20 >

• Ben asagidaki linkten aldim PC'de kullaniyorum herhangi bi sorun yok logitech'in sitesinde guncel driver'i mevcut konsol icin dedigine bakmayin.

http://www.exa.com.tr/logitech/oyun_kollari/logitech_driving-366-6943.html

Not: butun sitelerde direksiyon capi 33cm yaziyo asli 28cm'dir (G25 ile ayni) bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 16 Ağustos 2009; 2:34:28 >
  • Merhaba arkadaşlar bende bir set almak istiyorum nfs ve onun turevleri oyunlar oynıycam 200 300 ytl arasi birşeye kadar çıkabilirim ama direksiyonu titreşimli filan olsun ole boşa dönmesin güzel bişi lsun istiyorum vitesmiş el freniymiş olmasına gerek yok olsada farketmezz kullanmış bi arkadaş kesinlikle önerebilirim derse hiç düşünmeden alırım gerçekci olsun bi yere varptımmı korkucak kadar gerçeci olsun istiyorum istanbuldayım bulabilceğim bi yerde söylerse allah razı olsun bile derim:D

200 300 aralıgında olması gerekmiyor ii olsunda ucuz olsada olur ama pahalı olmaz:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burcu_Purcu -- 17 Ağustos 2009; 15:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burcu_Purcu

Merhaba arkadaşlar bende bir set almak istiyorum nfs ve onun turevleri oyunlar oynıycam 200 300 ytl arasi birşeye kadar çıkabilirim ama direksiyonu titreşimli filan olsun ole boşa dönmesin güzel bişi lsun istiyorum vitesmiş el freniymiş olmasına gerek yok olsada farketmezz kullanmış bi arkadaş kesinlikle önerebilirim derse hiç düşünmeden alırım gerçekci olsun bi yere varptımmı korkucak kadar gerçeci olsun istiyorum istanbuldayım bulabilceğim bi yerde söylerse allah razı olsun bile derim:D

200 300 aralıgında olması gerekmiyor ii olsunda ucuz olsada olur ama pahalı olmaz:D

üstteki iki mesajıma bak kardeş...
    bende alacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

farkı çok : Momoda direksiyonu tam bir tur bile dönderemiyorsun... böyle gerçekçilik olmaz..ve bir süre sonra çok sıkıcı hal alır..

youtubeden bir kaç yarış videosu seyret bakalım araçların direksiyonları 2,5 turmu yoksa 240' ilemi dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: solaytekin

quote:

youtubeden bir kaç yarış videosu seyret bakalım araçların direksiyonları 2,5 turmu yoksa 240' ilemi dönüyor

dedigin gibi cogu yaris oyununda 200-240° yeterli oluyor ama kamyon simulasyonu v.b. simulasyonlar icin 900° ihtiyac duyabiliyosun.

@Burcu_Purcu;
    ustte verdigim linkten veya yerine gidip alabilirsin Kadıköy yazıcıoğlu işhanının yanında yeri.

• quote:

Orijinalden alıntı: solaytekin

quote:

bu kadar çok ifade eklemenin anlamı ne arkadaşım..abartma fazla...yazılar yetersizmi geliyor??
    2.5 tur direksiyon kullandıysan kıyas yapabilirsin kamyon simlerinde bu fark çok bariz olmalı...kullanmadıysan video seyretmeyle anlayamazsın zaten..
    sadece araba yarışı için değil profesyonel amaçlı simülatörlerde kullanmayı düşünerek yazdım açıklamayı.
    sonuçta ikisi de aynı paraya satılıyorsa GT almak daha mantıklı..çünkü fiyat/performans lideri...

• Driving Force Gt ile G25 arasında sadece vites farkı olduğu söyleniyor işlevsel olarak yapı olarak değil(çelik ve deri olayı) ama fiyat farkı nedense 400tl!
  • arkadaşımın doğum günü hediyesi

http://www.jwin.com.tr/pinfo.asp?pid=3

biraz dandik birşey. ama sağolsun düşünmesi yeter zaten vites kolu falan yok. pedal ve direksiyon var sadece. hassasiyeti kötü . misal yaklaşık 8 derece falan sağa sola döndürdükten sonra algılamaya başlıyor direksiyonu. ne yaptıysam arttıramadım ordaki hassasiyeti. aynı şekilde gaz pedalı da öyle. ve direksiyon iyi bi şekilde durmuyor. ani dönüşlerde bağlantı kısmından hafifçe hareket ediyor. ama öyle büyük bi sorun değil. bu problemlere rağmen zevkli oluyormuş cidden ben bu kadar olduunu bilmiyordum .elimde most wanted oyunu vardı. onu deneme imkanım oldu sadece. ilk başta zorlanmama rağmen gayet iyi alıştım.normalde araba kullanan biriyim. ve nedense zerre kadar araba hissiyatı alamadım. ha zevkli oluyor mu oluyor.ama ne bileyim. simulasyon derecesinde değil bence. çok daha kaliteli olanları bilemicem ne kadar yaklaştıklarını . most wanted biraz çocukça. böyle tam sürüş keyfi olsun istiyorum. uzun yollara çıkayım diyorum. şu direksiyonun zevkini alim diyorum. neler önersiniz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

arkadaşımın doğum günü hediyesi

http://www.jwin.com.tr/pinfo.asp?pid=3

biraz dandik birşey. ama sağolsun düşünmesi yeter zaten vites kolu falan yok. pedal ve direksiyon var sadece. hassasiyeti kötü . misal yaklaşık 8 derece falan sağa sola döndürdükten sonra algılamaya başlıyor direksiyonu. ne yaptıysam arttıramadım ordaki hassasiyeti. aynı şekilde gaz pedalı da öyle. ve direksiyon iyi bi şekilde durmuyor. ani dönüşlerde bağlantı kısmından hafifçe hareket ediyor. ama öyle büyük bi sorun değil. bu problemlere rağmen zevkli oluyormuş cidden ben bu kadar olduunu bilmiyordum .elimde most wanted oyunu vardı. onu deneme imkanım oldu sadece. ilk başta zorlanmama rağmen gayet iyi alıştım.normalde araba kullanan biriyim. ve nedense zerre kadar araba hissiyatı alamadım. ha zevkli oluyor mu oluyor.ama ne bileyim. simulasyon derecesinde değil bence. çok daha kaliteli olanları bilemicem ne kadar yaklaştıklarını . most wanted biraz çocukça. böyle tam sürüş keyfi olsun istiyorum. uzun yollara çıkayım diyorum. şu direksiyonun zevkini alim diyorum. neler önersiniz acaba ?

Uzun uzun araç kullanmak isterim dersen Euro Truck Simulator ve bunun tarzı Tır simulasyonları var.Madem mostwanted biraz çocukça dedin bana sorarsan senin ihtiyacın

1 adet rahat koltuk
    Direksiyon seti Mümkünse g25 olmazsa Driving Force Pro olmadı Momo
    Son olarak ihtiyacın GTR 2. Buradan 24 saat yarışlarını açıyorsun ilk olarak 1-2 saat ten başla sonra bırakamazsın zaten.Yanına yiyecek içecek falan alırsan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 5 Eylül 2009; 16:44:27 >

• slm bana 100tlye kadar olan iyi bir direksiyon seti önerebilir misiniz ps2 uyumlulugu olursa iyi olur şimdiden teşekkurler
  • codemasters in oyunları direksiyona uymuyor du :D nedense sistemi yeniledikten sonra deadzone ları ayarlarladım grid falan ayet güzel ama rfactor kadar değil :D rfactor edinin bide fsone 08 indirin sonra uçun :D tyka da yarışıyorum gerçekten zevkli :D momo gayet iyi donuyor profiler den ayarlamnaız lazım
  • arkdaşlar SNOPY V5H bende bu direksiyon var Need For Speed Shift te nasıl kullanırım biri bana yardım etsın mümkünse özen mesajla ok buraya yazsanız olur yeterki bir yol ....:D
  • Logitech Momo direksiyon var.NFS'de denedim çalışıyor ama yavaş döndürüyorum gidiyo bariyerlere giriyo araba hızlı döndürüyorum 360 derece dönüyo ne iş anlamadım
  • Bende de " Snopy V5H USB PRO " var. Bende alışamadım gitti. Zerre kadar dokunsam araba dönüor hemen kayıyor düzeltemiyorum arabaları. Ayarlardan sensilivity arttırdm. Yine alışamadım gitti

Varmı " Snopy V5H USB PRO " su olan?
  • Arkadaşlar bu Logitech Driving Force'un kablosuz olanı var Wireles modeli acaba bu da GT modeli gibi PC'de çalışır mı? Bir de kablosuz olduğu için bir sorun çıkar mı? (Logitech bile olsa insan güvenemiyor )

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-941-000038-driving-force-wireless-ps3-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=40046
  • ürün linki:
    http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_3/wheels/devices/4565&cl=roeu,en

USB bağlantılı diyor ancak driver bölümünde herhangi bir download bilgisi yok...kullanan birisi varsa öğrenmek lazım aksi takdirde pcde sorun çıkarabilir..
    ayrıca fren-gaz pedal seti yok..sabitleme sorunu da yaşanabilir..
    ben 1-2 ay önce GT modeli aldım..sitesinden 5.0.4 driveri ile sorunsuz çalışıyor pc de..
    kesinlikle tavsiyem budur alacaklara...
  • selam arkadaşlar

Şu aralar direksiyona merak sardım. Zaman buldukça GRID oynuyorum. Şöyle 50-60-70-hadi 90 Tl civarı beni üzmeyecek direksiyon almayı düşünüyorum.Direksiyon ve pedal tepkilerini ayarlayabileyim... Ne almalıyım ne tavsiye edersiniz?
  • Beyler bir arkadaşım araba sürmeyi PCde direksiyonla oyun oynayarak öğrenip öğrenemeyeceğini soruyor.Onun DH Üyeliği yok o yüzden ben yazdım.Konu linkini attım takip edecek
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.