Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: portakal

Arkadaşlar bugün MOMO aldım ve DIRT-2'de binbir hevesle oynamaya başladım ama sanki tepkileri klavyeye göre daha geç veriyor.Hayal kırıklığı yaşadım.İade etmeyi düşünüyorum.Acaba ince bir ayarı falan var mıdır?Veya bu MOMO'yu iade edip "Driving force EX veya GT" ya da "formula" modellerinden birini mi alsam? Dediğim gibi tepkiler daha geç klavyeye nazaran.Yoksa bana mı öyle geliyor?

Ayarı var oyunun içerisinde.
  • bende 1 yıldır sinowa marka direksyon var ama hiç kulanamadım driverini kaybettim... pfff ne olur drivesi olan bana msj atsın yada msn aşağıda ne olur diyorum ptt yolu ile kargo yolu ile yollasın parasını verecem ne olur daha hiç kulanamadım acil lazım...facebook da yazıom ordanda ekleye bilirsiniz acil lazım cok acill

atilgan-sabir @ hotmail . c o m boşluk ları silin

atılgan sabır 2 tane var ikiside benim acill lazımm
  • raching wheel ne olur acil mutlaka 2 face yide bide msn yi ekleyin acillllllllllllllllllllllllllllllllll...
  • portakal arkadaşım sistemin zayıf geliyorsa ondanda olabilir
  • Snopy MX V9 var.Süper bir şey şu direksiyon 20 liraya almıştım bir arkadaştan işimi görüyor. :)
  • Logitech momo kullanıyorum TDU için almıştım ama dirt 2 de daha güzel tepkiler verdiğini gördüm. klavyede hiç oynamadım dirt 2 yi o yüzden ilk günden beri direksiyonla oynuyorum %95 e geldim ve hiç yarış kaybetmedim daha :) bütün ayarlar defauld şeklinde oynuyorum be inanılmaz zevk veriyor.
  • selam arkadaşlar yarın elime bi Snopy V5H USB Pro Direksiyon seti gelicekte windows 7 64 bit kullanıyorum acaba çalışırmı lütfen acill şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

arkadaşlar direksiyon alacağım LOGİTECH momo ile driving force arasında kararsız kaldım.. F1 oyunları oynamak için lazım

LOGİTECH DRIVING FORCE GT direksiyon seti pc ile uyumlumu bi sorun çıkar mı ps3 için yazıyor ama ... ( Windows XP SP3 kullanıyorum )

Rahatlıkla oynarsın.Gerekli driverlari indirdikten sonra her türlü yarış oyununu oynayabilirsin...
  • selam SONY_55 dostum elimde bir snopy at-363 direksiyon var windows 7 64 bit kullanıyorum ama taktığımda usb hata veriyor nasıl çözebilirim bunu bide snopy v5h usb pro direksiyon var oda windows 7 64 bit de çalışırmı yanıtını bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Døn Juan

Logitech momo kullanıyorum TDU için almıştım ama dirt 2 de daha güzel tepkiler verdiğini gördüm. klavyede hiç oynamadım dirt 2 yi o yüzden ilk günden beri direksiyonla oynuyorum %95 e geldim ve hiç yarış kaybetmedim daha :) bütün ayarlar defauld şeklinde oynuyorum be inanılmaz zevk veriyor.

evet momo cm serısınde harıkalar yaratıyor
  • Ya arkadaşlar bende momo aldım ucuzluktan ama daha hiç kullanamadım. Bi ara bi kurayım dedim oyunlarda ayarlayana kadar gerçekten çıldırdım. Bu momo^'yu oyunlarda kullanabilmek için bi ince yol felan bir şey var mı yaa. Püf noktaları nelerdir?
  • usb yi bağlayıp sabitlersin oyununa girip ayarlardan steering left right falan ayarlarsın viteside ayarladınmı daha ne nesi zor :D tabi hangi oyunda oynuyosun o onemli rfactor gtr lfs netkar iracing falan değil sanırım
  • Arkadaşalr vatanda bugüne özel df gt nerdeyse yarı fiyatına.Kaçırmayın derim bu fırsatı..
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-941-000021-driving-force-gt-ps3-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=40045
  • Arkadaşlar geçen gün vatan'dan Logitech Driving Force GT direksiyon aldım..Oyun içinde zorlanıyorum sertlik ve dönüş açısından...Direksiyonu 900 Derece açıyla oynuyorum buna göre acaba bu direksiyona sahip biri NFS Shift,CM Dirt 2 ve Grid oyunlarının oyun içi ve direksiyonun oyun dışındaki kendi ayarlarını resim olarak paylaşabilirmi?
  • bende şu an direksiyon olarak Snopy MX-V19 var.pc ve ps2 uyumlu.pc de vs ps2 de destekleyen her oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum bu direksiyonlar bile çok zevk alıyorum.g25 veya g27'ye geçsem evden çıkmam herhalde.

bu arada bence arcade oyunlarda direksiyon kullanılmaz düşüncesindeyim.örneğin nfs most wantedda direksiyon hiç zevk vermez.ama bir simulasyonda(gtr,lfs vs vs) çok çok keyif alıyorum
  • Arkadaşlar Logitech Momo kullanıyorum şu aralar sim sevdası oluşmaya başladı Race 07 üstüne Gtr Evo kurulu içine F1 2007 Mod falan attım. Oyuna giriyorum herşey iyi hoş fakat FFB yeterli seviyede gibi görünmüyor hatta şöyle söyleyeyim çok saçma sapan tepkiler alıyorum yol hissi yok ve direksiyon düz durmuyor nedense ya sağa ya sola mutlaka bir kayma yapıyor. Sadece Race07 kurulu iken fena değildi fakat sonradan kontroller iyice hissizleşti diyebilirim. Dirt2 yi ağzımın suyu aka aka oynadım Nfs: Shift desek tatminkardı yine TDU ikisinden kalır yanı yok. Ama Gtr Evo yol dışına çıkmalarda, apex çizgisinin üzerinde herhangi bir tepki almıyorum zaten. Sorun ne olabilir yada başka bir oyun önerebilir misiniz? (Oyun ayarlarından FFB yi kurcaladım iyice sapıttı. Momo nun güncel driver i kurulu. Oyuna hiç yama yapmadım.)
  • hektorSTK arkadaşım (forcefeedback reverse) seçeneği ile normal halina getirebilirsin
  • Logitech Driving Force GT kullanıyorum..Önceden sorun yoktu fakat bugün bilgisayarı açtığımda direksiyonun çok az sola dönük olduğunu fark ettim, normalde hep düz duruyordu oyuna girmeden ve oyun dışında direksiyonu çevirmeme izin vermiyor zaten..Dolayısıyla şu anda direksiyon sola hafif çevirik şekilde duruyor ve bunu sanki orta eksenden başlıyormuş gibi algılıyor.Bunu tekrar düz eksene nasıl getirebilirim? Ayarlarda bununla ilgili birşey göremedim..Yani oyun kumandalarından özellikler diyip direksiyonun ayarlarına girdiğimde "Steering Wheel Movement" deki gösterdiği eksen düz tam ortayı gösteriyor fakat direksiyon bi 10-15 derece açı ile sola doğru dönük duruyor şu anda Lütfen bilen biri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim

• Adaptörü çıkarıp tak , eski haline gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 27 Nisan 2010; 4:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Adaptörü çıkarıp tak , eski haline gelir.

Adaptörü zaten geceleri çıkartıyorum her bilgisayarı açtığımda tekrar takıyorum, yani adaptör taktiğide işe yaramadı? Başka ne yapmam gerek bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.