Bende TRUST GM-3200 var da vibration feedback var force değil. Hiç bir oyunda oyuna senkronizeli titrediğini görmedim. Vibration Feedback PS2 için mi, bilgisayar oyunu var mı? Bilenler oyun tavsiyesi yaparsa sevinirim.
Arkadaşlar bende ise dreksıyonu yarım tur cevırdıkten sonra kontrol etmeye başlıyor.Yanı sağa yarım tur sola yarım tur boşluk var.Dreksıyonum g25.Hiçbir oyunda sorun yaşamadım.Ama bu shıftı sırm e36 m3 için ldım 1 senedır oynayamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
Ben küçükken abim almıştı.Hala sapasağlam
Bendede aynısından var. Yıllar önce almıştım. hala kullanıyorum. Çok sağlam bir yapısı var.
quote:
Orijinalden alıntı: Tears of ice
Logitech Driving Force GT kullanıyorum..Önceden sorun yoktu fakat bugün bilgisayarı açtığımda direksiyonun çok az sola dönük olduğunu fark ettim, normalde hep düz duruyordu oyuna girmeden ve oyun dışında direksiyonu çevirmeme izin vermiyor zaten..Dolayısıyla şu anda direksiyon sola hafif çevirik şekilde duruyor ve bunu sanki orta eksenden başlıyormuş gibi algılıyor.Bunu tekrar düz eksene nasıl getirebilirim? Ayarlarda bununla ilgili birşey göremedim..Yani oyun kumandalarından özellikler diyip direksiyonun ayarlarına girdiğimde "Steering Wheel Movement" deki gösterdiği eksen düz tam ortayı gösteriyor fakat direksiyon bi 10-15 derece açı ile sola doğru dönük duruyor şu anda Lütfen bilen biri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim
aynı sorun bende'de var çözümü varmıdır acaba ?_
quote:
Orijinalden alıntı: canpinar
quote:
Logitech Driving Force GT kullanıyorum..Önceden sorun yoktu fakat bugün bilgisayarı açtığımda direksiyonun çok az sola dönük olduğunu fark ettim, normalde hep düz duruyordu oyuna girmeden ve oyun dışında direksiyonu çevirmeme izin vermiyor zaten..Dolayısıyla şu anda direksiyon sola hafif çevirik şekilde duruyor ve bunu sanki orta eksenden başlıyormuş gibi algılıyor.Bunu tekrar düz eksene nasıl getirebilirim? Ayarlarda bununla ilgili birşey göremedim..Yani oyun kumandalarından özellikler diyip direksiyonun ayarlarına girdiğimde "Steering Wheel Movement" deki gösterdiği eksen düz tam ortayı gösteriyor fakat direksiyon bi 10-15 derece açı ile sola doğru dönük duruyor şu anda Lütfen bilen biri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim
Beyler bu, diresiyon o pozisyondayken bilgisayarın kapanması veya elektrikğin gitmesi vs gibi durumlarda oluyo heralde. Bende de bikaç kere oldu..
Direksiyon çalışmıyor haldeyken usb kablosunu çekin direksiyonun konumunu ayarlayı usb kablosunu takın sonra zaten 2.5 tur test edince düz halini alıyo. Ben bu şekilde düzelttim.
quote:
Orijinalden alıntı: Dopamin.
quote:
quote:
Beyler bu, diresiyon o pozisyondayken bilgisayarın kapanması veya elektrikğin gitmesi vs gibi durumlarda oluyo heralde. Bende de bikaç kere oldu..
Direksiyon çalışmıyor haldeyken usb kablosunu çekin direksiyonun konumunu ayarlayı usb kablosunu takın sonra zaten 2.5 tur test edince düz halini alıyo. Ben bu şekilde düzelttim.
Evet oldu teşekkür ediyorum
arkadaşlar dfgt aldığım için momoyu satıyorum. bilgilerinize...
arkadaşlar bende snopy diye bir direksiyon kolu var underground1 underground2 moswanted 'dede oynanıyo hemde manyak oynanıyo nieki siz alışamadınız ben daha yeni aldım hemen alıştım direksiyon koluyla oynamak ayrı bişeyvallaha
quote:
Evet oldu teşekkür ediyorum
Rica ederim..
klavye daha kolay oluyor bence zorlamayın kendinizi direksiyonla
arkadaslar öncelikle iyi aksamlar .Ben dün snopy mx-v19 model bir direksiyon aldım eve geldm hemen heycanla kurup gta sanandreas da denemek istedim fakat ne elfireni calsdı nede gaz fren dreksiyon calısıyor gayet iyi ayarlardan bakdıgımda butun tuslar calısır gozukuyor oyuna giriyorum gaz ve fren pedallarıyla kamera acısını degistiribiliyorum dreksiyonun ustundeki 2 tusuyla ileri gidiyor 3 tusuylada fren ve geri gitme islemini yapıyor ayrıca vitesi yukarı dogru ittirdigimdede araba ileri gidiyor gaz pedalı ile adam yürüyor fakat arabaya bindiginde sadece kamera acısını degistirmede ise yarıyor söyledigim gibi ne olur yardım edin çıldırmak üzereyim ayarlarını resimli bir sekilde anlatsanz msn vs de verebilirim yeterki bi çözüme kavusturun ayrıca dreksiyonu 18 wos haulin dede denedim bilindigi gibi tır oyunu fakat orada hicbiri işlemiyor bütün tusların saglam olduguna garanti vereblrm sadece test ettigimde butun hepsi calısır gözüküyor fakat oyunda pedallar calısmıyor lütfen yardım edin :(
quote:
Orijinalden alıntı: Lee-on!
bende de var casper twin turbo var el freni vites fln herşeyi var çok kullanışlı ben onnla drift fln çok iyi yapıorm kullanımı kolay ve rahat sadece pc'ye bağlamaya üşeniyorum
Aynen ya....!
quote:
Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
Arkadaşlar bnde milattan kalma Microsoft Sidewinder direksiyon su zamana kadar tık demedi valla.fakat uzerindeki force ışığı hep yanıp sonuyor ve force feedback ozelliği devreye girmiyor.ilk taktığımda çalışıyordu daha sonradan ışık yanıp sonmeye başladı ve force feedback çalışmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpergs1 -- 26 Ağustos 2010; 1:16:55 >
bende de direksiyon vardı. NFS oynamıştım ama klavyeden zevkli değil bnce
Merhaba arkadaslar dıreksıyon setı aldım Red lightning wheel SL-6681 foot Pedals speed lınk araba yarısı yapmak ıcın fakat bılgısayara otomatık olarak yuklu win7 oldugu ıcın calısıyorda herhangı bı sorunda yok ama oyunlarda kullanamıyorum "18 Wheels of Steel Haulin" tır oyununu dıreksıyon setıyle oynayamıyorum bı secenekmı var yoksa ayarmı neden acaba bu konuda benı bılgılendırırsenız cok sevınırım sımdıden herkeze tesekkurler.. hayırlı sahurlar..
quote:
Orijinalden alıntı: quRonii61 Merhaba arkadaslar dıreksıyon setı aldım Red lightning wheel SL-6681 foot Pedals speed lınk araba yarısı yapmak ıcın fakat bılgısayara otomatık olarak yuklu win7 oldugu ıcın calısıyorda herhangı bı sorunda yok ama oyunlarda kullanamıyorum "18 Wheels of Steel Haulin" tır oyununu dıreksıyon setıyle oynayamıyorum bı secenekmı var yoksa ayarmı neden acaba bu konuda benı bılgılendırırsenız cok sevınırım sımdıden herkeze tesekkurler.. hayırlı sahurlar..
her oyunda kullanamazsin
Ufak bi HORT yapalım
İncelemelerim sonucunda bende logitech momo satın aldım. ilk izlenimlerim güzel fakat sanırım oyundan oyuna direksiyon hassasiyeti değişiyor.
Dirt 2 oynarken direksiyon çok güzel ve hassas, en ufak bir hareketi algılıyor fakat NFS hot pursuit (2010) oyununda direksiyonda boşluk oluyor. bir sürü ayar denedim ama herhangi bir değişme yok. Direksiyonu 3-4 cm sağa yada sola çevirdiğim zaman tepki vermiyor az daha çevirince algılıyor.
Sorunun çözümü için önerebileceğiz bişeyler varmıdır? Eve gidince driver update etmeyi denicem.
oyun ile alakalı, arcade oyunda sim. malzemeleri pek tatmin etmiyor
dirt 2 yi klavye ilede zevkle oynayabiliyorum
nfs serilerinde pek iyi değil direksiyon
O konuda haklısın. Dirt 2 klavye ile de çok zevkli bide direksiyon ile nasıl olur diye düşünürdüm hep :) Hala alışamadım direksiyona. GTR2 yi indirip deniyeceğim bakalım ondan nasıl bir tepki alıcam.
sitemizi de bulmuşsun f1tt ordan da yardım edebiliriz rfactor edinirsen yarın küçük bi yarışımız var katılırsın istersen