Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwer -- 10 Aralık 2010; 14:50:40 >
  • Arkadaşlar bende bir snopy direksiyon var, vitessiz ve titreşimli olanlardan. Sorun şu ki belli bi açıya kadar çevirmedikçe algılamıyor oyunlar. Bunun nedeni nedir? Ve gamepad olarak görünüyor alet(Win 7 kullanıyorum).
  • Bende direksiyon kullanıyorum.Logitech driving force gt var şuan.Bi arkadaşıma satıp G25 alıcam.
  • g25 sıfırı piyasada satılmıyor, olsaydı ben alırdım, mecburen g27 aldım. 2. el belki bulabilirsin

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öksürük Şurubu -- 30 Aralık 2010; 18:00:51 >
  • ben snopy dandik bitane kullanıyorum Logitech driving force gt almak istiyorum satacak olan varsa pm atsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

g25 sıfırı piyasada satılmıyor, olsaydı ben alırdım, mecburen g27 aldım. 2. el belki bulabilirsin

Aldım bugun Teknosa'dan 400 Tl ye G25'i
  • Driving Force Pro gt iler aranızdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

quote:

g25 sıfırı piyasada satılmıyor, olsaydı ben alırdım, mecburen g27 aldım. 2. el belki bulabilirsin

hayırlı olsun kardeş, güle güle kullanacağına eminim

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun kardeş, güle güle kullanacağına eminim

teşekkürler.

• ben 3-4 yıldır oynuyorum 1.olmadığım yok.
  • beyler düşünen varsa dükkanımda speedlink var, goldda sıfırı 250 TL'ye satılıyordu :)
  • arkadaşlar bende bugün vatan computer den logitech driving force gt siparişi verdim.nfs hot pursuit oynayacağım sizce ideal bir direksiyon setimidir.
  • DFGT ideal ama hot pursuit değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

DFGT ideal ama hot pursuit değil

ne oynamalıyım acaba.tavsiyede bulunabilirmisiniz.pc de oynayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golge1710

quote:

Daha çok simulasyon oyunları oynarsan daha çok zevk alacağına eminim.
    Live For Speed
    rFactor
    Richard Burns Rally
    GTR 2
    GTR Evo
    Bunların dışında arcade oyunlarda var.CMR:Dirt 2 ve Dirt1 olabilir.Race Driver Grid ve Need For Speed Shift.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golge1710

quote:

Daha çok simulasyon oyunları oynarsan daha çok zevk alacağına eminim.
    Live For Speed
    rFactor
    Richard Burns Rally
    GTR 2
    GTR Evo
    Bunların dışında arcade oyunlarda var.CMR:Dirt 2 ve Dirt1 olabilir.Race Driver Grid ve Need For Speed Shift.

GolDMASTER RC-419 bu ürün hakkında ne söyleyebilirsiniz acaba.Zira Vatan computer in satışına geldim sanırım DFGT siparişi verirken stoklarda görünüyordu şimdi stoğa girince haber ver ibaresi belirmiş.Vatan ın herzamanki hali.daha öncede başıma gelmişti açıkçası biraz soğudum direksiyon konusundan.Goldmaster nasıl acaba titreşim falan o kadar önemli değil sadece direksiyon boşluk vermesin gaz fren kademeli kullanılabilsin yeter.

• logitech formula vibration feedback wheel diye bir direksiyon var arkadaşlar , bu electroworld de 50 tl gibi bir şey , ama kutusunun üstünde ps2 yazıyor.ancak usb girişide var..

Birde vatanda bu linkte var..
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-logi.game.sw.007-formula-vibration-feedback-titresimli-direksiyon-(963339-0914)/productdetails.aspx?I_ID=15961

Ancak bunda ps2 ps3 ile alakalı bir şey dememiş hiç. Bunlar farklı ürünler mi yoksa , dfgt deki gibi hem pc hem ps2/ps3 uyumlumudur? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Benim electroworld de gördüğümde hem ps2 soketi hem usb vardı , ordaki elemana sordum bilmiyor , hatta dfgt vardı o da çalışmaz pc de dedi ona güvencim eksildi o yüzden.. Eski bir ürün olduğu için internette hakkında pek bir şey bulamadım. Bir de genel bu ürün için yapılan yorumlarda direksiyon simidi yaylı deniyor ama benim electrowolrd de gördüğümde motorlu idi direksiyon..

Çok kafam karıştı , kullananlar yardımcı olursa sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: SBTECH

logitech formula vibration feedback wheel diye bir direksiyon var arkadaşlar , bu electroworld de 50 tl gibi bir şey , ama kutusunun üstünde ps2 yazıyor.ancak usb girişide var..

Birde vatanda bu linkte var..
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-logi.game.sw.007-formula-vibration-feedback-titresimli-direksiyon-(963339-0914)/productdetails.aspx?I_ID=15961

Ancak bunda ps2 ps3 ile alakalı bir şey dememiş hiç. Bunlar farklı ürünler mi yoksa , dfgt deki gibi hem pc hem ps2/ps3 uyumlumudur? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Benim electroworld de gördüğümde hem ps2 soketi hem usb vardı , ordaki elemana sordum bilmiyor , hatta dfgt vardı o da çalışmaz pc de dedi ona güvencim eksildi o yüzden.. Eski bir ürün olduğu için internette hakkında pek bir şey bulamadım. Bir de genel bu ürün için yapılan yorumlarda direksiyon simidi yaylı deniyor ama benim electrowolrd de gördüğümde motorlu idi direksiyon..

Çok kafam karıştı , kullananlar yardımcı olursa sevinirim..

o direksiyondan alma derim, gerçekçilik yok, ayrıca vakumlu sabitlemesi olduğundan sıkıntı yaratır, biraz daha koy para dfgt al, ben dfgt kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum... bende vibration almakla yetinecektim ama hiç tavsiye etmediler, bu ay alcağıma 2 ay daha bekledim dfgt aldım ve çokta memnunum..

• Arkadaşlar bütçeniz varsa DFGT,Momo gibi direksiyonları hiç bakmayın bile.Ve hevesiniz bitince kutuya koyup rafa kaldırmayacaksanız Logitech G25 veya G27 alın derim.Fiyat baya tuzlu olsada başından kalkamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.