Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de yaklaşık 6 yıldır Momo Racing Force var. PS3 e uymadığı için pazartesi G27 alacağım... Momo'yu almak isteyen olursa pm atabilir.
  • Arkadaşlar bende de driving force GT var. Hot Pursuit oynamak için aldım ps3'de, fakat start tuşu çalışmıyor Dolayısıyla da oyunu başlatamıyorum. Diğer tuşlar çalışıyor, ps3 menüsünde geziniyorum falan ama start tuşu çalışmıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç CAN

Arkadaşlar bende de driving force GT var. Hot Pursuit oynamak için aldım ps3'de, fakat start tuşu çalışmıyor Dolayısıyla da oyunu başlatamıyorum. Diğer tuşlar çalışıyor, ps3 menüsünde geziniyorum falan ama start tuşu çalışmıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Yeni aldıysan aldığın yere geri götür derim. Tüm tuşlar çalışıp sadece o tuş çalışmıyorsa bir bozukluk var demektir. Ben olsam öyle yapardım.
  • Evet arkadaşlar ben de G27'me kavuştum artık.
  • Teşekkür ederim. Peki siz G27'yi nereden ve kaça aldınız ? Bu arada hayırlı olsun :)))
  • G27 Kullanıcılarına bi sorum olacak . G27 de triptronik vites varmı g25 teki gibi ? Varsa nasıl geçiriyosunuz ?
  • bende gördüm perpada snopy alcam 45 liramı ne indirimdeymiş eğer keyif alırsam ilerde logitech g25 düşünebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç CAN

Teşekkür ederim. Peki siz G27'yi nereden ve kaça aldınız ? Bu arada hayırlı olsun :)))

Ben G27'yi sanalmarketimden aldım. Bonusa 12 ay taksitle 720 TLye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

G27 Kullanıcılarına bi sorum olacak . G27 de triptronik vites varmı g25 teki gibi ? Varsa nasıl geçiriyosunuz ?

Tiptronik vites yok. Normal H vites yani normal arabalardaki gibi ve direksiyondan kumandalı vites var yarış arabalarındaki gibi...
  • Vay be iyiki g25 im var ozaman. 5 tane led için hem daha fazla para vereceğim hemde triptronik vitesten mahrum kalacağım. Neyle oynayacağım gtr yarışlarını 18 wheels serilerini , nfs shift leri . İyiki g25 almışım zamanında.
  •  DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA

TÜM DİREKSİYON KULLANAN YARIŞCILARI AĞIMIZA BEKLİYORUZ,HERGÜN 100 ONLİNE YARIŞCI İLE KEYİF SADECE BURADA

selam arkadaşlar,hamachi programı ile Nfs Underground 2 oynamak artık çok kolay...bu yaz günleri yarışsız geçmesin...hamachi programını alttan ücretsiz indirin ve hemen yarışlara katılın...ağımızda hergün 100 online yarışcı var.

hamachi indir türkçe (ücretsiz ve 1 mb.): TIKLA

hamachiyi kurduktan sonra programda alttaki üçgene basarak "başka ağa katıl" kısmından alttaki ağımızı yazın...(bak: resimler)

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA

şimdi ağımızı ekleyin
    -------------------------

ağ: turnuva26
    şifre: 123

oyunu google da aratarak indirebilirsin...nasıl oynayacağın konusunda her türlü yardım ağda verilecektir.

NASIL OYNAYACAĞIN BURADA YAZIYOR: http://tinyurl.com/6tn4yq7

Facebook grubumuza katıl= http://tinyurl.com/3dnkkwq

turnuva26 FOTO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 2 Aralık 2011; 14:05:17 >

• Sosyal baskı yüzünden direksiyon alamıyorum. '26 yaşına geldin hala oyun oynuyon olum yaa' diyenler var. Bir de direksiyon seti alırsam tamam artık :D

yurdum insanının oyun anlayışı çok kıt çok. Halbuki oyunun yaşla ne alakası var.. Bu da bir zevk bu da bir hobi :(
  • Alacaksın şöyle adam gibi bir direksiyon.Yükleyeceksin tüm NFS vb serileri.Takıl akşama kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Sosyal baskı yüzünden direksiyon alamıyorum. '26 yaşına geldin hala oyun oynuyon olum yaa' diyenler var. Bir de direksiyon seti alırsam tamam artık :D

yurdum insanının oyun anlayışı çok kıt çok. Halbuki oyunun yaşla ne alakası var.. Bu da bir zevk bu da bir hobi :(

takılma kimseye al dfgt geç bizimde yaş aynı. ama piyasada oyun yok yeni çıkanlar iyice saçma oldular konsol çakmaları. arcade oynayacaksan direksiyona hiç bulaşma analog en iyisi. snoopy filan alanlara şaşıyorum onların direksiyonla alakası yok.
    Ekleme: hala direksiyonla nfs oynamayı hayal edenler var allah kolaylık versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgdincer -- 2 Aralık 2011; 16:35:20 >

• quote:

Sosyal baskı yüzünden direksiyon alamıyorum. '26 yaşına geldin hala oyun oynuyon olum yaa' diyenler var. Bir de direksiyon seti alırsam tamam artık :D

32 yaşıma girmeme yirmisekiz gün kaldı... Yalnız değilsin...
  • Çok iyi abicim bee. Anlıyorsundur neler hissettiğimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok iyi abicim bee. Anlıyorsundur neler hissettiğimi.

Uçuş simulasyonlarını daha iyi oynayabilmek için daha Türkiye'de Saitek'in S'si bilinmezken bin takla atarak Almanya'dan Saitek joystick getirtmiştim... Bilgisayar oyunu farklı bir tutkudur, hobidir, kültürdür...
  • Bende yaklaşık 2 yıldır Fanatec kullanıyorum . Ondan önce de Logitech Driving Force Pro vardı. Almayı düşünen arkadaşlar çok para vermeyeyim ama iyi birşey olsun diyorlarsa bence bulabilirlerse momo yoksa driving force serisinden şaşmasınlar. Snoopy tarzı direksiyonlara boşuna para vermeyin derim.
  • Rahat olun , multplayer oynadığım serverde inşaat mühendisi bi tanıdığım var 46 yaşında ve süper oynuyor :) . Öz eniştem bitane oğlu var ama direksiyon seti bile var adamın. Ee benim gibi kayınbiraderi var canı çekiyo adamın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

quote:

Çok iyi abicim bee. Anlıyorsundur neler hissettiğimi.

Uçuş simulasyonlarını daha iyi oynayabilmek için daha Türkiye'de Saitek'in S'si bilinmezken bin takla atarak Almanya'dan Saitek joystick getirtmiştim... Bilgisayar oyunu farklı bir tutkudur, hobidir, kültürdür...

Aynen katılıyorum. saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.