Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Swonz

Arkadaşlar bütçeniz varsa DFGT,Momo gibi direksiyonları hiç bakmayın bile.Ve hevesiniz bitince kutuya koyup rafa kaldırmayacaksanız Logitech G25 veya G27 alın derim.Fiyat baya tuzlu olsada başından kalkamazsınız.

Logitech Momo ve Logitech G25 kullanmış biri olarak kesinlikle katılıyorum
  • merhaba dostlar. f1 icin momo ve dfgt arasında kaldım hangisi daha ii bir secim olur?

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.Jackson -- 9 Ocak 2011; 21:16:45 >
  • Açıkcası 160 tl vermek istemiyorum bir oyuncak için :D , şimdi koca adamsın diyecekler kimseye anlatamıycaz.DFGT çok cezbediyor geçen gün teknosada kullandım gerçekten muhteşem ve otomobil hissi veren bir cihaz..

Ama eninde sonunda alıcam sanırım :D , ama biraz daha beklemem lazım..

TDU , Rign Roll RFactor oynamak için alıcam alırsam zaten.. Sanırım bu 3lü için muhteşem olur ,yeni oyunları bakamıyorum çünkü 3 yıllık laptop ile oynamak zorundayım :D

En iyisi Force vibration o almayayım şimdilik klavyeden devam edeyim
    , uyarılarınız için teşekkürler
  • bende 2 ay önce aldığım piranha silverstone var çok memnunum hem çok ucuza aldım (50 tl ) hem de logitech den farkı yok diyebilirim .zaten 270 derece dönüş açısı manyaq süper birşey.bu arada yeni direksiyon alcklara bir duyurum var sakın snopy almayın ucuz diye bi kaç ay sonra bozulur hiç yoktan biraz fazla verin iyi bişey alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: saqu

bende 2 ay önce aldığım piranha silverstone var çok memnunum hem çok ucuza aldım (50 tl ) hem de logitech den farkı yok diyebilirim .zaten 270 derece dönüş açısı manyaq süper birşey.bu arada yeni direksiyon alcklara bir duyurum var sakın snopy almayın ucuz diye bi kaç ay sonra bozulur hiç yoktan biraz fazla verin iyi bişey alın

dostum hiç dfgt kullandın mı?
  • bendede snopy var ilk aldığımda iyiydide kabloda sorun var yaptırmam gerek...genede güzel yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

quote:

Orijinalden alıntı: saqu

bende 2 ay önce aldığım piranha silverstone var çok memnunum hem çok ucuza aldım (50 tl ) hem de logitech den farkı yok diyebilirim .zaten 270 derece dönüş açısı manyaq süper birşey.bu arada yeni direksiyon alcklara bir duyurum var sakın snopy almayın ucuz diye bi kaç ay sonra bozulur hiç yoktan biraz fazla verin iyi bişey alın

dostum hiç dfgt kullandın mı?

evet bi arkadaşımda vardı ama oda benimkini kullandı ve düşünceside aynı benim ki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saqu -- 7 Şubat 2011; 17:29:58 >

• DFGT ile aranızdayım
  • lütfen biriniz yardım edin piranha direksiyon war elimde tüm herşeyi çalışıyor ama direksiyon dönmüyor yani dönüyo ama oyunda dönmüyo denetim masasından oyun kumandalarına giriyom orda da tüm herşey açlışıyor dirreksiyon dönmüyor 2 çubukta sola yatmış vaziyette :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

Direksiyon takımım var.Hangi oyun daha güzel oynanır direksiyon takımı ile?

shift 2 tavsiye ederim
  • logitech momo yine kronik potansiyometre arızasını verdi bende

daha önce de olmuştu hepsinde oluyormuş ben de garantiye gönderip değiştirtmiştim ama şimdi garantisi de bitti 4 yıl oldu alalı.

internette baktım tamiri mümkün birşeymiş ama kendim becerebileceğimi sanmıyorum

lanet olsun ya yeni F1 oyunu tam çıkacakken

kimseye bu sorun yüzünden momo tavsiye etmiyorum, zaten artık üretimi durdu ama tek tük satıldığı yerler var. ALMAYIN

bu işlerden az biraz anlayan birisi olarak driving force gt veya g27'den ihtiyacınıza uygun olanı seçin derim
  • 2-3 güne kadar Snopy V5H direksiyon setim gelicek inş.O tarihten itibaren bende aranızda olacağım

Birde seti kullananlar varsa yorumlarını alırsam çok iyi olur.Nasıldır sizce set?Doğru bir set mi almışım acaba?
  • hocam seti hocam aslında bende ilgileniyorum setinle en son kaç olur bide taksit yapyormusun
  • Kuzenimde 7 gün boyunca G-25 ile dirt2 oynadım ve halada bıkmadım.Şimdi fazla param olmadığı için Snopy V19B alıcam
  • ps3 ve snopy v-19b direksiyonm var gt5 oynayabilirmiyim
  • microsoft sidewinder faresi çok güzel aslında oyun kolunu merak ettim

• Snopy v19b beni yazın arklar
  • arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. logitech g25 direksiyonum var. yaklaşık 2 ay öncesine kadar sorunsuz bir şekilde kullanıyordum 2 ay kullanmadım öyle yattı. sonradan tekrar kullanmak istediğimde tüm kabloları taktım fakat direksiyon kalibre olmadı. tık tık tık saat gibi saat yinünde yavaş yavaş dönmeye başladı sona gelincede takılıyor kalıyor. oyuna girdiğim zaman bütün fonksiyonlar çalışıyor sadece direksiyon dönmüyor. direksiyon fişi takılı. vitesi üzerindeki sağdaki sarı lambada çok az bir ışıkla yanıyor. daha önce bu şekilde problem yaşayan kimse var m? acil yardım ederseniz sevinirim. iyi geceler...
  • arkadaşlar bende piranha silverstone var ve NFS Hot Pursuit oynuyorum ama titreşim bir türlü çalışmıyor. Ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • bende de bir senedir piranha monza var ama askere giderken almıştım çok oynayamadım onunla, şimdi gamepadle oynuyorum ama yer kapladıgı iiçin laptop a hiç bağlamadımdireksiyonu, yarın masaüstüne bağlayabilirim, beni de yazın gruba
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.